Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ για την Επίσκεψη στο Δήμο Παιονίας και για το περιστατικό της Καβάλας

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ για την Επίσκεψη στο Δήμο Παιονίας και για το περιστατικό της Καβάλας
https://koukfamily.blogspot.com/2024/04/blog-post_61.html
Apr 22nd 2024, 09:30


Το Δήμαρχο Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Κωνσταντίνο Σιωνίδη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί (21-04-24) στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός. Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.
 

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ διαβεβαίωσε τον κ. Σιωνίδη για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που προτίθεται να προσφέρει το Κίνημα μέσω της Κοινοβουλευτικής δραστηριότητας ώστε να λυθούν προβλήματα του Δήμου όπως το δημογραφικό, το οποίο παραμένει το σημαντικότερο ζήτημα που απασχολεί την ακριτική περιοχή και αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του έθνους μας. 

 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ
 
Ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ για το περιστατικό της Καβάλας
 
"Η ΝΙΚΗ πληροφορήθηκε το καταδικαστέο συμβάν που έλαβε χώρα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας σε βάρος της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Αγγελικής Δεληκάρη. Είναι αδιανόητη πράξη και απαράδεκτη. Το γεγονός ότι έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό καταδεικνύει το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος και την έλλειψη σεβασμού της στις Αρχές της Νίκης, ώστε να δικαιολογεί την απομάκρυνσή της από τις τάξεις της Νίκης, που ούτως ή άλλως είχε λάβει χώρα από καιρό. Η ΝΙΚΗ άμεσα επιβεβαίωσε τη αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα διαγραφής. Ο πόνος όλων μας για την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων είναι δεδομένος όσο και ο υποκριτικός θρησκευτικός ζήλος που όψιμα επιδεικνύουν αυτοί που τον ψήφισαν. 
 
Η ΝΙΚΗ ως γνήσιο λαϊκό δημοκρατικό κίνημα θα τα αντιπαλέψει και τα δύο νόμιμα και δημοκρατικά και κάθε άλλη ενέργεια προπηλακισμού ή βίας είναι εκ του πονηρού και δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος και το φρόνημα της ΝΙΚΗΣ."
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ
You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια