Υπόθεση Κολωνού: Στο σκαμνί άλλους 18 κατηγορουμένους «βάζει» ο εισαγγελέας...

Nonews-NEWS.com



Υπόθεση Κολωνού: Στο σκαμνί άλλους 18 κατηγορουμένους «βάζει» ο εισαγγελέας...
http://www.nonews-news.com/2024/05/18.html
May 15th 2024, 18:24






Προτείνει να παραπεμφθούν κατά περίπτωση για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.
Την παραπομπή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο 18 κατηγορουμένων που εμπλέκονται στη δεύτερη δικογραφία για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης από τον Κολωνό ζητά από το Δικαστικό Συμβούλιο ο εισαγγελέας Χρήστος Ντζούρας. Πρόκειται για τη δεύτερη δικογραφία που είχε ανοίξει για τη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού... 




Στην πρότασή του η οποία αριθμεί περί τις 80 σελίδες, ο εισαγγελέας προτείνει να παραπεμφθούν κατά περίπτωση για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ή που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη. Για κάποιους εξ αυτών ζητά να παραπεμφθούν και για πορνογραφία ανηλίκων.


Ο εισαγγελικός λειτουργός προτείνει επίσης να παραταθεί η προσωρινή κράτηση όσων βρίσκονται στη φυλακή ενώ ζητά να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας προκειμένου να διερευνηθεί εάν υπάρχει συμμετοχή του Ηλία Μίχου, του βασικού δηλαδή κατηγορούμενου της πρώτης δικογραφίας, και σε αυτή την υπόθεση.


Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο το δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον Ηλία Μίχο ισόβια για το βιασμό της 12χρονης και του είχε επιβάλει κάθειρξη 27 ετών για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, για πορνογραφία ανηλίκου, για μαστροπεία αλλά και για παράνομη κατοχή όπλων. Επιπλέον στον 55χρονο επιβλήθηκε και χρηματική ποινή ύψους 4.100 ευρώ.


Αθώα για τα κακουργήματα που της είχαν αποδοθεί, κρίθηκε η 38χρονη μητέρα της ανήλικης, που καταδικάστηκε μόνο για το πλημμέλημα της εκβίασης σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου. Ωστόσο, για τη μητέρα της ανήλικης έχει ασκηθεί έφεση και έτσι θα δικαστεί ξανά από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. 




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια