O Χριστός ξανασταυρώνεται....

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

O Χριστός ξανασταυρώνεται....
https://koukfamily.blogspot.com/2024/05/o.html
May 4th 2024, 15:00


Γράφει η Maria Nikolakaki 
 

Για να βρεις ποιος σε εξουσιάζει, απλώς σκέψου ποιος είναι αυτός που δεν επιτρέπεται να κριτικάρεις.- Βολταίρος
 

Το νομοσχέδιο H.R. 6090
 
Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, η Αμερικανική Βουλή ενέκρινε το νομοσχέδιο H.R. 6090 που επιδιώκει να πατάξει τον "αντισημιτισμό" στις πανεπιστημιουπόλεις και τα κάμπους μετά από ημέρες διαδηλώσεων και αναταραχών που οδηγήθηκαν από φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές.
 

«Το νομοσχέδιο σκοπεύει να χρησιμοποιηθεί για την καταστολή των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιουπόλεις σε όλη τη χώρα, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ψευδώς «αντισημίτες» παρά τους Εβραίους φοιτητές που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις.
 
«Η νομοθεσία υιοθετεί τον ορισμό του αντισημιτισμού της Διεθνούς Συμμαχίας Μνήμης του Ολοκαυτώματος (IHRA), ο οποίος απαριθμεί «συγκρίσεις της σύγχρονης ισραηλινής πολιτικής με εκείνη των Ναζί» ως παράδειγμα αντισημιτισμού.
 
«Η IHRA ορίζει επίσης τον αντισημιτισμό ως την εφαρμογή «διπλών κριτηρίων» στο Ισραήλ «απαιτεί από αυτό μια συμπεριφορά που δεν αναμένεται ή απαιτείται από κανένα άλλο δημοκρατικό έθνος» και «αρχινώντας με τον εβραϊκό λαό το δικαίωμά του στην αυτοδιάθεση» με το «ισχυρισμό ότι η ύπαρξη ενός κράτους του Ισραήλ είναι μια ρατσιστική προσπάθεια».
 
Ο νόμος για την "ευαισθητοποίηση του αντισημιτισμού" εγκρίθηκε με ψήφους 320-91 και τώρα θα κατευθυνθεί στη Γερουσία. Αλλά το κεντρικό ερώτημα είναι: πώς και με ποιο μέτρο θα καταστείλουν οι ομοσπονδιακές αρχές την ομιλία που θεωρείται «αντισημιτική»;
 

Τι είναι "αντισημιτισμός"; 
 
Η κριτική στην κυβέρνηση του Ισραήλ θα θεωρηθεί αντισημιτική. Θα θεωρηθεί έτσι η ανάδειξη εγκλημάτων πολέμου ή παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον IDF; Η συμμετοχή στο κίνημα BDS θα θεωρηθεί αντιεβραϊκή; Θα είναι παράνομα τα συνθήματα όπως «από το ποτάμι στη θάλασσα, οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι, όπως αναρωτήθηκε ο Δικαστής Ναπολιτάνο; 
 

Η κριτική της ετήσιας εξωτερικής βοήθειας 3+ δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ θα θεωρείται αντιεβραϊκή; Και τι θα είναι οι Εβραίοι που δεν είναι σιωνιστές; Και οι Εβραίοι που δεν είναι Σημίτες, αλλά Χαζάροι; 
 

Έτσι φτάνουν στην ακρότητα να πουν πως όποιος υποστηρίζει πως οι Εβραίοι σκότωσαν τον Χριστό είναι αντισημίτες! Δηλαδή η Καινή Διαθήκη γίνεται παράνομη. 
 

Στο μεταξύ οι ίδιοι οι Εβραίοι καμαρώνουν πως σκότωσαν τον Χριστό. Θα μπει κι αυτό στο νόμο περί αντισημιτισμού; Τον Χριστό μας τον λένε απατεώνα και ψευδή προφήτη. Και αυτό γιατί τους είπε πως να μην ψάχνουν την Βασιλεία των Ουρανών στη γη, τα υλικά αγαθά και την εξουσία αλλά στην ψυχή που κουβαλάμε όλοι μέσα μας. Αν διάλεξε ο Χριστός να έρθει στην γη, ήρθε εκεί που ήταν χρειαζούμενος περισσότερο. Όχι εκεί που ήταν ο "εκλεκτός λαός". 
 
Σε αντίθεση με την τρέχουσα προπαγάνδα, ΔΕΝ υπάρχει κοινή ιουδαιοχριστιανική κουλτούρα, σύμφωνα με το Ταλμούδ που γράφτηκε το 70 μ.Χ. Οι πεποιθήσεις των Εβραίων και των Χριστιανών είναι διαμετρικά αντίθετες. Οι συνήθεις παρανοήσεις σχετικά με τη Βιβλική Προφητεία και το Ισραήλ των Σιωνιστών Ευαγγελιστών είναι το αποτέλεσμα της Βίβλου του Scofield που δημοσιεύτηκε το 1909. 
 

Δεδομένων των πολυάριθμων περιπτώσεων στην Καινή Διαθήκη που αναφέρεται στο Σανχεντρίν - η νομοθετική και δικαστική συνέλευση που ήταν επιφορτισμένη με την εκτέλεση του εβραϊκού νόμου - πίσω από τη δίκη και την θανατική καταδίκη του Ιησού Χριστού, οι πολέμιοι του νομοσχεδίου υποστηρίζουν ότι ο νόμος περί αντισημιτισμού συνιστά άμεση επίθεση κατά των Χριστιανών καθιστώντας ουσιαστικά παράνομη την έκφραση των πεποιθήσεών τους. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι, εκτός από τον Χριστιανισμό, αυτή η σαφής παραβίαση του Πρώτου Κανόνα του Αμερικανικού Συντάγματος επηρεάζει και τον Ιουδαϊσμό, παρά τον υποτιθέμενο στόχο του να προστατεύσει τους Εβραίους από τις διώξεις.
 
Το Ταλμούδ, το οποίο είναι το κεντρικό κείμενο του Ραβινικού Ιουδαϊσμού, διδάσκει επίσης ότι το Σανχεντρίν, εβραϊκό δικαστήριο, ήταν υπεύθυνο για τη θανατική ποινή και την εκτέλεση του Ιησού από τη Ναζαρέτ. Οι δύο εκδοχές του Ταλμούδ περιλαμβάνουν τις Βαβυλωνιακές και Ιερουσαλήμ παραλλαγές του. Το καθένα περιλαμβάνει δύο μεγάλα έργα: Το Mishnah, που είναι η γραπτή κωδικοποίηση του εβραϊκού νόμου που προηγουμένως διαδόθηκε προφορικά, και το Gemara, που είναι η εισαγωγή ή η θρησκευτική ερμηνεία αυτών των νόμων από έγκυρους ραβίνους. Το Gemara περιλαμβάνει το πεδίο των ραβινικών σχολίων για το Mishnah.
 
Στο Folio 43A της Gemara, το ραβινικό σχόλιο στο πρακτικό του Mishnah Sanhedrin που ασχολείται με το εβραϊκό δικαστικό σύστημα και τους νόμους που σχετίζονται με αυτό περιλαμβάνει μια αφήγηση της δίκης εκτέλεσης του Ιησού από τη Ναζαρέτ. Σύμφωνα με το Sanhedrin 43a του Ταλμούδ, ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ δικάστηκε και εκτελέστηκε από τους Εβραίους ηγέτες του Sanhedrin για τα εγκλήματα της μαγείας, της αίρεσης και της εξέγερσης. Σε αντίθεση με την Καινή Διαθήκη, η οποία αναφέρει ότι το Σανχεντρίν έφερε τον Ιησού στον Ρωμαίο Κυβερνήτη Πόντιο Πιλάτο για να τον αναγκάσει να σταυρώσει τον Χριστό, το Ταλμούδ υποστηρίζει ότι ήταν το ίδιο το Σάνχεντριν που εκτέλεσε την εκτέλεσή του με λιθοβολισμό (λιθοβολισμό ενός μέχρι θανάτου).
 
Το Ταλμούδ συνεχίζει κάνοντας περαιτέρω σχόλια για τον Ιησού, δηλαδή ότι αναστήθηκε από τους νεκρούς από έναν νεκρομαντείο που ονομαζόταν Ονκέλος. Μιλώντας στον Όνκελο, οι ραβίνοι ισχυρίζονται ότι ο Χριστός αποκάλυψε ότι είχε σταλεί στην Κόλαση (Σοάλι στον Ιουδαϊσμό) για να τον βράσουν σε περιττώματα ως τιμωρία για τα εγκλήματά του προτού σωθεί από αυτή την αιώνια καταδίκη αναστούμενος από το νεκρομαντείο.
 

Ότι δεν αρέσει στους Σιωνιστές είναι αντισημιτικό. Στο μεταξύ Σημίτες είναι οι Παλαιστίνιοι, όπως κι οι Άραβες. Όπως λέει η Κέιτλιν Τζόνστον: "Δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν επιτρέπεται η κριτική σε οποιοδήποτε μέρος της εξωτερικής πολιτικής μιας ισχυρής χώρας επειδή αυτή η κριτική είναι ενάντια στη θρησκεία τους ή τους διώκουν θρησκευτικά. Αυτό δεν είναι θέμα. Ο ηθικός πανικός του «αντισημιτισμού» πήδηξε επίσημα τον καρχαρία. Από καιρό ήταν παράλογο, αλλά τώρα είναι μια παρωδία του εαυτού του. Τα πράγματα θα γίνουν πιο χαζά και πιο προσβλητικά για τη νοημοσύνη σας από εδώ.¨
 
Εγκλήματα σκέψης
 
Το αμερικανικό νομοσχέδιο για την αντισημιτική ευαισθητοποίηση είναι μια άμεση επίθεση στην ελευθερία του λόγου στις ΗΠΑ. Το ότι εξαγοράζονται οι Βουλευτές γιατί το Εβραϊκό λόμπι AIPAC δεν έχει καταχωρηθεί ως ξένη οντότητα είναι σκάνδαλο. Δείτε εδώ: 
 

Ο νόμος για την "ευαισθητοποίηση αντισημιτισμού" που θα όριζε νομικά την κριτική κατά της κυβέρνησης ή του κράτους του Ισραήλ ως πράξη αντισημιτισμού θα πρέπει να αφορά κάθε Αμερικανό, αλλά και κάθε πολίτη του κόσμου ανεξάρτητα από τις απόψεις του για το Ισραήλ. Είναι καταφανής λογοκρισία και στέρηση ελευθερίας λόγου. 
 

«Θα ήταν σαν να μην μπορούσες να επικρίνεις τον καπιταλισμό των ΗΠΑ, και αν το έκανες, να θεωρείσαι ρατσιστής», είπε ο Δρ Τζέραλντ Χορν, καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον . «Πράγματι, πιστεύω ότι θα πρέπει να αντιληφθείτε σωστά μια μυρωδιά του τι συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1950 με τη λεγόμενη «Επιτροπή Αντιαμερικανικών Δραστηριοτήτων του Οίκου».
 
Μερικές από τις πιο κατάφωρες επιθέσεις στην ελευθερία του λόγου γίνονται:

με το να πεις ότι οι Αμερικανο-Εβραίοι πολίτες είναι πιο πιστοί στο Ισραήλ (από την Αμερική), ή στις υποτιθέμενες προτεραιότητες των Εβραίων παγκοσμίως, παρά στα συμφέροντα των εθνών τους».
«Η άρνηση στον εβραϊκό λαό του δικαιώματός του στην αυτοδιάθεση, π.χ., με τον ισχυρισμό ότι η ύπαρξη ενός κράτους του Ισραήλ είναι μια ρατσιστική προσπάθεια». (αν πεις ότι είναι ρατσιστικό το κράτος και απαρτχάιντ είσαι αντισημίτης!).
«Συγκρίνεις της σύγχρονης ισραηλινής πολιτικής με εκείνη των Ναζί»

«Είναι αναπόσπαστο μέρος αυτού που δικαίως μπορεί να θεωρηθεί [ένα είδος] εγκλήματος σκέψης», προειδοποίησε ο Χορν. «Θα υπάρξει αστυνομία σκέψης που θα αποσπάσει αυτούς τους φερόμενους παραβάτες αυτών των εγκλημάτων που θα διαπράξουν».
 

«Το Ισραήλ κατέχει μεγάλη δύναμη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε σήμερα για να δείτε ποιες απόψεις επιτρέπεται να εκφράσετε και ποιες απόψεις δεν επιτρέπεται να εκφράσετε», εξήγησε ο βραβευμένος δημοσιογράφος και πρώην δικηγόρος Εβραίος Glenn Greenwald στην εκπομπή του την Τετάρτη. «Εκεί είναι η απόδειξη των ανθρώπων και των χωρών που κατέχουν και ασκούν τη μεγαλύτερη δύναμη και τώρα έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη για να επιτεθούν επίσημα στα δικαιώματα του λόγου των Αμερικανών πολιτών με μερικούς από τους πιο κραυγαλέους και σαφείς τρόπους που έχω δει ποτέ. .»
 
Το Ισραηλινό Λόμπι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ελευθερία λόγου στις ΗΠΑ: είπε ο Καθηγητής Mearsheimer. Ο Καθηγητής είπε του ότι το λόμπι στις ΗΠΑ έχει σχεδόν πλήρη επιρροή στα κυρίαρχα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Πολλοί πλέον ανοικτά προκαλούν τον νόμο! Και όλα αυτά γιατί χρηματίζονται οι Βουλευτές που αν δεν στηρίξουν όσα θέλει το Ισραήλ κινδυνεύουν να μην επανεκλεγούν.
 

Δείτε την ιστορία του λόμπι εδώ: https://rumble.com/v4sf33f-the-zionist-death-grip-on-the-united-states-government.html 
 
Τελικά, το να είσαι κατά της διαφθοράς σε κάνει "αντισημίτη"! 
 


Εν κατακλείδι, οι εξεγέρσεις στα Πανεπιστήμια έφεραν φως σε πολλαπλά θέματα και ερωτήματα. Πώς οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν την γενοκτονία, ακόμη και εις βάρος της διεθνούς εικόνας τους; Γιατί δεν μπορούν να βάλουν όρια έστω και στο ελάχιστο δυνατόν; Ποιοι κυβερνάνε τις ΗΠΑ; 

 
Το ότι διαδραματίζονται όλα αυτά από την Μεγάλη Τετάρτη στην κορύφωση των παθών του Κυρίου, πρέπει να ενισχύσει την πίστη των πιστών. Πρέπει να ενδυναμώσουμε την αγάπη μας στον Θεό και τον συνάνθρωποι μας. Ζούμε σε εποχές που όπως είπε ο Σαίξπηρ, η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι δαίμονες είναι εδώ. Όσο πιο πολύ κυνηγούνε την πίστη μας, τόσο μας προκαλούνε να την δηλώσουμε ανοικτά.
 
Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλους/ες και στις ψυχές όλων μας το Άγιο Φως να γεννήσει αγάπη και ελπίδα. Και για όσους δεν πιστεύουν, έχω να πω ένα: ο κουφός έβλεπε όσους χόρευαν στην μουσική και τους θεωρούσε τρελούς (Νίτσε). Για να ακούσεις την μουσική, πρέπει να το θέλεις. Ελπίζω κάποια στιγμή όλοι μαζί να ακούμε την μουσική του Θεού!



πηγή






You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια