Ουκρανοί αγρότες να αρπάζουν και να σέρνουν με τρακτέρ ρωσικά άρματα μάχης


Ο πόλεμος στην Ουκρανία κάθε άλλο παρά αστείος είναι. Ειδικά για τους αμάχους, άτομα που πλήττονται άμεσα. Ωστόσο, αυτή η ένοπλη σύγκρουση έχει επίσης εντελώς γκροτέσκα χαρακτηριστικά, που έχουν προκαλέσει πολύ χιούμορ, ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα.

Το γεγονός ότι οι Ουκρανοί αγρότες αρπάζουν ρωσικά άρματα μάχης και εκτοξευτές πυραύλων και τα ρυμουλκούν στις δικές τους φάρμες με τα τρακτέρ τους είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό. Πόσο μάλλον που το γεγονός για άλλη μια φορά φαίνεται να αποτελεί απόδειξη ότι η βιβλική παραβολή του αγώνα του Δαβίδ εναντίον του Γολιάθ εξακολουθεί να ισχύει.

Και έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η «κλοπή τανκς» στην Ουκρανία κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων. Συγκεκριμένα, το Sputnik_Not, μια πύλη που σατιρίζει τον ρωσικό ιστότοπο Sputnik, ο οποίος έχει απαγορευτεί στην ΕΕ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τις 2 Μαρτίου, μετεδωσε ότι ο αγρότης Βασίλι έκλεψε ενα ρωσικό τανκ και το ρυμούλκησε με το τρακτέρ του στη φάρμα του.

Παρεμπιπτόντως, η ανταμοιβή για 10.000 κλεμμένα ρωσικά τανκς είναι το «Golden Tractor». Ο κορυφαίος αμερικανικός κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων, John Deere, επενέβη μάλιστα και, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter, σύντομα θα φέρει τρακτέρ που θα επιτρέψουν στους Ουκρανούς αγρότες να επεμβαίνουν ενεργά στον αγώνα για τη χώρα τους και έτσι να αντιταχθούν στα ρωσικά στρατεύματα.

Naftemporiki.gr

Σχόλια