Δημοσιογράφοι...

Nonews-NEWS.com



Δημοσιογράφοι...
http://www.nonews-news.com/2024/04/blog-post_779.html
Apr 16th 2024, 21:11






...και κυρίως "δημοσιογράφοι", αθλητές, ηθοποιοί, πανελίστες, κανένας συγγενής του αρχηγού, καμιά μεταγραφή αεροδρομίου, μερικές "παλιές καραβάνες", όλοι με κοινό παρονομαστή ότι είναι γνωστοί από την τηλεόραση και το έφτιαξες το ευρωψηφοδέλτιο.
Έψαξα τους λογαριασμούς... μερικών εξ αυτών στα κοινωνικά δίκτυα και δεν υπάρχει επί χρόνια ούτε ίχνος πολιτικής άποψης. Κυριαρχεί η εικόνα τους και μόνο αυτή. Μόνο τις τελευταίες μέρες ή και μόλις χθες θυμήθηκαν τα "προβλήματα" τα οποία θα "λύσουν" γιατί "ξέρουν". Και τι "ξέρουν"; Ξέρουν ότι ελάχιστοι από τους ψηφοφόρους θα ασχοληθούν με κάτι άλλο εκτός από την οικεία εικόνα τους. Και αυτή θα συνεχίσουν να πουλάνε. Ίσως και κάποια δυνατή προσωπική στιγμή: Μια ασθένεια, μια απώλεια, όλοι έχουν μια δυνατή στιγμή στη ζωή τους που μπορεί να συγκινήσει. Θα δώσουν συνεντεύξεις, θα πουλήσουν φούμαρα, θα ορίσουν τον εαυτό τους ως πρότυπο της σύγχρονης εποχής, "πουφ, ο κόσμος βαρέθηκε την πολιτική", "όλοι μαζί ενωμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα", γενικολογίες και λαϊκισμοί. Εδώ ο άλλος, η παλιά καραβάνα της "δημοσιογραφίας" είπε χθες ότι όπως άλλαζε τους νόμους από την εκπομπή του, έτσι θα τους αλλάζει και στην Ευρώπη. Ο νέος θα κωλώσει;
Εμπρός λοιπόν για τη νέα Ευρώπη του ναρκισσισμού, της απολίτικης "υπευθυνότητας", εμπρός για την Ευρώπη της μεταπολιτικής, την Ευρώπη των "πετυχημένων", την Ευρώπη που θα μιλά για την κοινωνία σαν να είναι ένα υπό εξαφάνιση είδος, το οποίο πρέπει να σώσουμε.


Dimitris Soultas (FB)




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια