Minecraft Legends-RUNE

Τι είναι το Minecraft Legends; Το Minecraft Legends είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που εισάγει ένα νέο είδος (action strategy) στο franchise και επε

 


Genre: Action, Strategy
Developer: Mojang Studios, Blackbird Interactive
Publisher: Xbox Game Studios
Size: 9.3 GB

Τι είναι το Minecraft Legends; Το Minecraft Legends είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που εισάγει ένα νέο είδος (action strategy) στο franchise και επεκτείνει το σύμπαν του Minecraft με έναν επικό μύθο για το Overworld. Εκτός από το εντελώς νέο gameplay, το Minecraft Legends προσθέτει άλλη μια ανατροπή στο μείγμα: σε αυτό το παιχνίδι, οι εχθρικοί όχλοι του Vanilla Minecraft είναι οι σύμμαχοί σας και τους οδηγείτε στη μάχη ενάντια στα piglins.
Η διαφθορά του Nether των piglins εξαπλώνεται σε όλο τον Overworld, καίγοντας ό,τι αγγίζει. Είστε ο ήρωας που θα προστατεύσει αυτή την ευγενική γη; Σχεδιάστε τη στρατηγική σας και αντιμετωπίστε τα piglins σε επικές μάχες - αλλά να είστε προσεκτικοί: πάντα αντεπιτίθενται. Καταλάβετε τις βάσεις των Piglin την ημέρα και υπερασπιστείτε τους συμμάχους σας μετά το σούρουπο. Εξερευνήστε πλούσιους βιότοπους γεμάτους θησαυρούς και κινδύνους, γνωρίστε νέους φίλους και ξανασμίξτε με γνώριμους όχλους. Με τους allays στο πλευρό σας, το μόνο που απομένει να κάνετε είναι να σώσετε τον κόσμο.


Ενώστε τον Overworld
Ζήστε έναν Επικό θρύλο από το σύμπαν του Minecraft και τον Overworld όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Επικές Μάχες
Σχηματίστε συμμαχίες με νέους φίλους και γνώριμα mobs και, στη συνέχεια, ηγηθείτε της επίθεσης σε επικές μάχες εναντίον των άγριων piglins για να υπερασπιστείτε τον Overworld.

Ένας ζωντανός Overworld
Διασχίστε έναν πλούσιο, δυναμικό κόσμο που είναι πλούσιος σε πόρους και διαφορετικός σε κάθε playthrough.





https://worldbytez.com/gufxrqjtt5b4 

https://worldbytez.com/pkjm556oikg3 

https://worldbytez.com/h6jdttrd353h

 https://worldbytez.com/ys1kkeyle5xh 

https://worldbytez.com/8f6jz3yb4m46
Σχόλια