Τουλάχιστον 35 νεκροί από τo ισραηλινό χτύπημα σε καταυλισμό στη Ράφα...

Nonews-NEWS.com



Τουλάχιστον 35 νεκροί από τo ισραηλινό χτύπημα σε καταυλισμό στη Ράφα...
http://www.nonews-news.com/2024/05/35-o.html
May 27th 2024, 11:00






Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από ισραηλινό χτύπημα  σε κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων στη  Ράφα  την Κυριακή, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας και παλαιστίνιους γιατρούς, μετά την εκτόξευση οκτώ ρουκετών στο Τελ Αβίβ από τη Χαμάς για πρώτη φορά εδώ και μήνες την Κυριακή το μεσημέρι...
Η προεδρία της Παλαιστινιακής Αρχής και η Χαμάς κατηγόρησαν το Ισραήλ πως διέπραξε «σφαγή» αμάχων, με τον ισραηλινό στρατό να λέει από την πλευρά του ότι έπληξε συγκρότημα όπου κατ' αυτόν δρούσαν «σημαντικοί τρομοκράτες».
Οι αρχές της Γάζας και οι γιατροί υποστηρίζουν ότι το κέντρο υποδοχής που χτύπησε το Ισραήλ είχε χαρακτηριστεί ως «ασφαλής ζώνη». Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανέφεραν ότι ο βομβαρδισμός έπληξε ένα συγκρότημα μαχητών στην περιοχή, σκοτώνοντας  δύο ανώτερους αξιωματούχους της Χαμάς.

Βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μια μεγάλη πυρκαγιά να έχει ξεσπάσει στο σημείο, η οποία περιελάμβανε και ένα μεγάλο κοντέινερ στο οποίο είχαν βρει καταφύγιο δεκάδες οικογένειες, περιτριγυρισμένο από εκατοντάδες σκηνές.






You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια