Θυμός και αηδία...

Nonews-NEWS.com



Θυμός και αηδία...
http://www.nonews-news.com/2024/04/blog-post_7256.html
Apr 27th 2024, 16:51








Ούτε έχασε το δίπλωμά του, ούτε μετατέθηκε ο αστυνομικός φρουρός οδηγός του βουλευτικού οχήματος της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το θανατηφόρο τροχαίο του 23χρονου το 2021 έξω από τη Βουλή. Τρία χρόνια μετά καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή, καθώς κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από... αμέλεια...




Η οικογένειά του τονίζει πως δεν αποδόθηκε Δικαιοσύνη, γιατί όπως έχει δηλώσει η αδελφή του Ιάσονα, Κατερίνα, και μέσω της «Εφ.Συν.», «δικαιοσύνη θα ήταν να μην ξαναπεράσει κανείς παράνομα από αυτό το σημείο για να μπει στη Βουλή».


Ο πατέρας του θύματος, Παντελής, εξέφρασε χθες έξω από τα δικαστήρια την αηδία όταν έμαθε πως μετά το θάνατο του γιου του, «ακόμα με το αίμα του νωπό έξω από τη Βουλή αποφάσισαν αυτοί ότι από εκεί μπορούν να μπαίνουν μόνο οι βουλευτές και τα επίσημα πρόσωπα. Όλοι εμείς είμαστε τίποτα για αυτούς. Όλοι εμείς δεν υπάρχουμε. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πόσο δεν μετράει η ψυχή κ η υπόσταση μας»


«Θυμός για την επιείκεια της απόφασης και αηδία για το θέατρο του παραλόγου που ζήσαμε δύο μέρες από ανθρώπους που θεωρητικά υπηρετούν τον νόμο για να καλύψουν το έγκλημα που έκανε ο συγκεκριμένος συνάδελφος του. Προσπαθούσε με ψέματα και με γελοιότητες να κάνουν την νύχτα μέρα θέτοντας στην κρίση του δικαστηρίου ότι αυτό που κάναν τόσα χρόνια ήταν νόμιμο και κοινωνικά αποδεκτό ρισκάροντας τη ζωή τόσων παιδιών και τελειώνοντας τη ζωή του γιου μου» είπε ο κ. Λαλαούνης αναφερόμενος στις καταθέσεις του αστυνομικού και του συναδέλφου, που επέρριψαν την ευθύνη για το τροχαίο στο ίδιο το θύμα.


efsyn.gr




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια