ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ! ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΠΙΣΙΝΑ! (Αυτός είναι ο Καμίνης...)



ΚΟΠΑΝΙΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΥΘΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ!!!!!!


Είναι τέτοια η εγκατάλειψη των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων και της πόλης ώστε προχθές αναγκάστηκε ο ιερέας προϊστάμενος της Αγίας Φωτεινής να ρίξει τον Σταυρό σε άδεια πισίνα!


Συνέβη κι αυτό στην Αθήνα του Καμίνη, ο οποίος δεν παρευρέθηκε στην τελετή, και όμως το γεγονός παρασιωπήθηκε. Ως γνωστόν από δεκαετιών, με τη φροντίδα και τη συμμετοχή του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιούνται δύο τελετές.
Η πρώτη στη Δεξαμενή των Αθηνών, στο Κολωνάκι, και η δεύτερη στην Κολυμβητική Δεξαμενή των Στυλών του Ολυμπίου Διός, η οποία ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).


Και ενώ ο πρόεδρος της τελευταίας Σπύρος Καπράλος βρισκόταν στην είσοδο και ως οικοδεσπότης υποδεχόταν όσους έφταναν για να παρακολουθήσουν την τελετή, έκπληκτος ο προϊστάμενος του Ναού της Αγίας Φωτεινής, αρχιμανδρίτης Μάξιμος διαπίστωνε πως η πισίνα δεν είχε νερό!


Όσα ακολούθησαν θύμιζαν σκηνές του παλιού καλού κινηματογράφου. Ο ιερέας έντρομος αναζητούσε λύση, ενώ κατέφτασε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νώντας Λαμπρακάκης, πρώην υπάλληλος και συνδικαλιστής του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος φάνηκε να απολαμβάνει την τελετή-παρωδία.





Ούτως ή άλλως, εφέτος για πρώτη φορά δεν παρευρέθηκε δήμαρχος Αθηναίων, γεγονός που είχε συμβεί μόνο στα χρόνια της Κατοχής.
Προφανώς γι’ αυτό και η αδιαφορία των υπαλλήλων να φροντίσουν για τις σχετικές προετοιμασίες.


Λίγα όμβρια ύδατα στην άκρη της πισίνας δεν μπορούσαν να σώσουν την κατάσταση. Όπως ήταν φυσικό, όταν ο Σταυρός έπεσε μέσα στην πισίνα, χτύπησε στα πλακάκια του κολυμβητηρίου με θόρυβο, προκαλώντας ακόμη περισσότερο τα γέλια των παρευρισκομένων, ενώ η μπάντα του Δήμου Αθηναίων απέδιδε τιμές προφανώς στα... πλακάκια.


Οι λίγοι επίσημοι που παρευρέθηκαν, όπου φύγει φύγει για να αποφύγουν τα περαιτέρω.


ΠΗΓΗ
κατανυξη


http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/01/blog-post_67.ht
-------------------------------


Τελικώς που πάτε (έχουν πολλοί την απορία και στον Τύπο...) για θεώρηση του αμερικανικού σας διαβατηρίου κύριε δήμαρχε;
Μήπως στην αμερικανική πρεσβεία του Λονδίνου, όπως κάνει και ο Γιωργάκης;


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"
Σχόλια