Η Σχεδία εξηγεί γιατί ανεβάζει (ελαφρώς) την τιμή πώλησης

harddog-sport.blogspot.com



Η Σχεδία εξηγεί γιατί ανεβάζει (ελαφρώς) την τιμή πώλησης
https://harddog-sport.blogspot.com/2024/03/blog-post_34.html
Mar 31st 2024, 10:37


Βασικό θέμα στη Σχεδία του Απριλίου, το οποίο προβάλλεται στο εξώφυλλο του περιοδικού δρόμου, αφορά την «υγιεινή διατροφή» –τουλάχιστον υγιεινή όπως μας συστήνεται. «Επειδή ένα προϊόν διατροφής φέρει την ένδειξη "κατάλληλο για χορτοφάγους" ή "κατάλληλο για vegan" δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι πιο υγιεινό από άλλες εναλλακτικές», προειδοποιεί η διαιτολόγος-διατροφολόγος Γεωργία Κυπριανού, όπως διαβάζουμε στην παρουσίαση του θέματος από την ιστοσελίδα του περιοδικού.


Από τα πολλά θέματα της Σχεδίας ξεχωρίζουμε εκείνο για τον μικρότερο αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ («Η άσφαλτος του διαχωρισμού») που είναι σύμβολο των ταξικών και φυλετικών διακρίσεων στο Ντιτρόιτ και ο οποίος σύντομα θα αποτελέσει (όχι χωρίς αντιδράσεις) παρελθόν, όπως διαβάζουμε στην παρουσίαση. 

Η Σχεδία αυξάνει την τιμή πώλησης από 4 σε 5 ευρώ και εξηγεί τους λόγους που το κάνει. Υποθέτουμε ότι είναι αυτονόητοι, αλλά θα προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε το τεύχος του Απριλίου σε κάποιον από τους αθηναϊκούς δρόμους για να τους επιβεβαιώσουμε.

Δείτε εδώ τη σύντομη παρουσίαση των θεμάτων της Σχεδίας.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/SQTYXr
Σχόλια