«Θρίλερ» με τον θάνατο του βρέφους ενός έτους στην Κω: Είχε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης – Στην ιατροδικαστική οι απαντήσεις

Οι γονείς του, έχουν προσαχθεί και ανακριθεί από την αστυνομία σχετικά με την κατάσταση στην οποία έφτασε στο νοσοκομείο το παιδί, πριν καταλήξει. Συγ

Απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει από τον τραγικό θάνατο του βρέφους ενός έτους στην Κω, αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες στη Ρόδο, όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα η σορός του παιδιού.

Οι γονείς του, έχουν προσαχθεί και ανακριθεί από την αστυνομία σχετικά με την κατάσταση στην οποία έφτασε στο νοσοκομείο το παιδί, πριν καταλήξει. Συγκεκριμένα, το ενός έτους βρέφος, έφτασε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, στις 20:32 το βράδυ της Παρασκευής, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου.

Το παιδί κατέληξε περίπου ένα τέταρτο αργότερα. Οι γιατροί ακόμα παρατήρησαν εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του αλλά και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Αμέσως προσήχθησαν η μητέρα που είναι έγκυος και ο πατέρας του βρέφους που σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις πορνογραφίας.

Απαντώντας στα σχετικά ερωτήματα των αστυνομικών οι γονείς απέδωσαν τα τραύματα του βρέφους σε χτυπήματα από τον αδερφό του, ηλικίας 2 ετών και άλλα από παλιότερο ατύχημα. Όσο για τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης που διαπίστωσαν οι γιατροί, οι γονείς δήλωσαν πλήρη άγνοια.

Η αστυνομία έλαβε ακόμα 10 καταθέσεις τόσο από γιατρούς όσο και από τους γείτονες του ζευγαριού, ενώ αναμένεται και αυτοψία στο σπίτι της οικογένειας, παρουσία δικαστικού λειτουργού και κλιμακίου του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Κω.

Σχόλια