Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ
https://koukfamily.blogspot.com/2024/04/blog-post_254.html
Apr 16th 2024, 08:30


Η ΝΙΚΗ καταδικάζει την επιδείνωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή,
 

Καταδικάζουμε την επιδείνωση της κατάστασης στην Μ. Ανατολή, παρακολουθούμε με ανησυχία τις εξελίξεις και καλούμε την κυβέρνηση και την ΕΕ να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την άμεση αποκλιμάκωση. Η πυραυλική επίθεση στην Ιρανική Πρεσβεία στη Δαμασκό και η ανταποδοτική επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ είναι καταδικαστέες ενέργειες.
 

Η μόνη θέση της Ελλάδος, εμπρός στον παραλογισμό, διεύρυνσης των πολεμικών συγκρούσεων, πρέπει να είναι υπέρ της Ειρήνης και της ουδετερότητας με ορίζοντα την δημιουργία παλαιστινιακού κράτους χωρίς το οποίο δεν πρόκειται να ειρηνεύσει η Μέση Ανατολή.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ
 
«Είμαστε απροσκύνητοι, στόχος μας να καθαρίσουμε τη χώρα από τις βρωμιές που έπεσαν πάνω της τα τελευταία χρόνια»
 
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πατρίδα μας που μας σκεπάζει ως σάβανο είναι οι πολιτικοί, όλοι όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια τον τόπο μας, αυτοί που δεν μας αφήνουν να αναπνεύσουμε. Βλέπω μέσα στη Βουλή τους ανθρώπους αυτούς και λυπάμαι κυριολεκτικά το λαό μας που τους εμπιστεύεται . Τα αξιώματα δεν μας ανήκουν, ανήκουν στο λαό , είναι περιουσία του» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε στη Χίο η Τοπική Κοινότητα με θέμα: «Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον ολοκληρωτισμό», στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο της Χίου. 
 
Ο Δημήτρης Νατσιός συνοδευόταν από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Ραφαήλ Καλυβιώτη, Ανδρέα Σταλίδη, Ζωή Τσαρούχα και Κωνσταντίνο Χατζηδάκη. 
 
Όπως επεσήμανε στους παρευρισκομένους : «Είναι ντροπή αυτή τη δύσκολη εποχή να υπάρχουν ηγέτες όπως ο Μητσοτάκης, είναι προσβολή για το γένος μας . Οι Ευρωεκλογές είναι μια ευκαιρία να πάρει ένα λαμπρό μάθημα το Μητσοτακεϊκο ότι σιγά σιγά είναι ώρα να μας αδειάζει τη γωνιά». 
 
Αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην προδοσία της Μακεδονίας σημείωσε πως αποτελεί πληγή η οποία δεν έχει ακόμη κλείσει, ενώ ενημέρωσε το κοινό πως μόλις πριν από λίγες ημέρες κατά την πρόσφατη ανακήρυξη από την κυβέρνηση δύο θαλάσσιων πάρκων σε Αιγαίο και Ιόνιο παρενέβη το τουρκικό ΥΠΕΞ βάζοντας φρένο στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία. «Ο κ.Γεραπετρίτης έβαλε την ουρά στα σκέλια κατέβασε τα παντελόνια και την απέσυρε» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε : «Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει πλέον δικαίωμα ακόμη- ακόμη και για τέτοια θέματα, να τα επιβάλει στην πατρίδα μας εάν δεν ερωτηθούν οι τούρκοι. Ουσιαστικά σιγά σιγά έχουμε καταντήσει δορυφόρος της γείτονος χώρας. Οι Πρέσπες του Αιγαίου είναι έτοιμες και μόνο μια κυβέρνηση Μητσοτάκη με αντιπολίτευση Κασσελάκη και λοιπούς θα μπορούσε να περάσει τέτοια προδοσία».
 
Όπως επεσήμανε ο Δ. Νατσιός η αποστολή της ΝΙΚΗΣ είναι να θυμίσει στους Έλληνες ποια είναι η ταυτότητά μας «να καθαρίσουμε τη βρωμιά που έχει πέσει επάνω στα ιερά και τα όσιά μας και να θυμίσουμε στους Ρωμιούς ότι εμείς όπως έλεγε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης «μόνο στο Θεό μας μπορούμε να γονατίσουμε αλλιώς είμαστε απροσκύνητοι». Υπάρχει ένα κόμμα πολιτικών κομμάτων μέσα στη Βουλή και η ΝΙΚΗ είναι απέναντι . Είμαστε επικίνδυνοι για το σύστημα γιατί όταν ανεβαίνουμε στο βήμα της Βουλής, δεν έχουμε μπλοκάκι με οδηγίες είμαστε αδέσποτοι, ελεύθεροι, απροσκύνητοι». 
 
Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ υπογράμμισε τέλος ότι δεν επιτρέπεται ο Έλληνας, ο Ρωμιός να πηγαίνει με ντροπή, σκυμμένο το κεφάλι και απλωμένο το χέρι στην Ευρώπη και κατέληξε: «Η ΝΙΚΗ προχωράει με δυναμισμό , με θάρρος με πίστη , με φιλοπατρία, με σεμνότητα».
 
Στον σύντομο χαιρετισμό τους οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές τόνισαν μεταξύ άλλων τα εξής: 
 
Ζωή Τσαρούχα: «Οραματιζόμαστε και δημιουργούμε μαζί μια Ευρώπη φιλική στον πολίτη με ισότητα και δικαιοσύνη. Χρέος μας να ακουστεί στο Ευρωκοινοβούλιο η ελληνική χριστιανική φωνή του αγρότη, του επαγγελματία του μελισσοκόμου του αλιέα . Η ΝΙΚΗ και όλοι εμείς συστρατευόμαστε μαζί να παλέψουμε το έλλειμα δημοκρατίας . Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να σηκώσουμε το λάβαρο της Ελλάδας ψηλά στην Ευρώπη».
 
Ανδρέας Σταλίδης: «Έχω ένα προσωπικό σύνθημα σε αυτές τις εκλογές που απαρτίζεται από 3 λέξεις: Νους, καρδία, φιλοτιμία
 
Νους: Η επικοινωνία και στην πολιτική αλλά και γενικότερα διαμορφώνεται από την υπερβολή και το συναίσθημα. Ο νους είναι λογική.
 
Καρδία: Το δέσιμο με την πατρίδα μας, η φιλοπατρία , όχι μόνο δεν είναι ξένο και δεν εννοείται να το απαξιώνουν αλλά είναι ένα φυσικό φαινόμενο γι' αυτό να είμαστε υπερήφανοι για την φιλοπατρία μας.
 
Φιλοτιμία: δηλαδή φίλος της τιμής. Ποιας τιμής; Όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι που δεν μας υποχρεώνει κανένας να το κάνουμε αλλά το κάνουμε μόνο από αγάπη χωρίς αντάλλαγμα. 
 
Αυτές οι 3 λέξεις δίνουν για μένα έναν άξονα ζωής για όλους μας.
 
Όλοι στη ΝΙΚΗ εκφράζουμε ότι δεν έχει χαθεί ούτε ο νους, ούτε η καρδία, ούτε η φιλοτιμία και αυτό είναι το μονοπάτι στο οποίο βαδίζω και εγώ προσωπικά και όλοι οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ».
 
Ραφαήλ Καλυβιώτης: «Οι πλανεμένοι μας αντίπαλοι που πιστεύουν στο εθνομηδενιστικό τόξο δεν χάνουν ευκαιρία να μας αποκαλούν ακραίους, ακροδεξιούς, θρησκόληπτους κ.α . Ποιοι; Αυτοί που ηδονίζονται που η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια πολυπολιτισμική χώρα όπως μας λέει ο κ. Μητσοτάκης; Εκείνοι που θέλουν να πολεμήσουν τους «ιθαγενείς» πολίτες κατά δήλωση του πρωθυπουργού; Εκείνοι που περνούν νομοσχέδια κατά της ελευθερίας του λόγου στο διαδίκτυο; Εκείνοι που πέρασαν το εκτρωματικό νομοσχέδιο υπέρ της υιοθεσίας παιδιών εκ μέρους των λοάτκι και που αν κάποιος διαφωνεί μαζί τους στο μέλλον θα κατηγορείται ότι αρθρώνει ρητορική μίσους;
 
Εάν δεν επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, τα νησιά μας και τα χωριά μας, σε 25 χρόνια από τώρα η Ελλάδα δεν θα υπάρχει».
 
Κωνσταντίνος Χατζηδάκης: «Οι λόγοι που με ώθησαν να ασχοληθώ με αυτή τη διακονία είναι η ιερή υποχρέωση που έχουμε έναντι του έθνους και της ιστορίας των προγόνων μας να μην παραδώσουμε τον ηθικοκοινωνικό ξεπεσμό στις νέες γενιές γιατί χωρίς οικογένεια δεν ζεις, χωρίς πατρίδα δεν ξέρεις που ζεις και χωρίς Θεό δεν ξέρεις γιατί ζεις. Στην εποχή μας το ορθό, το δίκαιο και το ηθικό, φαντάζουν σαν παρωχημένες έννοιες στο χρόνο. Όμως το έθνος μας δεν χάθηκε ούτε και πρόκειται να χαθεί γιατί επιβιώνει στο διάβα της ιστορίας μας μέσα από αλλεπάλληλα θαύματα που συντελούνται, ένα τέτοιο θαύμα ήταν κι η είσοδος της ΝΙΚΗΣ στη Βουλή η οποία μπήκε για να θυμίζει σε όλους ότι η θεία Χάρη είναι πιο δυνατή από τους πληρωμένους δημοσκόπους που δεν την υπολόγιζαν καν. Η ΝΙΚΗ θα παλέψει να αποκαταστήσει τη χαμένη υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια του Έλληνα». 
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ 
 
Ο Δήμος Γ. Θανάσουλας ανέλαβε καθήκοντα Eκπροσώπου Tύπου της «Νίκης». 
 
Ο δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω Δήμος Γ. Θανάσουλας ανέλαβε καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ».
 
Σύντομο βιογραφικό
 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1995 με ειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο. Έχει παραστεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σειρά υποθέσεων που έχουν απασχολήσει έντονα την Κοινή Γνώμη, όπως το Μάθημα των Θρησκευτικών, η Κάρτα του Πολίτη, το Κλείσιμο των Εκκλησιών κατά την περίοδο του covid-19 και η Υποχρεωτικότητα του Εμβολιασμού στην ΕΜΑΚ. Έχει έντονη κοινωνική δράση δίνοντας πολλές ομιλίες ανά την Ελλάδα για θέματα της επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων, υπήρξε εις εκ των κεντρικών ομιλητών στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τον Γάμο των Ομοφυλοφίλων. 
 
Είναι γιος Ιερέα, κατοικεί στα Τρίκαλα και είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ελένη Δημητριάδου. Είναι πολύτεκνος με τέσσερα παιδιά.
 
Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νίκης Δήμου Θανάσουλα
 
«Η χώρα μας βρίσκεται σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή. Η ταυτότητά της αποδομείται μέρα με την ημέρα από ανθρώπους που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να την προστατεύουν. Μια ακόμη τετραετία σε λάθος χέρια και η καταστροφή θα είναι ανεπανόρθωτη. Είναι καιρός για δράση, είναι καιρός να ορθώσουμε ανάστημα, να βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας μας. Αποδέχθηκα την πρόταση του Προέδρου της «ΝΙΚΗΣ» να συστρατευθώ στον αγώνα του κινήματος αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή, από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου. Πιστεύω στη «ΝΙΚΗ» στις αξίες που πρεσβεύει και στους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Θεωρώ ότι είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική πρόταση που έχει δυνατότητες να αναστρέψει την κρίσιμη αυτή κατάσταση. Στρατεύομαι λοιπόν στη ΝΙΚΗ, στη ΝΙΚΗ του Λαού, στη ΝΙΚΗ της Ελλάδος, στη ΝΙΚΗ της Ορθοδοξίας!» 
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια