Ενδοοικογενειακή βία κατήγγειλε σύντροφος μπασκετμπολίστα του Περιστερίου...

Nonews-NEWS.com



Ενδοοικογενειακή βία κατήγγειλε σύντροφος μπασκετμπολίστα του Περιστερίου...
http://www.nonews-news.com/2024/04/blog-post_7810.html
Apr 20th 2024, 17:14






Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια 26 ετών εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια και κατήγγειλε επίθεση και ξυλοδαρμό από τον επίσης Αμερικανό και μπασκετμπολίστα σύντροφό της, ο οποίος αυτήν την περίοδο αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου...


Η κοπέλα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες, με την ΕΛ.ΑΣ. να τον αναζητεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, που λήγει απόψε, χωρίς ωστόσο να τον έχει εντοπίσει. Οι αρχές μετέβησαν και στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα της Basket League αγωνιζόταν ενάντια στον Παναθηναϊκό, αλλά ο καλαθοσφαιριστής δεν είχε εμφανιστεί, δηλώνοντας ασθένεια, ενώ δεν υπάρχει δηλωμένη διεύθυνση κατοικίας.


Σύμφωνα με την 26χρονη, το περιστατικό σημειώθηκε σε άγνωστη διεύθυνση στην περιοχή του Περιστερίου, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το ζευγάρι λογομάχησε, ο καταγγελλόμενος έπιασε τη νεαρή γυναίκα από τον λαιμό, τη χαστούκισε επανειλημμένα και τη δάγκωσε στην πλάτη. Κατά αστυνομικές πηγές, η ίδια δήλωσε ότι δε γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της. Της δόθηκαν πληροφορίες και οδηγίες προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί τη δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Δεν εγκαταστάθηκε η εφαρμογή «Panic Button» στο κινητό της τηλέφωνο, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, όπως και για τη δυνατότητα μεταφοράς της στην ιατροδικαστική υπηρεσία, καθώς και σε ασφαλή χώρο, πλην όμως δεν επιθυμούσε.


Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι μια από τις δεκάδες που σπεύδουν να ανακοινώσουν το τελευταίο διάστημα οι αρχές. Χθες στην Αττική, έγιναν 33 καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και 21 άτομα συνελήφθησαν. Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου οι αρχές δέχτηκαν 2.165 κλήσεις και αντιμετώπισαν 1.496 περιστατικά. Αστυνομικοί συνέλαβαν 832 άτομα και σε 161 περιπτώσεις γυναικών θυμάτων χορηγήθηκε το «κουμπί πανικού».


Την ίδια ώρα, προβληματίζει για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Βόρεια Ελλάδα. «Μου είπαν ότι υπάρχει ένα περιπολικό σε όλη τη Δράμα και ότι είναι αδύνατο να προφυλάξει τον κάθε πολίτη χωριστά» δηλώνει η 38χρονη, παρ' ολίγον θύμα με τα δύο παιδιά της.  




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια