Κομβόι με Βουλγάρικες νταλίκες μεταφέρει στρατιωτικό υλικό από τα Γιάννινα! ΦΩΤΟ

Ένα κομβόι από νταλίκες με Βουλγάρικες πινακίδες διέσχισε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων μεταφέροντας… πυρομαχικά! Η επιχείρηση μεταφοράς από στρα
Ένα κομβόι από νταλίκες με Βουλγάρικες πινακίδες διέσχισε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων μεταφέροντας… πυρομαχικά!

Η επιχείρηση μεταφοράς από στρατιωτικές αποθήκες των Ιωαννίνων, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Epiruspost, από τις αποθήκες στο Πετσάλι, ξεκίνησε λίγο μετά τις έντεκα το πρωί.

Πάνω από είκοσι νταλίκες που είχαν φτάσει το τελευταίο διήμερο ξεκίνησαν με τη συνοδεία περιπολικών και συμβατικών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, διέσχισαν όλο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και εισήλθαν στην Εγνατία.

Οι συγκεκριμένες νταλίκες ανήκουν σε Βουλγάρικη εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταφορά πυρομαχικών καιεκρηκτικών και διαθέτει στη Βουλγαρία την μεγαλύτερη αποθήκη για τέτοιο υλικό στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Αν κάποιοι είχαν σκοπό η αποστολή αυτή να μείνει μυστική δεν τα κατάφεραν.. Το κομβόι με περισσότερες από είκοσι νταλίκες, διασχίζοντας μέρα μεσημέρι το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων προκάλεσε και την εντύπωση αλλά και τα ερωτήματα των πολιτών.

Είναι άγνωστο προς το παρόν για ποιο λόγο φορτώθηκε πολεμικό υλικό από στρατιωτικές αποθήκες της περιοχής όπως είναι άγνωστος ο τελικός του προορισμός.

Πληροφορίες που θέλουν το υλικό αυτό να καταλήγει στην Ουκρανία δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν από τις ελληνικές αρχές.

Η ίδια Βουλγάρικη εταιρεία είχε μεταφέρει προ διετίας περίπου πολεμικό υλικό και από αποθήκες της Κοζάνης. Και τότε παρά τις διαστάσεις που είχε πάρει το θέμα ουδέποτε απαντήθηκε ο σκοπός της επιχείρησης!

epiruspost.gr
Σχόλια