Βρήκαν καλάσνικοφ και περίστροφα στο σπίτι του Χρήστου Γιαλιά στην Ελάτη Τρικάλων

 

Μια διάρρηξη – μυστήριο στο εξοχικό σπίτι του δολοφονημένου επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στην περιοχή των Τρικάλων έχουν βάλει μεταξύ άλλων στο μικροσκόπιο οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το οίκημα το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Ελάτη, έγινε στόχος διαρρηκτών.

Η  διάρρηξη έγινε αντιληπτή όταν γείτονας ειδοποίησε στενό συγγενικό πρόσωπο του θύματος ότι εντός του σπιτιού έβλεπε ένα φως αναμμένο.

Μόλις ενημερώθηκε η κόρη του Χ. Γιαλιά ξεκινά από την Αθήνα με προορισμό την Ελάτη Τρικάλων προκειμένου να δει τι συμβαίνει ενώ παράλληλα ενημερώνει την Αστυνομία.

Οι Αρχές αναφέρουν πως βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα του πρώτου ορόφου ενώ όλο το σπίτι ήταν ανάστατο. Επίσης εντός του χώρου (από τον οποίο πήραν αποτυπώματα)  εντοπίστηκαν καλάσνικοφ και δύο περίστροφα. Συγγενικό πρόσωπο κατέθεσε πως έλειπε και ένα λάπτοπ.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως επρόκειτο για στοχευμένη διάρρηξη.

Την ίδια ώρα, η δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά λίγα μέτρα από το σπίτι του στη Μάνδρα, παραμένει ανεξιχνίαστη. Οι αστυνομικοί ερευνούν τις προσωπικές και επαγγελματικές επαφές του 60χρονου επιχειρηματία, προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δολοφόνων του.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια