Η ΕΡΤ διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμού στο Ραδιομέγαρο

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Η ΕΡΤ διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμού στο Ραδιομέγαρο
https://www.zoornalistas.com/2024/05/blog-post_829.html
May 26th 2024, 10:33
Η ιστοσελίδα Gazzetta σε δημοσίευμα της ισχυρίστηκε ότι εργαζόμενος της ΕΡΤ έφυγε με ασθενοφόρο από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, καθώς ξυλοκοπήθηκε από συνάδελφό του, «κολλητό» προϊστάμενου. Η ΕΡΤ έβγαλε ανακοίνωση και το διαψεύδει. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:
«Με αφορμή ανάρτηση (25/5/2024) ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα Gazzetta. (gazzetta.gr/plus) που έτυχε άμεσης αναπαραγωγής σε αθλητικά sites σχετικά με δήθεν πρόσφατο περιστατικό βίας στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, η ΕΡΤ διαψεύδει κατηγορηματικά τις ψευδείς αυτές πληροφορίες. Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία καμία καταγεγραμμένη αναφορά ή καταγγελία για εργαζόμενο της ΕΡΤ που να έφυγε με ασθενοφόρο έπειτα από ξυλοδαρμό συναδέλφου του. Μία υπόθεση ανάρμοστης συμπεριφοράς μεταξύ δύο δημοσιογράφων που οδηγήθηκε στα ποινικά δικαστήρια είχε συμβεί στις 13/3/2019. 
Η ΕΡΤ λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και σεβασμό προς τους εργαζομένους της, εφαρμόζοντας αυστηρά πρωτόκολλα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση κάθε μορφής βίας και παρενόχλησης. 
Ως εκ τούτου, η ιστοσελίδα Gazzetta και όσες ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν την εν λόγω «είδηση» καλούνται άμεσα να ανακαλέσουν τα σχετικά ρεπορτάζ και να ζητήσουν συγγνώμη, επειδή διαδίδουν αναλήθειες, δεν έχει προηγηθεί δημοσιογραφική έρευνα και είναι κακόπιστα με στόχευση παραπλάνησης. Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται, ούτως ή άλλως, για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων που της δίνει η νομοθεσία».
You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια