Νίκος Παπανδρέου «Τα χαρακτηριστικά για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ο Παύλος Γερουλάνος...

Nonews-NEWS.comΝίκος Παπανδρέου «Τα χαρακτηριστικά για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ο Παύλος Γερουλάνος...
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_862.html
Jul 10th 2024, 13:00Ο Νίκος Παπανδρέου αναφέρει στο άρθρο του στην ΕΦΣΥΝ πως «στην παρούσα ιστορική συγκυρία η παράταξη έχει ανάγκη από έναν αρχηγό που θα συνθέσει πολιτικές, θα απελευθερώσει στελέχη, θα έχει διεθνές δίκτυο και ίδια γνώση της πραγματικής οικονομίας»...Επισημαίνει επίσης πως «στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ πέτυχε διότι συνδύασε τις ανάγκες της κοινωνίας και τις διαχρονικές αξίες με την τεχνοκρατική επάρκεια. Το κόμμα ακόμη διατηρεί υψηλό φρόνημα διακυβέρνησης.

Αντιστοίχως ο επικεφαλής του κόμματος πρέπει να έxει ίδια άποψη για την οικονομική παραγωγή καθώς και σχετική εμπειρία. Αυτό αφορά τα πολιτικά κόμματα οριζοντίως χωρίς εξαιρέσεις. Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει πραγματική άποψη για το πώς λειτουργεί η πραγματική οικονομία».

Και κλείνει τονίζοντας πως «κατά την προσωπική μου άποψη αυτά τα χαρακτηριστικά τα συγκεντρώνει ο Παύλος Γερουλάνος. Αν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος αποφασίσουν να του δώσουν την ιστορική αυτή ευκαιρία, πιστεύω ότι μπορεί να την αξιοποιήσει προς όφελος της παράταξης και της κοινωνίας».Το «ευχαριστώ» Γερουλάνου στον Νίκο Παπανδρέου

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Νίκο Παπανδρέου για την στήριξή του στην υποψηφιότητά του, την οποία εξέφρασε με άρθρο του ο τελευταίος στην Εφημερίδα των Συντακτών, με τίτλο «Τι είδους αρχηγό χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ».

«Κάθε λέξη στο άρθρο του Νίκου Παπανδρέου, στην Εφημερίδα των Συντακτών, περιγράφει την ιστορική αποστολή κάθε ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ:

Να συγκροτήσει ένα κόμμα πατριωτικό, με απόλυτη συναίσθηση των δυνατοτήτων της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή, με πλήρη εικόνα της πραγματικής οικονομίας και, πρωτίστως, ανοιχτό στην κοινωνία και τις ανάγκες της, ικανό να αλλάξει το παραγωγικό και κοινωνικό μοντέλο της χώρας.
Πτυσσόμενο κρεβάτι που κάνει θαύματα σε μικρά διαμερίσματα!Πτυσσόμενα κρεβάτια | Αναζητήστε αγγελίες
Αγία Βαρβάρα Τα απούλητα στρώματα διανέμονται σχεδόν για τίποταΣτρώμα | Διαφημίσεις αναζήτησης

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που ενέπνευσε στο παρελθόν και μπορεί να εμπνεύσει ξανά τους πολίτες. Γύρω από το οποίο μπορούν να συσπειρωθούν ξανά όλες εκείνες οι προοδευτικές δυνάμεις που νιώθουν απομονωμένες και αποξενωμένες.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Παπανδρέου για την στήριξή του στην υποψηφιότητά μου. Και κυρίως, για τους λόγους που μου την προσφέρει. Βαθιά πολιτικοί, βαθιά συγκινητικοί».
You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια