Η Microsoft κυκλοφορεί επείγουσες ενημερώσεις στο Exchange

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Η Microsoft κυκλοφορεί επείγουσες ενημερώσεις στο Exchange
https://www.secnews.gr/535876/microsoft-kikloforei-epeigouses-enimerosei-exchange/
Apr 24th 2024, 16:11


​Η Microsoft κυκλοφόρησε επείγουσες ενημερώσεις επιδιόρθωσης, για την αντιμετώπιση πολλών γνωστών ζητημάτων που επηρεάζουν τους διακομιστές Exchange μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων ασφαλείας του Μαρτίου 2024.



Δείτε επίσης: Γερμανία: 17.000 ευάλωτοι Microsoft Exchange servers είναι εκτεθειμένοι στο διαδίκτυο



Αν και το HU Απριλίου 2024 είναι προαιρετικό, προσθέτει επίσης υποστήριξη για πιστοποιητικά ECC και Hybrid Modern Authentication (HMA) για OWA/ECP.



Εάν έχετε εγκαταστήσει το SU του Μαρτίου 2024 και δεν αντιμετωπίσατε κανένα γνωστό πρόβλημα που επιδιορθώθηκε στην προαιρετική ενημέρωση και δεν χρειάζεστε τις νέες δυνατότητες, μπορείτε να περιμένετε για τον επόμενο Exchange Server SU, ο οποίος θα περιλαμβάνει επίσης αυτές τις επείγουσες επιδιορθώσεις.



Με τις επείγουσες επιδιορθώσεις αυτού του μήνα, η εταιρεία διόρθωσε ένα γνωστό πρόβλημα που είχε ως αποτέλεσμα οι τομείς λήψης να μην λειτουργούν πλέον όπως αναμενόταν σε ορισμένα Microsoft Outlook. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται πλέον ενσωματωμένες εικόνες στο Outlook στο Web (OWA) και να μην γίνεται λήψη των συνημμένων μέσω του προγράμματος-πελάτη OWA.



Η εταιρεία αντιμετώπισε επίσης ένα σφάλμα "We can't open this document" και απέκλεισε τις προεπισκοπήσεις εγγράφων του Microsoft Word στο Outlook στο Web (OWA).



Η λίστα των ζητημάτων που προκαλούνται από τις ενημερώσεις ασφαλείας του Μαρτίου 2024 και αντιμετωπίζονται στις επείγουσες επιδιορθώσεις του Exchange του Απριλίου περιλαμβάνει επίσης:




Σφάλμα αναζήτησης στη λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης του Outlook



Το OwaDeepTestProbe και το EacBackEndLogonProbe αποτυγχάνουν



Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της επιλογής δικαιωμάτων επεξεργασίας στο ECP



Το Outlook δεν εμφανίζει το εικονίδιο μη αναγνωσμένου φακέλου



Το πρόσθετο των προτύπων δεν λειτουργεί



Τα δημοσιευμένα ημερολόγια ενδέχεται να μην λειτουργούν με σφάλμα "Αυτό το ημερολόγιο δεν είναι διαθέσιμο".

Δείτε ακόμα: Microsoft: Κρίσιμη ευπάθεια στον Exchange Server χρησιμοποιήθηκε ως zero-day



Η Microsoft εξακολουθεί να εργάζεται για μια επιδιόρθωση για ένα άλλο ζήτημα όπου η εκτύπωση ημερολογίου στο OWA ενδέχεται να μην λειτουργεί εκτός εάν χρησιμοποιηθεί η συντόμευση πληκτρολογίου CTRL+P.



Οι επείγουσες επιδιορθώσεις του Απριλίου 2024 είναι διαθέσιμες για τον Exchange Server 2019 CU13 και CU14 και τον Exchange Server 2016 CU23.



Τον Ιανουάριο, η εταιρεία ανακοίνωσε το τέλος της mainstream υποστήριξης για τον Exchange Server 2019, λέγοντας ότι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ενημερώσεις κώδικα για να διορθώσει τα πιο πρόσφατα ανακαλυφθέντα ζητήματα ασφαλείας, αλλά δεν θα δέχεται πλέον αιτήματα για διορθώσεις σφαλμάτων και αιτήματα αλλαγής σχεδίασης (DCR).



Ο Exchange Server 2016 έφτασε στην κύρια ημερομηνία λήξης του τον Οκτώβριο του 2020, αλλά βρίσκεται υπό εκτεταμένη υποστήριξη μέχρι τον Οκτώβριο του 2025, όπως και το Exchange Server 2019.



Η εταιρεία παρέχει τώρα πληροφορίες μετεγκατάστασης του Microsoft 365 στον ιστότοπο τεκμηρίωσης και καθοδήγηση για να βοηθήσει τους παγκόσμιους διαχειριστές να αποφασίσουν τη διαδρομή μετεγκατάστασης στο Exchange Online.



Δείτε επίσης: Η Microsoft περιορίzει τα μαζικά email του Exchange Online



Οι ενημερώσεις του Microsoft Exchange προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη. Αρχικά, οι ενημερώσεις αυτές περιλαμβάνουν νέες λειτουργίες και εργαλεία που διευκολύνουν την επικοινωνία και τη συνεργασία. Επιπλέον, οι ενημερώσεις του Microsoft Exchange περιλαμβάνουν συχνά βελτιώσεις για την ασφάλεια, προστατεύοντας τα δεδομένα των χρηστών από κακόβουλες επιθέσεις και παραβιάσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την προσθήκη νέων δυνατοτήτων προστασίας από απάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κρυπτογράφησης δεδομένων και προστασίας από ιούς. Τέλος, οι ενημερώσεις του Microsoft Exchange συχνά περιλαμβάνουν βελτιώσεις για την απόδοση και την αξιοπιστία του συστήματος. Αυτό μπορεί να σημαίνει γρηγορότερη απόκριση, λιγότερες διακοπές λειτουργίας και γενικά μια πιο ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία για τους χρήστες.



Πηγή: bleepingcomputer




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια