Σφοδρή ρωσική επίθεση στην Οδησσό: Καταστράφηκε το μεγαλύτερο κέντρο διοίκησης στη νότια Ουκρανία

Οι Ρώσοι πραγματοποίησαν σφοδρή επίθεση κατά του λιμανιού της Οδησσού με έναν φονικό συνδυασμό πυραύλων cruise Kalibr και drones καμικάζι, πλήττονταςΟι Ρώσοι πραγματοποίησαν σφοδρή επίθεση κατά του λιμανιού της Οδησσού με έναν φονικό συνδυασμό πυραύλων cruise Kalibr και drones καμικάζι, πλήττοντας λιμενικές , εγκαταστάσεις, αποθήκες δυτικού οπλισμού και πυρομαχικών ενώ κατέστρεψαν και το μεγαλύτερο στρατιωτικό διοικητικό κέντρο στη νότια Ουκρανία.

Το συγκεκριμένο ήταν και χώρος διαμονής εκατοντάδων Δυτικών μισθοφόρων καθώς ήταν κάποτε ήταν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της πόλης αν και δεν λειτουργούσε πλέον ως τέτοιο, εδώ και χρόνια.

Οι Ρώσοι φαίνεται πως ενόψει του χειμώνα που πλησιάζει και εκ των πραγμάτων λόγω της ουκρανικής λάσπης θα σταματήσουν οι μεγάλοι ελιγμοί στα μέτωπα της Ζαπορίζια και του Μπάκχμουτ, επιστρέφουν στον πόλεμο της φθοράς που αποδίδει πάρα πολλά με μικρό κόστος για την Μόσχα.

Η πληροφόρηση των Ρώσων έχει φτάσει ένα πολύ υψηλό επίπεδο και εντοπίζουν εύκολα σημαντικούς στόχους, κάτι που σημαίνει πως έχουν τους «κατάλληλους» ανθρώπους σε καίριες θέσεις για να τους ενημερώνουν.

Η παραγωγική ικανότητα της Μόσχας έχει αυξηθεί εντυπωσιακά και παρά τις ελπίδες των Δυτικών, μετά από τις δεκάδες κυρώσεις που επέβαλαν στην ρωσική αμυντική βιομηχανία, το οπλοστάσιό της παραμένει σε πλήρη λειτουργία.

Οι Ουκρανοί απάντησαν τις πρωινές ώρες πλήττοντας με drones κατοικημένες περιοχές στην πόλη Κουρσκ.

Η επίθεση κατέστρεψε αρκετές κατοικίες και ένα κτίριο διοίκησης, όπως δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης της περιοχής Ρομάν Σταροβόιτ.

Το εύρος της επίθεσης στο Κουρσκ, το οποίο συνορεύει με την Ουκρανία δεν έγινε άμεσα γνωστό.

Pronews.gr

Σχόλια