Το Tesla Cybertruck Powershare χρεώνεται υπερβολικά

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Το Tesla Cybertruck Powershare χρεώνεται υπερβολικά
https://www.secnews.gr/536471/tesla-cybertruck-elave-prosfora-egkatastasi-powershare/
Apr 25th 2024, 22:11


Ένας ιδιοκτήτης Tesla Cybertruck έχει λάβει προσφορά άνω των 30.000 $ για μια εγκατάσταση Powershare για να μπορέσει το ηλεκτρικό φορτηγό του να τροφοδοτεί το σπίτι του.



Δείτε επίσης: Τα Tesla Cybertruck άρχισαν να σκουριάζουν!



Όταν η Tesla παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του Cybertruck στα τέλη του έτους, η αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε τελικά ότι ήταν το πρώτο αμφίδρομο όχημα με δυνατότητα φόρτισης.



Η λειτουργία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες Cybertruck να χρησιμοποιούν τη μπαταρία του φορτηγού για κάτι περισσότερο από την οδήγηση του οχήματος. Μπορούν να τροφοδοτήσουν σχεδόν οτιδήποτε από τις πρίζες, ακόμη και ένα άλλο ηλεκτρικό όχημα.



Αλλά μέσω του νέου προϊόντος Powershare της Tesla, οι ιδιοκτήτες του Tesla Cybertruck μπορούν επίσης να τροφοδοτήσουν τα σπίτια τους σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας.



Δείτε ακόμα: Cybertruck: Σύγκρουση με Dodge Ram του άφησε αποτύπωμα



Η εταιρεία είπε προηγουμένως ότι οι ιδιοκτήτες Powerwall έχουν ήδη το απαιτούμενο υλικό για να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα και εάν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Universal Wall Connector της Tesla (595 $) και ένα Gateway (1.800 $).



Για τους αγοραστές της σειράς Cybertruck Foundation, η Tesla προσφέρει αυτό το υλικό δωρεάν και για τους αγοραστές της σειράς Cyberbeast Foundation, η αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει 4.000 $ για την εγκατάσταση, αλλά προειδοποιήσαμε ότι θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ακριβό.



Ωστόσο, δεν περιμέναμε να είναι περίπου 10 φορές πιο ακριβό, αλλά αυτό ακριβώς αναφέρθηκε από έναν ιδιοκτήτη Cybertruck. Ανέφερε ότι έλαβε προσφορά 64.275 $, αλλά για 2 Powerwall. Για το κόστος της ενεργοποίησης του Tesla Cybertruck Powershare μόνο, χωρίς Powerwalls, το Tegtmeyer έχει τιμή 33.837,50 $ από το πρόγραμμα εγκατάστασης Treehouse.



Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck + νερό: Το πρώτο πραγματικό Wade Mode test!



Τα οχήματα αμφίδρομης φόρτισης, είναι μια καινοτομία που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ενεργειακή απόδοση και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Αυτά τα οχήματα δεν μετατρέπουν απλώς την ηλεκτρική ενέργεια σε κινητική, αλλά επιτρέπουν επίσης την αντίστροφη διαδικασία, επιστρέφοντας την ενέργεια στο δίκτυο όταν δεν χρησιμοποιούνται. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να βελτιώσει την ενεργειακή απόδοση με δύο τρόπους. Πρώτον, μειώνει την απώλεια ενέργειας που συνήθως παρατηρείται κατά τη διάρκεια της φόρτισης, καθώς η ενέργεια που δεν χρησιμοποιείται από το όχημα μπορεί να επιστραφεί στο δίκτυο. Δεύτερον, μπορεί να συμβάλει στην εξισορρόπηση του δικτύου, αποθηκεύοντας ενέργεια όταν η ζήτηση είναι χαμηλή και απελευθερώνοντάς την όταν η ζήτηση είναι υψηλή. Σε ό,τι αφορά την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, τα οχήματα αμφίδρομης φόρτισης μπορούν να μειώσουν τις εκπομπές CO2 συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότερη χρήση της ανανεώσιμης ενέργειας. Επιπλέον, μπορούν να συμβάλουν στην αποφυγή της υπερφόρτωσης του δικτύου, καθώς η ενέργεια μπορεί να επιστραφεί στο δίκτυο κατά τις περιόδους υψηλής ζήτησης.



Πηγή: electrek




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια