Παραλήρημα Βελόπουλου...

Nonews-NEWS.comΠαραλήρημα Βελόπουλου...
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_79.html
Jun 11th 2024, 10:27

Κάνει λόγο για νοθεία...
Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 Ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ως «βατήρα» για το στόχο του να διακυβερνήσει η Ελληνική Λύση τη χώρα, αλλά την ίδια ώρα έθεσε θέμα νομιμοποίησης της διαδικασίας λόγω του υψηλού αποχής...
«Συνέβησαν περίεργα πράγματα τελευταία» είπε σε νέο παραλήρημα, επικαλούμενος φωτογραφίες από ελέγχους του ακροδεξιού κόμματος. Ερωτηθείς αν μιλάει για νοθεία, απάντησε θετικά προαναγγέλλοντας ένσταση και καταγγέλλοντας διαφορές ανάμεσα στην επιστολική ψήφο και στην κάλπη.

«Θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα σημεία, που έχουμε αποδείξεις» είπε υποστηρίζοντας ότι σε 12 περιοχές της χώρας επόπτες του κόμματος είδαν τα εκλογικά αποτελέσματα που έστειλαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο υπουργείο Εσωτερικών αλλά ήταν άλλα από τα αποτελέσματα.

Ο κ. Βελόπουλος είπε πως «για 2.100 ψήφους η Ελληνική Λύση έχασε την τρίτη έδρα» επιμένοντας πως το κόμμα του έβγαλε τρεις ευρωβουλευτές

Τέλος, σχολίασε και το αρνητικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για «κανονική κατραπακιά» και υποστήριξε πως «όταν δεν τραβάει ο προπονητής, φεύγει ο προπονητής. Δεν φεύγει η ομάδα. Ο άνθρωπος δεν μπορεί. Φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα διοίκησης».

You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια