Η «μονταζιέρα» δούλεψε και για τον Χάρη Δούκα...

Nonews-NEWS.com



Η «μονταζιέρα» δούλεψε και για τον Χάρη Δούκα...
http://www.nonews-news.com/2024/03/blog-post_9534.html
Mar 29th 2024, 22:36






Θύμα «μονταζιέρας» καταγγέλλει ότι έπεσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, με αφορμή επίμαχο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και σε δημοσιεύματα όπου ακούγεται να λέει «είδατε εδώ γκλοπ μπάτσου;»... 


Με ανακοίνωσή του ο δήμος διευκρινίζει ότι «ο Δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε, για να τη διαψεύσει, φράση δημότη, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε "γκλοπ μπάτσου"».


Και σημειώνει χαρακτηριστικά πως «η φράση του δημότη "κόπηκε" σκοπίμως από το βίντεο που διακινήθηκε» και έτσι «η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι». 


Με αυτή την ανακοίνωση ο δήμος απαντά στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας που διαμαρτυρήθηκε, τονίζοντας: «Όσο για την ανακοίνωση των συνδικαλιστών των αστυνομικών και τις αναφορές περί "κατωτέρων" για το πρόσωπο του Δημάρχου, απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!».


«ΥΓ.: Είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ. να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;» σημειώνει ακόμα η ανακοίνωση του δήμου.















You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια