Aston Martin DBX707: “Ρίχνει σαγόνια” το ανανεωμένο σαλόνι του

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Aston Martin DBX707: "Ρίχνει σαγόνια" το ανανεωμένο σαλόνι του
https://www.secnews.gr/535542/aston-martin-dbx707-rixnei-sagonia-to-ananewmeno-saloni-tou/
Apr 25th 2024, 17:42


Η Aston Martin αποκάλυψε το νέο αναβαθμισμένο DBX707 του, παρουσιάζοντας ένα καταπληκτικό εσωτερικό με αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας (infotainment). Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυτό το μοντέλο θα λειτουργεί πλέον ως η μοναδική επιλογή κινητήρα στην σειρά των πολυτελών επιδόσεων SUV της.



Δείτε επίσης: Aston Martin DB12 Volante: Ίσως το Καλύτερο Aston, και Κάμπριο



Ενώ το DBX707 κυκλοφόρησε αρχικά το 2022, η νέα έκδοση του 2024 διαθέτει μια πλήρη αναβάθμιση εσωτερικού. Κεντρικό σημείο αυτής της αναβάθμισης είναι το επόμενης γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας της Aston Martin, αναπτυγμένο εσωτερικά. Αυτό το πλήρως ενσωματωμένο σετ πολλαπλών οθονών περιλαμβάνει μια βασική (driver's) 12,3″ ιντσών και μια κεντρική οθόνη αφής 10,25″ ιντσών, και τα δύο με τεχνολογία Pure Black και χειρισμό με χωρητικότητα αφής. Το σύστημα υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay, Android Auto και είναι περιβάλλεται από πολλές θύρες USB-C.



Ο Marco Mattiacci, Πρόεδρος Διαφήμισης και Εμπορίου σε παγκόσμια κλίμακα της Aston Martin, δήλωσε: "Με το DBX707, έχουμε θέσει υψηλά τον πήχη για τα πολυτελή SUV. Η ενσωμάτωση τεχνολογίας κορυφαίας κλάσης και ενός ολοκαίνουργιου εσωτερικού θέτει ένα νέο πρότυπο για τους ανταγωνιστές μας."



Πέρα ​​από τις τεχνολογικές βελτιώσεις, η αρχιτεκτονική της καμπίναςτου DBX707 έχει ανασχεδιαστεί, επιδεικνύοντας ένα οριζόντιο θέμα που αναδεικνύει την ευρυχωρία και τη σύγχρονη αισθητική του οχήματος. Νέα στοιχεία σχεδιασμού περιλαμβάνουν μεγαλύτερα πάνελ επενδύσεων μπροστινών θυρών, διαθέσιμα σε διάφορα υλικά, καθώς και ανανεωμένο τιμόνι και χειρολαβές θυρών.



Δείτε ακόμα: Aston Martin Vantage: Το νέο Safety Car της Formula 1



Το αυτοκίνητο διατηρεί τη δύναμη του για 700 ίππους που παράγονται από έναν κινητήρα V8 4-λίτρων, συνδεδεμένο με ένα κιβώτιο ταχυτήτων με 9 ταχύτητες και Κεραμικά φρένα από άνθρακα, υπόσχοντας επιδόσεις που ανταποκρίνονται στο πολυτελές εσωτερικό του.



Η Aston Martin προσφέρει επίσης εκτεταμένη προσαρμογή μέσω της εξειδικευμένης υπηρεσίας της, Q από Aston Martin, επιτρέποντας στους πελάτες να προσαρμόσουν το DBX707 στα γούστα τους. Το πακέτο ήχου περιλαμβάνει ένα σύστημα ήχου Aston Martin Premium Audio 800W με 14 ηχεία, με δυνατότητα αναβάθμισης σε Bowers & Wilkins 1.600W.



Δείτε επίσης: Ford Mustang Mach-E 2024: Καλύτερη Αυτονομία & Έκδοση Rally



Το νέο DBX707 αναμένεται να ξεκινήσει την κυκλοφορία του μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου 2024. Εν τω μεταξύ, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο εσωτερικό του στο παρακάτω βίντεο.





Πηγή: hypebeast




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια