Το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία ήταν ανέκαθεν ένας δούρειος ίππος για την κατήχηση των ΛΟΑΤ

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία ήταν ανέκαθεν ένας δούρειος ίππος για την κατήχηση των ΛΟΑΤ
https://koukfamily.blogspot.com/2024/04/blog-post_5505.html
Apr 19th 2024, 19:00


Aυστραλιανό σχολείο καλεί LGBT ακτιβιστές για να διδάξουν στα παιδιά το σεξ. Οι γονείς ούτε ενημερώθηκαν για την παρουσίαση ούτε συναίνεσαν σε αυτήν.
 

Του Jonathon Van Maren

 

(LifeSiteNews) - Έχει συμβεί ξανά, και θα συνεχίσει να συμβαίνει μέχρι οι γονείς να συνειδητοποιήσουν ότι η «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» στα σχολεία είναι στην πραγματικότητα μια προσπάθεια να εξαλειφθούν τα ηθικά όρια και να ομαλοποιηθούν οποιεσδήποτε σεξουαλικές προτιμήσεις.
 

Το τελευταίο περιστατικό προκάλεσε έρευνα από το Υπουργείο Παιδείας της Νότιας Αυστραλίας, αφού ένας τρίτος παρουσιαστής έκανε μια παρουσίαση σχετικά με τη σεξουαλικότητα σε κορίτσια ηλικίας 13 και 14 ετών και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η κτηνοβασία ήταν «αποδεκτή από την κοινότητα LGBTQIA+».
 
Οι μαθήτριες στο γυμνάσιο Renmark παραπονέθηκαν αφού τους είπαν να εγκαταλείψουν τις κανονικές τάξεις τους και να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση από έναν τρίτο παρουσιαστή, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί από τον Τύπο. Υπήρχαν δύο μέλη του προσωπικού από το κέντρο Headspace, έναν οργανισμό υπηρεσιών νεολαίας και ψυχικής υγείας, παρόντες στην τάξη για την ωριαία παρουσίαση «σχέσεων». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, η Headspace υποστηρίζει την άποψη ότι:
 
Η σεξουαλικότητα είναι σε ένα φάσμα, στο ένα άκρο μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται έλξη μόνο ή κυρίως για άτομα που είναι του ίδιου φύλου με αυτούς (αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να προσδιορίζονται ως ομοφυλόφιλοι ή λεσβίες). Στο άλλο άκρο του φάσματος, οι άνθρωποι μπορεί να έλκονται μόνο ή κυρίως από το αντίθετο φύλο από τον εαυτό τους (αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να αυτοπροσδιορίζονται ως ετεροφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι).
 
Οι άνθρωποι μπορούν να υπάρχουν οπουδήποτε σε αυτό το φάσμα, καθώς μερικοί άνθρωποι μπορούν να προσελκύονται από πολλαπλά φύλα (αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να επιλέξουν να αυτοπροσδιοριστούν ως αμφιφυλόφιλοι ή πανσεξουαλικοί). 
 
Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που μπορεί να μην αισθάνονται καμμία φυσική ή ρομαντική έλξη για άλλους ανθρώπους (αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να αυτοπροσδιορίζονται ως ασέξουαλ ή / και αρομαντικοί). Η σεξουαλικότητα έχει να κάνει με την κατανόηση των σεξουαλικών συναισθημάτων και των έλξεων που νοιώθουμε προς τους άλλους, δεν έχει να κάνει απαραίτητα με ποιον τυχαίνει να κάνουμε σεξ.
 
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γονείς δεν ενημερώθηκαν για την παρουσίαση και δεν συναίνεσαν σε αυτήν. Οι μαθητές δήλωσαν ότι «έμειναν χωρίς επίβλεψη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης». Αυτή είναι πλέον συνήθης πρακτική – τα παιδιά παραδίδονται σε ακτιβιστές που παριστάνουν τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στη συνέχεια προωθούν την κοσμοθεωρία που διατυπώθηκε παραπάνω. 
 
Πόσοι γονείς συνειδητοποιούν ότι όταν τα σχολεία χρησιμοποιούν τη φράση «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση», στην πραγματικότητα εννοούν την κατήχηση στην ιδεολογία των ΛΟΑΤ και την προώθηση της σεξουαλικής σύγχυσης; 
 
Στο γυμνάσιο Renmark, αυτό ακριβώς συνέβη. Από το ABC News:
 
Η μαθήτρια Courtney White, 14 ετών, είπε ότι αισθάνθηκε μπερδεμένη και ταραγμένη από την παρουσίαση.
 
"Είχαμε έναν δάσκαλο που μας είπε να πιάσουμε μια καρέκλα και να καθίσουμε μπροστά από το διοικητικό συμβούλιο, και στη συνέχεια οι άνθρωποι του Headspace μπήκαν μέσα και μετά [ο δάσκαλος] έφυγε, οπότε τότε καθόμαστε μπροστά σε έναν πίνακα μόνοι χωρίς δασκάλους, μόνο οι άνθρωποι του Headspace", είπε. «Η πρώτη διαφάνεια του PowerPoint στον πίνακα ήταν "Μπορείτε να φερθείτε ως 'queer' τώρα" και "Δεν έχει νόημα να κρύβεστε"».
 
Η δεκατετράχρονη Emelia Wundenberg είπε ότι η παρουσιάστρια ήταν γραφική όταν αναφερόταν στις δικές τους σεξουαλικές προτιμήσεις και μιλούσε με σεξουαλικούς όρους για το αν καθώς μεγάλωναν, μπερδεύονταν για το αν είχαν ως είδωλο άτομα του ίδιου φύλου ή ήθελαν να είναι οικεία μαζί τους. Οι μαθητές είπαν ότι στη συνέχεια τους δόθηκε μια εξήγηση του αρχικισμού LGBTQIA+, με κάθε λέξη και τη σημασία της να εμφανίζονται στην οθόνη.
 
«Υπήρχε μια διαφάνεια για το τι σημαίνει το "συν" και άρχισαν να λένε τυχαία λέξεις που κανείς δεν ήξερε, όπως κτηνοβασία», δήλωσε η Emelia. «Ήταν στο ταμπλό όταν έδειχναν τι σήμαινε το "συν"».
 
Το σύμβολο "συν", το οποίο πάντα έμενε σκόπιμα απροσδιόριστο, μπορεί να περιλαμβάνει οποιονδήποτε αριθμό σεξουαλικών συμπεριφορών και ταυτοτήτων. 
 
Σύμφωνα με τους μαθητές, «η κτηνοβασία στη συνέχεια εξηγήθηκε λεπτομερώς και ο παρουσιαστής φάνηκε να υπονοεί ότι ήταν κάτι που ασκείται από άτομα που προσδιορίζονται ως LGBTQIA+». 
 
Όπως σημείωσε ένας μαθητής: «Είπαν ότι [η queer κοινότητα] απλώς τα αποδέχεται όλα, παρ' όλο που... Μα, δεν είναι παράνομο;» Σε αυτό το σημείο, αρκετά κορίτσια άρχισαν να βρίσκουν δικαιολογίες για να φύγουν από την τάξη, προσποιούμενα ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο – πολλά δεν επέστρεψαν.
 
«Όλοι απλά καθόμασταν εκεί και λέμε: "Τι το καλό; Τι κάνουμε εδώ; Γιατί μαθαίνουμε για τα ζώα που κάνουν σεξ με ανθρώπους;"», είπε ένα κορίτσι στο ABC News. «Ήταν πραγματικά αηδιαστικό, ήταν πραγματικά άβολο».
 
Το σχολείο προσποιείται τώρα ότι είναι έκπληκτο από αυτό που συνέβη και υπόσχεται στους θυμωμένους γονείς ότι θα διεξαχθεί εσωτερική επανεξέταση και ότι ο παρουσιαστής έχει «αποβληθεί από τα σχολεία του τμήματος, ενώ το τμήμα διεξάγει έρευνα». Το Υπουργείο Παιδείας είπε στο ABC κάτι παρόμοιο. Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του σχολείου: «Αναλαμβάνουμε εσωτερική επανεξέταση για να διασφαλίσουμε ότι τηρούνται πάντα οι διαδικασίες γύρω από τέτοιες ειδοποιήσεις και διαδικασίες σχετικά με τρίτους που φοιτούν στο σχολείο μας».
 
Σύμφωνα με το ABC: «Όλα τα μέρη που εμπλέκονται στο υποτιθέμενο περιστατικό αρνήθηκαν να παράσχουν την παρουσίαση στο ABC».
 
Το Headspace, φυσικά, ζήτησε συγγνώμη - αλλά δεν θα κυκλοφορήσει το εν λόγω υλικό. Αυτό σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Αυτή η «εσωτερική έρευνα» είναι απλώς μια προσπάθεια συγκάλυψης της κατήχησης που γινόταν σκόπιμα. 
 
Μου πήρε λεπτά για να βρω τη θέση του Headspace σχετικά με τη σεξουαλικότητα, ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών πράξεων και τη ρευστότητα των φύλων - πράγμα που σημαίνει ότι το σχολείο επέλεξε σκόπιμα το Headspace για να διδάξει στους νεαρούς μαθητές αυτά τα πράγματα χωρίς γονική γνώση ή συγκατάθεση, γνωρίζοντας τι επρόκειτο να διδαχθεί. Μπορεί να αιφνιδιάστηκαν από τον ισχυρισμό του παρουσιαστή ότι το «να φέρεσαι ως 'queer'» περιλάμβανε τη συμπερίληψη της κτηνοβασίας κάτω από το αόριστο σύμβολο «συν», αλλά σίγουρα σκόπευαν να βοηθήσουν όλους τους μαθητές να «κοιτάξουν με την οπτική ενός 'queer' ατόμου» στην αρχή.
 
Και πάλι, αυτά τα πράγματα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Τα σχολεία φέρνουν LGBT ακτιβιστές για να διδάξουν τα παιδιά για το σεξ. Κάθε τρεις και λίγο, ένα σκάνδαλο ξεσπά όταν ένας από αυτούς τους ακτιβιστές λέει κάτι που εξακολουθεί να θεωρείται σοκαριστικό. Τα σχολεία υπόσχονται να τα πάνε καλύτερα, διάφοροι LGBT ακτιβιστές βρίσκονται για να κάνουν την εκπαίδευση και όλοι προχωρούν - αλλά η κατήχηση συνεχίζεται.
 

Ο Jonathon Van Maren είναι δημόσιος ομιλητής, συγγραφέας και ακτιβιστής υπέρ της ζωής. Τα σχόλιά του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από οκτώ γλώσσες και έχουν δημοσιευθεί ευρέως στο διαδίκτυο καθώς και σε έντυπες εφημερίδες όπως η Jewish Independent, η National Post, η Hamilton Spectator και άλλες. Έχει λάβει βραβείο για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού σε έντυπη μορφή από την εβραϊκή οργάνωση B'nai Brith. Τα σχόλιά του έχουν παρουσιαστεί στο CTV Primetime, Global News, EWTN και CBC, καθώς και σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς και ειδησεογραφικά πρακτορεία στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Μιλάει για μια μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών θεμάτων σε όλη τη Βόρεια Αμερική σε πανεπιστήμια, γυμνάσια, εκκλησίες και άλλες λειτουργίες. Μερικά από αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν την άμβλωση, την πορνογραφία, τη σεξουαλική επανάσταση και την ευθανασία. Ο Jonathon είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στην ιστορία από το Πανεπιστήμιο Simon Fraser και διευθυντής επικοινωνίας του Καναδικού Κέντρου Βιο-Ηθικής Μεταρρύθμισης.
 
Το πρώτο βιβλίο του Jonathon, The Culture War, κυκλοφόρησε το 2016.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: «Από τα βάθη της κόλασης»: Μέσα στο βαθύ κακό της τρανς ιδεολογίας 
ΠΗΓΗ: Sex-ed in schools is always a Trojan horse for LGBT indoctrination - LifeSite (lifesitenews.com)
 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ
πηγή





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια