Με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη η ενσωμάτωση του Κοσσόβου με το κράτος της Αλβανίας

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη η ενσωμάτωση του Κοσσόβου με το κράτος της Αλβανίας
https://koukfamily.blogspot.com/2024/04/blog-post_985.html
Apr 18th 2024, 08:30


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προωθεί ενσυνείδητα το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας ενώ αντίθετα, εργάζεται δραστήρια για την δημιουργία μιας μικρής (δημογραφικά και εδαφικά), αδύναμης Ελλάδος (με τεράστιο οικονομικό χρέος και χωρίς αξιοποίηση ενεργειακών πόρων), υποταγμένης σε εξωχώριους επιχειρηματικούς κολοσσούς. 
 

Η εισήγηση της κ. Μπακογιάννη (βουλευτού της ΝΔ) με πρόφαση την βελτίωση του κράτους δικαίου στο Κόσσοβο, αποτέλεσε το έναυσμα για την αναγνώριση του Κοσσόβου (ως κρατική οντότητα) από την πρόσφατη Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης και η τελική ένταξη του Κοσσόβου θα ακολουθήσει σύντομα με απόφαση των Υπουργών Εξωτερικών. Το Κόσσοβο οδηγείται μαθηματικά πλέον - με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη- στην πλήρη ενσωμάτωση του με το κράτος της Αλβανίας, καθώς η τελωνειακή διασύνδεση των δύο χωρών είναι ήδη σε εφαρμογή και οι διασυνοριακές προσβάσεις είναι ανοικτές.
 

Είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενεργεί χωρίς Εθνικό Σχέδιο με μυστική διπλωματία που τελικά θα ζημιώσει την σταθερότητα στα Βαλκάνια και στο θέμα της απελευθέρωσης της Κύπρου από τα κατοχικά Τουρκικά στρατεύματα. Ταυτόχρονα, υπονομεύει τις διαχρονικές παραδοσιακές σχέσεις φιλίας με τη Σερβία και ενισχύει τον αλβανικό εθνικισμό και τις τουρκικές επιδιώξεις. 
 
Το Δημοκρατικό-Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ καταγγέλλει την υποκρισία της κυβέρνησης Μητσοτάκη που αποκρύπτει τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Αλβανίας, έναντι της εθνικής μας μειονότητας και ΔΕΝ θέτει βέτο στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην ΕΕ, ενώ αντίθετα επιδεικνύει ζήλο στην προώθηση των αιτημάτων του Κοσσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης υπακούοντας σε αμερικανικά συμφέροντα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να θυμάται ότι διαχρονικά η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει στον ΟΗΕ το Κόσσοβο ως κρατική οντότητα, αλλά ως τμήμα της Σερβίας που αποσχίστηκε μετά από τους παράνομους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ. 
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια