NRD: Αυξημένο ενδιαφέρον για ποιοτικές υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

NRD: Αυξημένο ενδιαφέρον για ποιοτικές υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας
https://www.secnews.gr/535846/ndr-auksimeno-endiaferon-gia-poiotikes-yphresies-kyvernoasfaleias/
Apr 24th 2024, 14:14


Η NRD Cyber ​​Security, στην οποία ανήκει επίσης η NRD Bangladesh, είχε ενοποιημένα έσοδα 7,411 εκατ. ευρώ το 2023, σημειώνοντας αύξηση 21,9% από το 2022.



Τα λειτουργικά της κέρδη αυξήθηκαν 77,1% πέρυσι στα 0,99 εκατ. ευρώ, καθώς το EBITDA αυξήθηκε κατά 74,3% σε 1,14 εκατ. ευρώ.



Σύμφωνα με τον Vilius Benecis, Διευθυντή του NRD Cyber ​​Security, η ανάπτυξη της εταιρείας καθοδηγείται από ισχυρές ικανότητες στη δημιουργία και τον εκσυγχρονισμό ομάδων κυβερνοασφάλειας, με επίκεντρο την αυτοματοποίηση της εργασίας τους και την ανάπτυξη εξειδικευμένων εργαλείων και τη διεθνή συνεργασία. Η ανάπτυξη δραστηριοτήτων σε περισσότερες από 50 χώρες, η ενεργός συμμετοχή τόσο στη Λιθουανική όσο και στη διεθνή κοινότητα κυβερνοασφάλειας, δίνει τη δυνατότητα στους ειδικούς της εταιρείας να προσφέρουν υψηλές ικανότητες με βάση τα διεθνή πρότυπα και τις βέλτιστες πρακτικές.



Δείτε ακόμα: Μαλαισία: Συνεργασίες για ενίσχυση εργατικού δυναμικού στον κυβερνοχώρο



Τα έσοδα από πωλήσεις της NRD Cyber ​​Security το 2023 σε αγορές του εξωτερικού ανήλθαν σε 2,37 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 78% σε σύγκριση με τα έσοδα από πωλήσεις 1,33 εκατ. ευρώ του προηγούμενου έτους από πελάτες εξωτερικού. Αυτό οφείλεται στη σημαντική αύξηση του αριθμού των έργων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εθνικής ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο. Σε περισσότερες από 30 χώρες, οι ειδικοί του οργανισμού δημιούργησαν εθνικές ομάδες κυβερνοασφάλειας, βοήθησαν στην ανάπτυξη εθνικών στρατηγικών για την κυβερνοασφάλεια και πραγματοποίησαν κι άλλες δραστηριότητες οικοδόμησης ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο. Οι πελάτες περιλαμβάνουν την Κεντρική Τράπεζα της Αιγύπτου, το Υπουργείο Οικονομίας του Κοσσυφοπεδίου και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κυβερνοασφάλεια (ENISA).



Εκτός από τη δημιουργία ομάδων κυβερνοασφάλειας, η εταιρεία λειτουργεί ως MSSP και παρέχει υπηρεσίες με το όνομα CyberSOC. Η NRD Cyber ​​Security ενίσχυσε περαιτέρω την ηγετική της θέση στην αγορά αυτών των υπηρεσιών στη Λιθουανία το 2023, λανσάροντας μια επιλογή υπηρεσίας CyberSOC 24/7. Διαφοροποιείται στην αγορά καθώς η υπηρεσία παρέχεται όλο το εικοσιτετράωρο από πραγματικούς αναλυτές. Πέρυσι, οι υπηρεσίες CyberSOC ξεκίνησαν και στο εξωτερικό, με κεντρική παρακολούθηση και πρόληψη περιστατικών κυβερνοασφάλειας στην Κεντρική Τράπεζα της Μποτσουάνα.



Τα μοναδικά εργαλεία κυβερνοασφάλειας του οργανισμού – Natrix, μια κεντρική πλατφόρμα παρακολούθησης απειλών, και CyberSet, μια εργαλειοθήκη για την αυτοματοποίηση των υπηρεσιών που παρέχονται από ομάδες κυβερνοασφάλειας, – κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση στην παγκόσμια αγορά. Το 2023, και τα δύο εργαλεία αναπτύχθηκαν στην εθνική ομάδα κυβερνοασφάλειας CSIRTMalta της Μάλτας. Επίσης, το Natrix αναπτύχθηκε στο CSIRT της Αιγύπτου για τον χρηματοπιστωτικό τομέα της χώρας EG-FinCIRT, ενώ το CyberSet επέτρεψε σε ομάδες κυβερνοασφάλειας στις Μπαχάμες, στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, στα Μπαρμπάντος και σε άλλες χώρες να αρχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.



Διαβάστε περισσότερα: Darktrace AI: Ο επαναστάτης της κυβερνοασφάλειας



Η NRD Cyber ​​Security προσφέρει λύσεις κυβερνοασφάλειας, συμβουλευτικές υπηρεσίες και άλλες υπηρεσίες. Η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία ασφαλών ψηφιακών περιβαλλόντων για χώρες, κυβερνήσεις και επιχειρήσεις και αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα έργων σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία διοικείται από την INVL Technology, μια εταιρεία επενδύσεων πληροφορικής εισηγμένη στο Nasdaq Vilnius.



Πηγή: finance.yahoo.com




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια