“Share My Date”: Η νέα λειτουργία του Tinder για μεγαλύτερη ασφάλεια

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

"Share My Date": Η νέα λειτουργία του Tinder για μεγαλύτερη ασφάλεια
https://www.secnews.gr/535473/share-my-date-h-nea-leitourgia-tou-tinder-gia-megalyterh-asfaleia/
Apr 23rd 2024, 11:53


Σύμφωνα με το Tinder, περισσότεροι από τους μισούς χρήστες κάτω των 30 ετών μοιράζονται με τους φίλους τους πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού τους, ενώ το 19% τις μοιράζεται με τη μητέρα τους.



Η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει αυτή τη διαδικασία πιο απλή, παρουσιάζοντας μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται λεπτομέρειες για τις επικείμενες συναντήσεις τους με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μέσω ενός μοναδικού συνδέσμου.



Η νέα λειτουργία ονομάζεται Share My Date και δημιουργεί έναν σύνδεσμο που δείχνει λεπτομέρειες σχετικά με το ραντεβού σας. Αυτές οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν την ημερομηνία, την ώρα, και τον τόπο της συνάντησης, μαζί με μια φωτογραφία του ατόμου με το οποίο θα συναντηθείτε και έναν σύνδεσμο για το προφίλ του. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να προσθέσετε προσωπικές σημειώσεις για να εκφράσετε σκέψεις όπως "ίσως είναι η ευκαιρία μου" ή "ειδοποιήστε την αστυνομία εάν δεν έχω επιστρέψει μέχρι τις 8 το βράδυ".



Δείτε σχετικά: Οι singles προτιμούν το LinkedIn για γνωριμίες αντί του Tinder



Πέρα από τα αστεία, αυτή η κίνηση από το Tinder σκοπεύει να προσφέρει στους χρήστες του ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Είναι σημαντικό να ενημερώνετε κάποιον όταν πρόκειται να συναντήσετε έναν άγνωστο. Η νέα λειτουργία δεν θέτει όρια στον αριθμό των URL που μπορείτε να δημιουργήσετε, επιτρέποντάς σας να τα προγραμματίσετε στην εφαρμογή έως και 30 ημέρες πριν.



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια εφαρμογή ή υπηρεσία γνωριμιών παρουσιάζει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό. Το 2020, ο ιστότοπος Match.com κυκλοφόρησε μια παρόμοια λειτουργία "check-in", η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται λεπτομέρειες για την ημερομηνία τους με επιλεγμένες επαφές έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.



Δεν είναι μόνο οι εφαρμογές γνωριμιών που δίνουν προσοχή στην τοποθεσία σας. Το 2022, η Google παρουσίασε μια νέα λειτουργία στους Χάρτες της, επιτρέποντας την κοινή χρήση τοποθεσίας, η οποία σας ενημερώνει όταν ένας φίλος ή συγγενής φτάνει ή αναχωρεί από κάποιο μέρος.



Διαβάστε επίσης: Tinder: Διευρύνει τη δυνατότητα ID Verification παγκοσμίως



Η νέα λειτουργία "Share My Date" αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και θα είναι διαθέσιμη σε μια σειρά χωρών: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδάς, Σιγκαπούρη, Ινδία, Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Ελβετία, Μεξικό, Ολλανδία, Ιταλία, Κορέα, Βιετνάμ και Ταϊλάνδη. Πως σας φαίνεται αυτή η εξέλιξη; Θα την χρησιμοποιούσατε για να αυξήσετε την ασφάλειά σας;



Πηγή: phonearena




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια