Ο IDF επιβεβαιώνει ότι εκτοξεύτηκαν περισσότερα από 300 drones και πύραυλοι...

Nonews-NEWS.comΟ IDF επιβεβαιώνει ότι εκτοξεύτηκαν περισσότερα από 300 drones και πύραυλοι...
http://www.nonews-news.com/2024/04/idf-300-drones.html
Apr 14th 2024, 08:50


 Το Ιράν εξαπέλυσε περισσότερες από 300 «απειλές διαφόρων τύπων» εναντίον του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων βαλλιστικών πυραύλων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραύλων κρουζ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του IDF, του ισραηλινού στρατού, Avichay Adraee....«Έχουμε αναχαιτίσει το 99% των απειλών προς το ισραηλινό έδαφος. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στρατηγικό επίτευγμα», είπε ο Adraee.


Σε μια ανάρτηση στο X, ο εκπρόσωπος του IDF έδωσε μια ανάλυση για τον αριθμό των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν για να στοχεύσουν το Ισραήλ.


Σύμφωνα με αυτή το Ιράν εκτόξευσε περίπου 170 drones, περισσότερους από 30 πυραύλους κρουζ και περισσότερους από 120 βαλλιστικούς πυραύλους. Κατά την ενημέρωση απ΄το Ισραήλ κανένα drone και κανένας πυραύλος κρουζ δεν διείσδυσε στο κράτος του Ισραήλ, παρά μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός βαλλιστικών πυραύλων. Ενδιαφέρον έχει η αναφορά πως αυτοί οι βαλλιστικοί πύραυλοι έπεσαν στη αεροπορική βάση στο Ναφατίμ και ότι προκάλεσαν μικρές ζημιές σε υποδομές. Την ίδια ώρα η Τεχεράνη υποστηρίζει ότι έπληξε σοβαρά την ισραηλινή βάση Νεγκέβ.
You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια