Ουκρανική Υπηρεσία Πληροφοριών: Ο πραγματικός Πούτιν μπορεί να μην υπάρχει πλέον...


Ο επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας, υποστράτηγος Κιρίλο Μπουντάνοφ, αποφάσισε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μπορεί να έχει τρεις ντόπιους, ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση για να του μοιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Ο Μπουντάνοφ πιστεύει ότι αυτοί οι σωσίες παίζουν ιδιαίτερα τώρα, καθώς ο Πούτιν χάνει τον έλεγχο στο Κρεμλίνο και ενώ διαδίδονται ειδήσεις ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και μπορεί να έχει καρκίνο…

Σε συνέντευξή του στη βρετανική ταμπλόιντ «Mail on Sunday», ο Μπουντάνοφ είπε ότι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες ανακάλυψαν τους σωσίες του Πούτιν που τον είχαν αντικαταστήσει σε πολλές «ειδικές περιπτώσεις» στο παρελθόν, αλλά ότι αυτές οι αντικαταστάσεις έχουν γίνει πλέον «κοινή πρακτική».

«Γνωρίζουμε συγκεκριμένα για τρία άτομα που εμφανίζονται συνέχεια στη θέση του, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς πόσοι είναι συνολικά». Ο πραγματικός Πούτιν μπορεί να μην υπάρχει πλέον», είπε ο Μπουντάνοφ.

«Όλοι τους έκαναν πλαστικές για να τους μοιάσουν. Το μόνο που τους χαρίζει είναι το ύψος τους. Φαίνεται στις ηχογραφήσεις και στις εικόνες. Αυτό αποκαλύπτεται επίσης από τις χειρονομίες, τη γλώσσα του σώματος και τους λοβούς των αυτιών, που είναι μοναδικά για κάθε άτομο», πρόσθεσε.

Ο Μπουντάνοφ δεν θέλησε να κάνει εικασίες εάν ο Πούτιν αποχώρησε λόγω ασθένειας ή αν πραγματοποιήθηκε σιωπηλό πραξικόπημα εντός του Κρεμλίνου. 

Ωστόσο, είπε ότι η απελευθέρωση της Χερσώνας από την Ουκρανία θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες για τον Πούτιν και τους συνεργάτες του.

«Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες στη Μόσχα», είπε.

The Hellenic Information Team

Σχόλια