Ρώσοι: «Σκοτώσαμε Γερμανούς στρατιώτες»!!! «Πιθανή η εξάπλωση του πολέμου σε Πολωνία

Μιλώντας στον πρώην οικοδεσπότη του Fox News, δικαστή Ναπολιτάνο, ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον, αναφέρθηκε σε μια αναφορά στις ειδήσεις για Γ

 


Τι δήλωσε για το περιστατικό πρώην αναλυτής της CIA...


Μιλώντας στον πρώην οικοδεσπότη του Fox News, δικαστή Ναπολιτάνο, ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον, αναφέρθηκε σε μια αναφορά στις ειδήσεις για Γερμανούς στρατιώτες της Bundeswehr (ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ) που φέρονται να σκοτώθηκαν στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Ρώσους, στρατιωτική ομάδα τους κατέστρεψε ένα τανκ Leopard του ουκρανικού στρατού που προμηθεύτηκε από την Γερμανία με πλήρωμα στρατευμάτων της Bundeswehr (ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ) στην κατεύθυνση της Ζαπορίζια το Σάββατο, μετέδωσε το RIA Novosti .


Αυτό δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ο διοικητής μίας ρωσικής ομάδας αναγνώρισης στην κατεύθυνση Zaporizhia με τον κωδικό Legend (θρύλος): «Όταν σταματήσαμε την επόμενη επίθεσή τους, πλήξαμε το Leopard και κινηθήκαμε προς τον καμένο εξοπλισμό του. Το άρμα επλήγη με αντιαρματικό κατευθυνόμενο πύραυλο. Και διαπιστώσαμε ότι ο οδηγός του τανκ ήταν σοβαρά τραυματισμένος και οι υπόλοιποι νεκροί. Ο οδηγός, όταν συνήλθε και μας είδε, άρχισε να φωνάζει “nicht schießen” (μην πυροβολείτε)», είπε ο διοικητής της ομάδας. Ο Legend τόνισε ότι ξέρει καλά γερμανικά».

Μετά και από αυτό το περιστατικό η πρόγνωση του Τζόνσον ακούγεται πολύ δυσοίωνη:

«Ο πόλεμος μπορεί κάλλιστα να εξαπλωθεί στην Πολωνία και ίσως στην Γερμανία»!

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠ-ΕΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE

www.el.gr/war
Σχόλια