Tiktoker ξεγελάει ακόλουθους να χαλάνε τις συσκευές τους

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Tiktoker ξεγελάει ακόλουθους να χαλάνε τις συσκευές τους
https://www.secnews.gr/535428/tiktoker-ksegelaei-akolouthous-xalane-siskeves/
Apr 23rd 2024, 21:51


Ένας Tiktoker γνωστός ως JohnJam11703, ξεγελάει ακόλουθους ενός δημοφιλούς streamer, ώστε να καταστρέφουν διάφορα πράγματά τους.





Δείτε επίσης: Τι είναι το TikTok Lite και τι ανησυχεί την Ευρώπη;



Ο αμφιλεγόμενος streamer Adin Ross, έχει ένα κοινό που θα κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή, συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης ενός αυτοκινήτου μέσα σε μια λίμνη! Αυτές οι προκλήσεις του Ross, τείνουν να έρχονται με την υπόσχεση μίας επιβράβευσης, είτε με τη μορφή ακριβών προϊόντων είτε μετρητών. Δυστυχώς, με την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης, ένας TikToker εκμεταλλεύεται τις τολμηρές ροές του Ross, χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI, για να παρουσιαστεί ως ο δημοφιλής δημιουργός, για να τρολάρει τη βάση των θαυμαστών του και να τους πείσει να καταστρέψουν τις συσκευές τους για υποτιθέμενες επιβραβεύσεις.



Ο TikToker JohnJam11703 δημοσίευσε πρόσφατα πολλά κλιπ από τον ψεύτικο προφίλ του ως Adin Ross, όπου ξεγελάει τους ακόλουθούς του να χαλάσουν τα πράγματά τους. Με τη βοήθεια τεχνολογίας όπως το αποθετήριο AI Hugging Face, την εφαρμογή τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο Monkey και αρχειοθετημένο υλικό από τις διάφορες ροές Kick του Ross, ο JohnJam11703 δημιούργησε έναν αρκετά πειστικό Ross που οι άνθρωποι πήραν στα σοβαρά στο διαδίκτυο.



Δείτε ακόμα: Το TikTok Photos ανταγωνίζεται το Instagram



Σε ένα παράδειγμα, έπεισε ένα παιδί να πετάξει ένα PlayStation 4 από το παράθυρο με αντάλλαγμα μια νέα τηλεόραση και ένα PlayStation 5. Σε ένα άλλο, ο JohnJam11703 έπεισε ένα διαφορετικό παιδί να του χτυπήσει με μπουνιά και να σπάσει την τηλεόρασή του για 500 $. Ένα από τα πιο δημοφιλή κλιπ που ο Tiktoker JohnJam11703 ξεγελάει τους ακόλουθους, και δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου, δείχνει τον ψεύτικο AI Adin Ross που υπόσχεται σε ένα παιδί, ένα Dodge Challenger SRT Hellcat και 20.000 $ αν άνοιγε μια τρύπα στον τοίχο του υπνοδωματίου του. Αφού πήρε άδεια από τη μαμά του, το παιδί το έκανε με τη βοήθεια ενός ρόπαλου. Φυσικά, αυτά τα παιδιά είναι πολύ πιθανό να μην λάβουν ποτέ πραγματικά αυτά τα δώρα.



Φαίνεται ότι υπάρχουν δύο φατρίες στα σχόλια του TikToker JohnJam11703. Η μία πλευρά πιστεύει ότι αυτό είναι το πιο κακό πράγμα που έκανε ποτέ, ενώ η άλλη το αποκαλεί καλή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.



Δείτε επίσης: Το TikTok ετοιμάζει την εφαρμογή "ανταγωνιστή" του Instagram



Ο πραγματικός Adin Ross δεν έχει πει τίποτα για αυτόν τον απατεώνα της τεχνητής νοημοσύνης, που τρολάρει τους θαυμαστές του. Ωστόσο, αφού αποκλείστηκε οριστικά από το Twitch τον Φεβρουάριο του 2023, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitch, Dan Clancy, συνομιλεί τώρα με τον Ross για να τον επαναφέρει.



Πηγή: gizmodo




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια