Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ν.Α. ΚΙ ΕΓΩ

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ν.Α. ΚΙ ΕΓΩ
https://koukfamily.blogspot.com/2024/04/blog-post_4083.html
Apr 29th 2024, 16:00


Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης
 

Την περασμένη Πέμπτη 25 Απρ.2024 το Περιφ. Συμβούλιο Ν.Αιγαίου επέλεξε τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, με συντριπτική πλειοψηφία 37 (εκ των 38 ψηφισάντων) έναντι μιας ψήφου προς το πρόσωπόν μου! Κι αυτό δεν είναι μιά απλή ήττα! Αυτό είναι Βατερλώ, χειρότερο του Ναπολέοντος! Κι από τότε ως σήμερα με ζώνουν τα ερωτηματικά σαν δηλητηριώδη φίδια:
 

1) Τι δεν άρεσε στο πρόσωπό μου;
2) Τι κακόν έκαμα στην Περιφ. Νοτ. Αιγαίου και στον καθένα Σύμβουλο ξεχωριστά;
3) Τόσο κακός και αντιπαθής άνθρωπος είμαι και..δεν το αντελήφθην ακόμη;
4) Σε τι υπερτερούσε καταφανώς ο ανταγωνιστής; Δικηγόρος εν ενεργεία αυτός, πρώην εγώ. Και όχι μόνον.
5) Ποιός είναι ο μοναδικός ΗΡΩΑΣ(!) που με ψήφισε, να τον καλέσω για κέρασμα στο Π.Μ.Ρ.;(ας με πάρει τηλεφ)
6) Ήτο άραγε ο μοναδικός ή υπήρξαν κι άλλοι; Η κοινή λογική λέει πως τουλάχιστον η μισή Αντιπολίτευση, θεσμικώς, θα έπρεπε να ψηφίσει άλλον από τον εκλεκτό της πλειοψηφίας! Αλήθεια τι λένε οι σύντροφοι ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ;
7) Πώς έγινε η ψηφοφορία; Διότι από το σημείο που ήμουν δεν μπορούσα να δώ τι εγένετο στην άλλη αίθουσα, ούτε τα ψηφοδέλτια, ούτε αν υπήρχε Δικαστικός αντιπρόσωπος.
 
Φυσικά δεν έτρεφα αυταπάτες κατερχόμενος σε μια τέτοιαν αναμέτρηση. Ξέρω τα πολιτικά παιγνίδια! Ξέρω την Ελληνική πραγματικότητα. Μάλιστα 2 φίλοι μου κι 1 κουμπάρος μου είπαν να αποσύρω την υποψηφιότητά μου, λέγοντας χαρακτηριστικά: "πού πάς ρε Καραμήτρο ξυπόλυτος στ αγκάθια; Η θέση είναι δοσμένη κι εσύ μαϊντανός στη σαλάτα"!!! 
 
Αλλά από τους 38 που προσήλθαν (45 είναι στο σύνολο), ήλπιζα να έπαιρνα τους 10. Κι αυτή η ελπίδα ενισχύθηκε με την προσωπική επαφή που είχα με 14 Περιφ.Συμβούλους της Ρόδου πριν την εκλογή, στους οποίους άφησα πλήρες βιογραφικό κλπ για να προλάβουν να σχηματίσουν γνώμη. Διότι την στιγμή της Συνεδρίασης ήτο εκ των πραγμάτων αδύνατον να λάβουν γνώσιν του περιεχομένου του κατατεθιμένου Φακέλου. Στους υπόλοιπους Συμβ. των άλλων νησιών την παραμονή (24/4) έστειλα sms που έλεγε τα εξής:
 
"Αξ/με Περιφ. Σύμβουλε.
Μεγίστη παράκλησις: Προ της καταθέσεως της πολυτίμου και βαρυσημάντου ψήφου σας προς τον υποψήφιο της αρεσκείας σας, παρακαλώ πολύ μελετήσετε επισταμένως και ενδελεχώς τον φάκελον και της ιδικής μου υποψηφιότητος, όστις κατετέθη εις την Γραμματείαν της Περιφέρειας/τμ. Ρόδου, ευελπιστών ούτω διά την ορθήν και νοήμονα επιλλογήν σας"
 
ΣΠΥΡΟΣ ΔΡ. ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ 
 
Νομικός, οικονομολόγος, πολιτειολόγος, δάσκαλος, συνταξ. Τμ/ρχης Τραπέζης τ. Ελλάδος, Βραβευμένος Λογοτέχνης, συγγραφεύς, αρθρογράφος, ερευνητής, κτήτωρ του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου (βραβ.Ουνέσκο κλπ)".
 
Αυτό μου το sms εθεωρήθη ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ από τον προεδρεύοντα του Π.Σ. της Π.Ν.Α. και το στιγμάτισε στην εισηγητική του ομιλία!! Γιατί προσεβλήθη; Ποιοί άλλοι προσεβλήθησαν; Όλοι; Και οι 37; Εμείς οι πολίτες που λαμβάνουμε άπειρα sms προεκλογικά στα κινητά μας από υποψ. Συμβούλους, Βουλευτές, Δημάρχους κλπ γιατί δεν προσβαλλόμεθα;;! Κι ήτο τόση η προσβολή του, ώστε μ άφησε να ομιλήσω προς το Σώμα, μόνον 3' λεπτά!! Ήσαν αρκετά για να σχηματίσουν γνώμη περί του προσώπου μου οι παριστάμενοι Περιφ. Σύμβουλοι; Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να δει τον φάκελό μου με τα 4 Πανεπ. πτυχία και τις άπειρες βραβεύσεις; 
 
Εν κατακλείδι:
1) Νομίζω ότι δεν έχασα εγώ, αλλ οι πολίτες και οι επιχειρήσεις από πραγματική Συμπαράσταση.
2) Δέχομαι την ήττα μου, αλλά καίγομαι να μάθω από μερικούς εξ αυτών τα αρνητικά στοιχεία της υποψηφιότητάς μου, μήπως και μπορέσω να τα βελτιώσω. " Τί κακόν εποίησα υμίν";; Πείτε μου. Ιδού η Ρόδος...
 
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ 
Ρόδος 30 Απριλίου 2024




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια