Οι influencers θα μπορούσαν να γίνουν super viral χάρη στη Microsoft

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Οι influencers θα μπορούσαν να γίνουν super viral χάρη στη Microsoft
https://www.secnews.gr/536171/oi-influencers-tha-mporousan-na-ginoun-super-viral-xarh-sth-microsoft/
Apr 25th 2024, 15:17


Πρόσφατα, η USPTO ανακοίνωσε τη δημοσίευση μιας ευρεσιτεχνίας από τη Microsoft. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα προσαρμοσμένων ειδοποιήσεων σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη την αφοσίωση των χρηστών.



Κατά βάση, η Microsoft αναπτύσσει μια μέθοδο που δίνει τη δυνατότητα στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων να αποστέλλουν ειδοποιήσεις οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στον βαθμό εμπλοκής του χρήστη με το περιεχόμενο.



Τι ακριβώς περιλαμβάνει λοιπόν αυτό το σύστημα; Σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Twitter, και το YouTube, όταν οι χρήστες ακολουθούν κάποιους, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τις νέες δημοσιεύσεις, tweets, ή βίντεο. Ωστόσο, το σημερινό σύστημα ειδοποιήσεων θεωρείται πλέον αναχρονιστικό, καθώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όπου οι χρήστες δεν ανταποκρίνονται σε κάθε ειδοποίηση για "νέα δημοσίευση". Άλλωστε, ούτε εσύ ασχολείσαι με κάθε μία, έτσι δεν είναι;



Δείτε περισσότερα: Η Microsoft κυκλοφορεί επείγουσες ενημερώσεις στο Exchange



Η Microsoft σκοπεύει να το αντιμετωπίσει με την εφαρμογή ενός νέου συστήματος, το οποίο θα στέλνει ειδοποιήσεις μόνο στους χρήστες που έχουν συχνή αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο ενός δημιουργού (όπως το συχνό κλικ, τα "likes" ή το "watching"). Για τους λοιπούς χρήστες, οι ειδοποιήσεις θα αποστέλλονται λιγότερο συχνά, διατηρώντας μια ισορροπία μεταξύ ενημέρωσης και πληροφοριακού φόρτου.



Αυτή η μέθοδος, σε θεωρητικό επίπεδο, έχει τον σκοπό να παρακινήσει τους influencers να διαμορφώσουν το περιεχόμενό τους ανάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού τους, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα να γίνουν viral. Πιο απλά, αυτό σημαίνει πως το περιεχόμενό τους θα διαδίδεται με εντυπωσιακό τρόπο.



Η μέθοδος αυτή εφαρμόζει ένα εξελιγμένο σύστημα αξιολόγησης, γνωστό ως rAffinity, το οποίο εκτιμά πόσο πιθανό είναι ένας δημιουργός περιεχομένου να αλληλεπιδράσει με μια ειδοποίηση, λαμβάνοντας υπόψη την εμπλοκή των θεατών. Αυτό το εργαλείο αξιολόγησης προσφέρει οδηγίες για το περιεχόμενο, βοηθώντας τους δημιουργούς να εντοπίζουν ποιες προσφορές περιεχομένου προσελκύουν την υψηλότερη εμπλοκή.



Αυτή η μέθοδος θυμίζει τις επιλογές ειδοποιήσεων του YouTube, προσφέροντας επιλογές για "όλες" ή "εξατομικευμένες" ειδοποιήσεις. Ωστόσο, η ουσιαστική διαφορά εδώ είναι ότι το σύστημα αυτόματα προσαρμόζει τη συχνότητα και την ένταση των ειδοποιήσεων, κάτι που φαίνεται πραγματικά μαγικό!



Διαβάστε επίσης: Viral video: Άνδρας διέσχισε δρόμο φορώντας Apple Vision Pro



Η Microsoft έχει εξασφαλίσει ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το USPTO, το οποίο μοιάζει με εκείνο που αφορά την ενίσχυση των δυνατοτήτων αντίστροφης αναζήτησης εικόνων του Bing. Αυτό υποδηλώνει ότι μπορεί να δούμε την εφαρμογή της τεχνολογίας αυτής στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι, καθώς οι περισσότερες μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δεν αποτελούν μέρος της Microsoft, με εξαίρεση το LinkedIn και το Skype, η συνεργασία με άλλες εταιρείες μπορεί να κριθεί απαραίτητη για την επιτυχή εφαρμογή της.



Πηγή: phonearena




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια