ΕΚΑΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

ΕΚΑΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
https://koukfamily.blogspot.com/2024/05/blog-post_2435.html
May 22nd 2024, 10:00



Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων
 


Ο Τζον Κένεντι είπε: «Μπορείς να εξαπατάς λίγους για λίγο καιρό αλλά όχι όλους για πάντα» Όμως αυτό δεν ισχύει για τους Έλληνες της Μεταπολίτευσης. Το ξενόδουλο, μισελληνικό πολιτικό σύστημα μας εξαπατά και μας προδίδει κατ' εξακολούθηση και εμείς τους ψηφίζουμε.
 

Μετά τη Μεταπολίτευση η χώρα δεν κυβερνάται από Έλληνες αλλά από ελληνόφωνους «μισέλληνες». Για αυτούς δε λογιζόμαστε πλέον σαν ομοεθνείς αλλά σαν πρόβατα και συχνά προς σφαγήν. Θα μπω σύντομα στο θέμα για να το εννοήσετε: 
 
1/ Καθημερινά διαβάζουμε για εκατοντάδες αφίξεις λαθρομεταναστών και ουδείς πλέον ενδιαφέρεται πόσοι μπαίνουν και πόσοι είναι επί της εκατόν σε σχέση με εμάς; Με το λίαν προβληματικό μας δημογραφικό σε λίγο θα γίνουμε μειοψηφία στον τόπο μας 
 
2/Καθημερινώς σκοτώνουν, ληστεύουν, κλέβουν, καίνε και ασχημονούν σε βάρος αθώων και τα θύματα είναι κυρίως γέροι, γυναίκες και παιδιά. 
 
Οι πολυεθνικές μαφίες εδώ ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους διότι η χώρα μας έχει γίνει διεθνής 'χώρος' της Νέας Τάξης. 
 
3/ Τα ναρκωτικά είναι πλέον ελεύθερα, ακόμη και στις τάξεις των σχολείων και η διαφθορά ακμάζει και διαλύει τη νεολαία μας. 
 
4/ Η αμφισβήτηση της χώρας μας σαν κυρίαρχο κράτος δε γίνεται μόνο από την αναθεωρητική Τουρκία, αλλά και από τα μικρά όμορα κράτη, όπως τα Σκόπια και η Αλβανία. 
 
5/ Όταν όμως αμφισβητεί και προδίδει τη χώρα το πολιτικό μας σύστημα(Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) γιατί να μας σεβαστούν οι ξένοι ; Όταν η χώρα γέμισε τριτοκοσμικούς – κατά το πλείστον μωαμεθανούς που τους δίνουν Ελληνική ιθαγένεια (δηλαδή γένος Ελληνικό) τι άλλο να αναμένουμε; Τώρα το κατέβασμα της σημαίας και η απείθεια στους νόμους, και όταν γίνουν πολλοί η αμφισβήτηση της δημοκρατίας. 
 
6/ Όταν υποστηρίζεις την πατρίδα και το έθνος μας είσαι «φασίστας» ή και «ναζί-ακροδεξιός» Αντίθετα, αν κατηγορείς την Ελλάδα και τους Έλληνες ή είσαι Λοατκι είσαι «προοδευτικός» Τέτοιες δολιότητες!! 
 
7/ Όμως το κακό έχει χτυπήσει τα κόμματα. Αυτά ενεργούν κατά της Ελλάδος και αντίθετα προς τη θέληση του λαού, στη Βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο χωρίς επιπτώσεις. Οι βουλευτές οι εκλεκτοί υποτίθεται του Έθνους παρέδωσαν αμαχητί τη μισή Κύπρο μας, τα Ιμια, τη Μακεδονία και τώρα συζητούν την παράδοση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο και στη Θράκη στην Τουρκία. 
 
8/ Την Κύπρο μας την έχουν προ πολλού διαγράψει με την παροιμιώδη φράση «Η Κύπρος είναι μακριά» του «Εθνάρχη» μας. Το ΕΛΙΑΜΕΠ χαράζει την πολιτική και ο Γεραπετρίτης την εκτελεί. 
 
9/ Σε ποια χώρα υπογράφουν ατιμωρητί συνθήκες βλαπτικές για τη χώρα και παραδίδουν τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα ιερά και όσια της φυλής μας , χωρίς να λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη; Οι χουντικοί δε δικάστηκαν για την προδοσία της Κύπρου αλλά για το Πραξικόπημα. Για την απώλεια της μισής Κύπρου χουντικοί και πολιτικοί όλοι …αθώοι! Υπεράνω όλων το κομματικό συμφέρον. 
 
10/ Σε ποια χώρα ο θεσμός της δικαιοσύνης δεν ανήκει στον κυρίαρχο λαό και δεν ενεργεί υπέρ του λαού, αλλά υπηρετεί το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα; Ποιος αθώωσε τα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου; και ποίος νομιμοποίησε τα Μνημόνια (350.000 νέοι έφυγαν τότε) Μήπως δικάστηκε κανείς για το μέγα εθνικό έγκλημα της φρικτής δεκαετίας και του ξεπουλήματος ως και της Ακροπόλεως; 
 
11/ Μας έχουν δέσει πισθάγκωνα με αντιλαϊκούς και φασιστικούς νόμους, ώστε μπορούν να καταργούν κόμματα με δικαστικές αποφάσεις για να κερδίσουν τα «ψηφαλάκια» τους και άλλες παρόμοιες ασχημίες. 
 
12/ Η χούντα μπροστά τους ωχριά σε προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου και ασφυκτικό έλεγχο των ΜΜΕ . Ακόμη και ο Γκέμπελς θα τους ζήλευε 
 
13/Σε ποιόν άλλο λαό φέρεται η Ε.Ε με τόση ιταμότητα, σκληρότητα και περιφρόνηση, όσο στον Έλληνα με την κλοπή της «Ευρώ-Δραχμής» του Σημίτη, με τα εξοντωτικά Μνημόνια και τώρα με τις εξωφρενικές τιμές των προϊόντων στην Ελλάδα ακόμη και των εγχωρίων -σε σχέση με εκείνες στις λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες; 
 
14/ Ποια άλλη χώρα φυλάσσει τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε (Άμυνα, Ασφάλεια, κρατάει τους λαθρομετανάστες, εγκληματίες, ναρκωτικά κ.α) δωρεάν και από πάνω της φορτώνουν και δυσβάσταχτα βάρη διότι το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ενδίδει στις πιέσεις προς χάριν της «καρέκλας»; 
 
15/ Ποία άλλη χώρα δεν έχει εξωτερική πολιτική ούτε μακρόπνοο σχεδιασμό, αλλά σύρεται πίσω από το άρμα της Τουρκίας, διότι αυτό βολεύει τις ΗΠΑ, και αγνοεί τους πολιτιστικούς της δεσμούς με παραδοσιακά φιλικές χώρες; Είναι κακό να συζητάμε με χώρες που δε μας προξένησαν ζημία, αλλά καλό να συζητάμε με την Τουρκία η οποία κατέχει τη μισή σχεδόν Κύπρο και μας αμφισβητεί την ύπαρξη μας; 
 
16/ Στην εποχή που φλέγεται η περιοχή μας εμείς είμαστε απόντες και θα τρίβουμε πάλι τα μάτια μας για αυτά που μέλλουν να συμβούν, ακόμη και αλλαγές συνόρων, την εποχή που το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα επιδίδεται σε κοκορομαχίες και δεν συζητά τα σοβαρά θέματα στο Κοινοβούλιο για να στέκουν καλά στην "καρέκλα". 
 
17/ Η μέγιστη καταστροφή γίνεται από τα ΜΜΕ. Αυτά ασχολούνται με τα «πρωινάδικα» την κομματική προπαγάνδα και βραβεύουν αυτούς που προωθούν τις Τουρκικές θέσεις του "σουλτάνου" στο Αιγαίο και στην Ανατ. Μεσόγειο 
 
Και τώρα τρέχουν οι πολιτικοί μας αρχηγοί σαν παλαβοί να φέρουν τα σκόρπια γίδια στο μαντρί και τα πρόβατα στη στρούγκα και μας πνίγουν από τις αηδίες, ανοησίες και την εμετική προπαγάνδα. 
 
18/ Αυτοί οι κύριοι έφεραν γενική πτώση των Αξιών της φυλής μας όπως: φιλοπατρίας, παιδείας, θρησκείας, ηρωισμού, αιδούς, γλώσσας, ιστορίας, ηθικής, ηθών-εθίμων κ.α και τα αντικατέστησαν με ξενόφερτα βλαβερά υβρίδια της βίας, ναρκωτικών, έγκλημα, εκφοβισμό, αναρχία, ληστεία, ανηθικότητα και την αναίδεια και την παρά φύση συνήθεια των Λοάτκι κ.α 
 
Η συνέχιση της πολιτικής τους οδηγεί σταθερά σε εθνική ήττα και ταπείνωση. 
Η ευθύνη είναι πλέον δική μας και ο καθένας ας σηκώσει το βάρος της.
 
Θα κρατήσουμε Ελληνική τούτη την ιερή γη που μας παρέδωσαν με πολύ αίμα οι πρόγονοι μας, ή θα γίνουμε μετανάστες και θα εξαφανιστούμε σύντομα από προσώπου της γης; 
 
ΕΚΑΣ ΑΧΡΕΙΟΙ, ανίκανοι, φοβικοί και διεφθαρμένοι πολιτικοί. Ήρθε η ώρα ο Έλληνας από τη φοβερή σας αρπάγη να απελευθερωθεί τώρα. Στις προσεχείς εκλογές. 
 
Αμφικτύων 
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών 
amphiktyon@gmail.com
http://amphiktyon.blogspot.com/ 
http://amphiktyon.org




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια