Τι αντάλλαγμα ζητά η Πολωνία για τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της σε ΝΑΤΟ και Ζελένσκι


Ας ετοιμάζονται στο Κίεβο...

Η Πολωνία είναι έτοιμη να προσαρτήσει εδάφη στην δυτική Ουκρανία, καθώς περιμένει αντάλλαγμα για την στήριξη που παρέχει στην Ουκρανία αλλά και την πρόσφατη πτώση πυραύλου στα εδάφη της, την οποία και «κατάπιε».

Αυτό δήλωσε ο Σεργκέι Ναρίσκιν, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας, όπως μεταδίδει το RIA Novosti και η Pravda.

Σύμφωνα με τον Naryshkin, η Βαρσοβία επιταχύνει τις προετοιμασίες για την προσάρτηση των εδαφών της Δυτικής Ουκρανίας σε:

  • Λβιβ,
  • Ternopil,
  • Ivano-Frankivsk,
  • Volyn
  • και τις περιοχές Rivne.


Οι πολωνικές αρχές είναι αποφασισμένες να δράσουν επίμονα, φοβούμενες ότι οι εταίροι του ΝΑΤΟ θα προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν με τη Ρωσία τον χειμώνα αδιαφορώντας για τα συμφέροντα όχι μόνο των Ουκρανών, αλλά και των Πολωνών, πρόσθεσε ο Ναρίσκιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βαρσοβία διέρρευσε νωρίτερα τέτοιες πληροφορίες στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης για να δει πώς θα αντιδρούσε ο τοπικός πληθυσμός.

Στις 30 Νοεμβρίου, ο Πολωνός πρόεδρος Ντούντα έδωσε εντολή να προετοιμάσει μια επίσημη αιτιολόγηση για τις αξιώσεις της Πολωνίας σε όλη τη Δυτική Ουκρανία.

Στην Βαρσοβία, πιστεύουν ότι η Πολωνία αξίζει μια «αποζημίωση» για την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, για τη βοήθεια των Ουκρανών προσφύγων και, τέλος, για την επίθεση με ρουκέτες στο έδαφος της Πολωνίας που η Πολωνία «σιωπηλά κατάπιε», κατέληξε.

Νωρίτερα, ο Σεργκέι Ναρίσκιν είπε ότι οι πολωνικές αρχές έδειξαν νευρική αντίδραση στην δημοσίευση των σχεδίων τους για τον διαμελισμό της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, η Βαρσοβία προσπαθεί να συγκαλύψει την επέκτασή της στα δυτικά της Ουκρανίας.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ!!!

photo telegram
El.gr
Σχόλια