Άλλη γραμμή το Μαξίμου και άλλη ο Μπελέρης για τη συγκέντρωση Ράμα...

Nonews-NEWS.com



Άλλη γραμμή το Μαξίμου και άλλη ο Μπελέρης για τη συγκέντρωση Ράμα...
http://www.nonews-news.com/2024/05/blog-post_116.html
May 12th 2024, 16:01






«Ιδιωτική» επίσκεψη λέει η κυβέρνηση, «θέλει να προκαλέσει» ισχυρίζεται ο Μπελέρης
Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται η συγκέντρωση του Έντι Ράμα στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου που απευθύνεται σε Αλβανούς μετανάστες. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, σε μία πολιτική εκδήλωση που προκάλεσε πολιτικές αντιπαραθέσεις... 


Τον Έντι Ράμα συνοδεύουν περίπου 150 πρόσωπα, μέλη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές και δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα, ενώ το γήπεδο του Γαλατσίου γέμισε από φίλους και μέλη του κόμματος.




Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε «ιδιωτική» την επίσκεψη Ράμα και σημείωσε πως η κυβέρνηση ενημερώθηκε την Τρίτη. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση ούτε θα απαγορεύσει ούτε θα διευκολύνει οποιαδήποτε συγκέντρωση. 


Σήμερα ωστόσο, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Φρέντης Μπελέρης κατηγόρησε τον Ράμα για πρόκληση και επίδειξη δύναμης. Ο δήμαρχος Χειμάρας ακολουθεί διαφορετική ρητορική από αυτή της κυβέρνησης και δεν αντιμετωπίζει την παρουσία Ράμα στο Γαλάτσι ως «ιδιωτική». 


«Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής. Δεν θα τα καταφέρει. Με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, δεν μπορεί να παίξει κανείς» αναφέρει το μήνυμα του Φρ. Μπελέρη από τις φυλακές Αλβανίας. 




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια