1) Γκρεμίζοντας τον μύθο της «σφαγής» στη Σρεμπρένιτσα. 2) ΑΦΙΕΡΩΜΑ στους Έλληνες Εθελοντές που πολέμησαν στη Βοσνία.

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

1) Γκρεμίζοντας τον μύθο της «σφαγής» στη Σρεμπρένιτσα. 2) ΑΦΙΕΡΩΜΑ στους Έλληνες Εθελοντές που πολέμησαν στη Βοσνία.
https://koukfamily.blogspot.com/2024/05/1-2.html
May 25th 2024, 12:001ο μέρος: Γκρεμίζοντας τον μύθο της «σφαγής» στη Σρεμπρένιτσα
 


Ο Κυριάκος Καθάριος, είχε πολεμήσει ως εθελοντής με τους Σέρβους της Βοσνίας.
 

Οι λιγοστοί Έλληνες εθελοντές, τόσο λόγω της δυσκολίας της γλώσσας, όσο κυρίως για να μαθαίνονται τα νέα όσων Ελλήνων βρίσκονται στο μέτωπο, ενώθηκαν κάποια στιγμή και συγκρότησαν την Ελληνική Εθελοντική Φρουρά Σερβίας, ώστε να βρίσκονται όλοι μαζί.
 

Ο Κυριάκος έχει γράψει το πολύ δυνατό διήγημα «Το ταξίδι ενός εθελοντή».
 

Επινοώντας συγγραφικά ένα τρίτο πρόσωπο, παρουσιάζει τη ζωή και τις περιπέτειες των Ελλήνων εθελοντών, τους οποίους αποκαλεί με τα μικρά τους ονόματα. 
 
Με την πολύ καλή του πένα, βοηθάει τον αναγνώστη να νοιώσει τις δυσκολίες για να φτάσεις μόνος μέχρι το μέτωπο (για να πολεμήσεις), τις δυσκολίες στα παγωμένα βουνά της Βοσνίας, τις ελλείψεις σε είδη, σκιαγραφούνται δεκάδες χαρακτήρες και περιγράφονται έντονα συναισθήματα και ατελείωτες περιπέτειες.
 

Δεν είναι εύκολο να παίζεις τη ζωή σου κάθε μέρα κορώνα-γράμμα, ακόμη κι αν είναι σε μια σταθερή σκοπιά (οι καταδρομείς και οι snipers (=ελεύθεροι σκοπευτές) του αντίπαλου στρατοπέδου δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια). 
 

Συγκινητικές και οι περιγραφές του με το πόσο πολύτιμα αποδεικνύονται τα σκυλιά ως φύλακες στους πάγους κ στα χιόνια (μυρίζουν κάθε εχθρό που πλησιάζει ενώ ο κουρασμένος σκοπός που προσπαθεί να προστατευθεί από το κρύο, είναι απίθανο να αντιληφθεί τον θανάσιμο κίνδυνο).
 

Ο Κυριάκος Καθάριος σε μια (σπάνια) παρουσίαση του βιβλίου του, στην αίθουσα-πολυχώρο πολιτισμού «Δεσμοί Ελλήνων» στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει την ΑΛΗΘΕΙΑ για την υποτιθέμενη «σφαγή» των μουσουλμάνων στη Σρεμπρένιτσα.
 
Σχόλιο opaidagogos: Ο πολυχώρος «Δεσμοί Ελλήνων» μετά από πολλές επιθέσεις από αναρχικούς, ΔΕΝ υφίσταται πλέον. 
 

Παραθέτουμε ενδεικτικά μια παλαιότερη φωτογραφία από το ιστολόγιο Αντιπαρακμή εδώ με τα απομεινάρια μιας επιδρομής των «αγαπημένων παιδιών» του συστήματος, που επεμβαίνουν (όταν δεν αρκεί το «μικρόφωνο» του δημοσιογράφου) για να φιμώσουν την αλήθεια: 

 

Ο Κυριάκος Καθάριος επικαλείται ΔΕΚΑΔΕΣ μαρτυρίες ξένων παρατηρητών του ΟΗΕ ή στελεχών των κυανόκρανων που ήταν στην περιοχή, οι οποίοι μαρτυρούν ότι (αναφέρουμε συνοπτικά μερικά από όσα επημαίνει):
 
- οι μουσουλμάνοι της Σρεμπρένιτσα δεν ήταν άοπλοι. 
- Ήταν ένοπλοι που βρισκόταν στον ασφαλή θύλακα της Σρεμπρένιτσα και ήταν σε μεγάλο αριθμό μουτζαχεντίν, από Πακιστάν, Αφγανιστάν, από Ιράν, από Τσετσενία, τζιχαντιστές ακόμη και από τη Χεζμπολάχ και την Αλ Κάϊντα. (30 χρόνια μετά, η «κόμπρα» που έθρεψε η Αμερική συνεχίζει για τα καλά ...)
- στους μουσουλμάνους διοχετευόταν στρατιωτικός εξοπλισμός (όλμοι, αντιαρματικά, πύραυλοι Stinger) που έφτανε με αμερικανικά αεροπλάνα (C130 Hercules) στην Τούζλα τη νύχτα και στη συνέχεια μεταφερόταν στη Σρεμπρένιτσα μέσα από μυστικά περάσματα από τα βουνά
- οι μουσουλμάνοι ένοπλοι έχαιραν της απόλυτης συγκάλυψης από τους κυανόκρανους του ΟΗΕ ώστε να επιτίθενται καταδρομικά στα γειτονικά σερβικά χωριά, σφάζοντας, πυρπολώντας και λεηλατώντας και επιστρέφοντας στη συνέχεια πίσω στον «ασφαλή» τους θύλακα. 3.287 άμαχοι Σέρβοι (με δημοσιευμένα τα ονόματά τους) σκοτώθηκαν σε τέτοιες καταδρομικές επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Σρεμπρένιτσα (από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένοι).
- 10.000 άμαχοι μουσουλμάνοι αποχώρησαν -με προτροπή και με την άδεια των Σέρβων- προς Τούζλα, πριν την τελική επίθεση. 
- Σχεδόν 3000 από αυτούς που υποτίθεται «σκοτώθηκαν» στη «σφαγή» ψήφισαν στις επόμενες εκλογές του 1996!! Κι όμως ο ΟΑΣΕ παρά την καταγγελία ουδέποτε αναζήτησε τα στοιχεία των ψηφοφόρων και των εκλογικών καταλόγων. 
- 2000 πτώματα θαμμένων στρατιωτών όντως βρέθηκαν στη Σρεμπρένιτσα αλλά ήταν το αποτέλεσμα πολεμικών επιχειρήσεων 3 ετών στην περιοχή.
- οι υποτιθέμενοι Έλληνες που «συμμετείχαν» στη «σφαγή» δεν ήταν τίποτε περισσότερο από 4 ελληνικές σημαίες που υψώθηκαν στη Σρεμπρένιτσα. Οι φωτογραφίες στάλθηκαν από τον ίδιο τον Κυριάκο Καθάριο σε δημοσιογράφο της εφημερίδας Έθνος (νομίζοντας ότι θα τόνωνε το ηθικό των Ελλήνων) και τελικά, χρόνια αργότερα, παρουσιάστηκαν ως δήθεν «υποκλοπή» από το μέτωπο για να στοχοποιηθούν οι Έλληνες εθελοντές ως «σφαγείς» και να οδηγηθούν στο Δικαστήριο της Χάγης (κάτι που δεν έγινε) !!!
- ήταν σχέδιο της Αμερικής (κυβέρνηση Κλίντον) και του Ιζετμπέκοβιτς να «ανακοινωθεί» μια «σφαγή» (να αποχωρήσουν δηλαδή προηγουμένως με τον βαρύτερο οπλισμό αρκετοί μουσουλμάνοι αφήνοντας άλλους μουσουλμάνους -και μουτζαχεντίν- να πεθάνουν εκεί πολεμώντας μέχρι τέλους), για να αποτελέσουν την αφορμή για την επικοινωνιακή στοχοποίηση των Σέρβων ως «σφαγείς», ενώ στην πραγματικότητα συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο (όπως επιβεβαίωναν στις εκθέσεις τους οι κυανόκρανοι και οι παρατηρητές του ΟΗΕ)
 
Σε αυτό τον κόσμο οι μεγάλες δυνάμεις, θα στήνουν πάντα σκευωρίες για να τις αξιοποιηθούν κατάλληλα επικοινωνιακά.
 

Κάντε τον κόπο και δείτε το αποκαλυπτικό αυτό βίντεο-ομιλία (διαρκεί 1 περίπου ώρα μαζί με τις ερωτήσεις που ακολούθησαν), για να μάθετε για πρώτη φορά στη ζωή σας και την απάντηση στην επίμονη δυτική προπαγάνδα, γιατί πρέπει να ακουστεί η αλήθεια: 
 
https://youtu.be/UTJEC88UeKQ?feature=shared
 
Δείτε και το εκτενές 2ωρο ντοκιμαντέρ: 
 
Το βάρος των αλυσίδων
(«The Weight of Chains»)
https://youtu.be/bmGfIWOQ1Jk?feature=shared
 
Δείτε στο 52:11 (52ο λεπτό) τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την Σρεμπρένιτσα.
 
Προηγείται όλο το ιστορικό πλαίσιο από το «παλούκωμα» των οθωμανών για να τους αναγκάσουν να αλλαξοπιστήσουν μέχρι τις σφαγές 600.000-700.000 Σέρβων από τους Κροάτες Ουστάσι με τις ευλογίες του Πάπα Πίου και του καρδινάλιου Στέπινατς. 
 
2ο μέρος: ΑΦΙΕΡΩΜΑ στους Έλληνες Εθελοντές που πολέμησαν στην Βοσνία:
 
Αξίζει να δείτε τα 2 αυτά σύντομα ντοκιμαντέρ στα οποία μιλάνε οι Έλληνες πολεμιστές, πολύ κοντά στις γραμμές του μετώπου και διηγούνται όσα ζουν:
 
ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 27/12/1994 Μέρος 1
 
https://youtu.be/H-Ww3fXzpYE?feature=shared
 
ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 27/12/1994 Μέρος 2
https://youtu.be/vhwZTDTYfYM?feature=shared
 
Επιμέλεια: Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
 
https://opaidagogos.blogspot.com/2024/05/1-2.html
 
Νεότερη Ενημέρωση (Παρασκευή 25/5/2024, 11:50 μμ):
 

Το σημερινό δημοσίευμα (Παρασκευή 25/5/2024), στην ελληνική έκδοση της Deutsche Welle
Όπως ήταν αναμενόμενο «πέρασε» η νατοϊκή-νεοταξική προπαγάνδα και έτσι ο ΟΗΕ αναγνώρισε χθες Πέμπτη, με ψήφους 84 υπέρ, 19 κατά (ανάμεσά τους Κίνα, Ρωσία, Σερβία κλπ) και 68 αποχές τις μάχες στη Σρεμπρένιτσα ως «γενοκτονία»! 
 
Η Ουγγαρία η μόνη χώρα της Ε.Ε. που στάθηκε στο ύψος της και καταψήφισε. 
Ελλάδα και Κύπρος απείχαν (μάλλον πρέπει να χαιρόμαστε λαμβάνοντας υπόψη τον «εθισμό» των πολιτικών μας στο γλείψιμο, ως πειθαρχημένοι ντόπιοι εντολοδόχοι της ΝΤΠ).


πηγή
You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια