“Let Loose”: Η Apple ανακοινώνει νέο event για τις 7 Μαΐου

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

"Let Loose": Η Apple ανακοινώνει νέο event για τις 7 Μαΐου
https://www.secnews.gr/535660/let-loose-apple-anakoinonei-neo-event-gia-7-maiou/
Apr 23rd 2024, 17:56


Η Apple ανακοίνωσε ένα νέο ειδικό event για την Τρίτη 7 Μαΐου στις 7 π.μ. ώρα Ειρηνικού. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο Apple.com, όπως συμβαίνει συνήθως με τα events της εταιρείας. Η είδηση έγινε γνωστή από την πρόσκληση που έλαβαν κάποια άτομα, η οποία έχει το σύνθημα "Let Loose". Πάνω από αυτό σύνθημα φαίνεται το χαρακτηριστικό "μήλο" της Apple, αλλά λίγο διαφορετικό. Ξεχωρίζουν τα έντονα χρώματα και ένα χέρι με Apple Pencil, κάτι που μάλλον δείχνει ότι το νέο event θα επικεντρώνεται στα iPad.







Πολλοί πιστεύουν ότι σε αυτό το Apple event, η εταιρεία θα ανακοινώσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air, μαζί με νέα αξεσουάρ Apple Pencil και Magic Keyboard.



Δείτε επίσης: Apple 2024: Οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα μειώθηκαν σημαντικά





Let the iPads loose! Or looge? Either way, here come iPads. pic.twitter.com/wGW17YTjcM— Joanna Stern (@JoannaStern) April 23, 2024

Σύμφωνα με το macrumors, αναμένονται:




Δύο νέα μοντέλα iPad Pro με τσιπ M3, οθόνες OLED, λεπτότερο περίβλημα, λεπτότερα πλαίσια, επιλογή ματ οθόνης και γενικά ανανεωμένο σχεδιασμό. Μπορεί να υποστηρίζεται και ασύρματη φόρτιση MagSafe.


Δύο νέα μοντέλα iPad Air με τσιπ M2 και μια landscape-oriented μπροστινή κάμερα, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου iPad Air 12,9 ιντσών.


Ένα νέο Magic Keyboard για το iPad Pro με περίβλημα από αλουμίνιο, μεγαλύτερο trackpad και άλλες διαφοροποιήσεις στο σχεδιασμό.


Ένα νέο Apple Pencil, με ένα νέο "squeeze" gesture για ορισμένες ενέργειες και πιθανή υποστήριξη visionOS.

Δείτε επίσης: Η Αpple εξαγοράζει τη γαλλική startup Datakalab AI τεχνολογίας



Η Apple ενημέρωσε τελευταία φορά το iPad Pro και το iPad Air τον Οκτώβριο του 2022 και τον Μάρτιο του 2022, αντίστοιχα.



"Let Loose": Η Apple ανακοινώνει νέο event για τις 7 Μαΐου



Η Apple δεν είναι ένας απλός "παίκτης" στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας. Είναι ένας από τους κυρίαρχους παράγοντες, χάρη στην επίμονη επιδίωξή της για καινοτόμο σχεδιασμό και τολμηρές τεχνολογικές πρωτοβουλίες. Και αυτό το δείχνει σε κάθε νέο event με την παρουσίαση των νέων συσκευών της. Αποτελεί παράδειγμα εταιρείας που δεν αναφέρεται απλώς στην τεχνολογική πρόοδο, αλλά ορίζει και δρομολογεί τις σύγχρονες τάσεις. 



Δείτε επίσης: Η Αpple Διακόπτει την Παραγωγή των Αξεσουάρ FineWoven



Πέρα από τα προϊόντα της υψηλής ποιότητας και την ανώτερη αισθητική τους, οι καινοτομίες της Apple στον τομέα της τεχνολογίας υπολογιστών και των φορητών συσκευών έχουν ανατρέψει τα δεδομένα της αγοράς και έχουν θέσει νέες προδιαγραφές για την απόδοση και την χρηστικότητα!



Πηγή: www.macrumors.com




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια