Tesla στον αυτόματο πιλότο, έσωσε τον ιδιοκτήτη του, πηγαίνοντας τον στο νοσοκομείο

Ένα Tesla Model Y, εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο λογισμικό FSD (Full Self-Driving) Version 12, οδήγησε έναν άνδρα στο νοσοκομείο πλήρως αυτόνομα, ότα






Μία τεράστια απόδειξη πως τα αυτοκινούμενα οχήματα όχι μόνο θα μειώσουν τα τροχαία, αλλά θα σώσουν και ζωές με πολλούς τρόπους


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένα Tesla Model Y, εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο λογισμικό FSD (Full Self-Driving) Version 12, οδήγησε έναν άνδρα στο νοσοκομείο πλήρως αυτόνομα, όταν εκείνος υπέστη καρδιακή προσβολή.


Ο MaxPaul Franklin, ένας παραγωγός με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, δημοσίευσε την ιστορία στο X, λέγοντας ότι μία ημέρα, αφού η Tesla έδωσε δωρεάν σε όλους στην Αμερική το FSD για έναν μήνα, υπέστη καρδιακή προσβολή λόγω δυσλειτουργίας της αντλίας ινσουλίνης του.

Ο Franklin κατάφερε να φτάσει στο Model Y του, μπήκε μέσα και ενεργοποίησε το FSD.

“Χωρίς καμία παρέμβαση, το αυτοκίνητο πλοηγήθηκε επιδέξια στη διαδρομή των 13 μιλίων (20 χιλιομέτρων) από το σπίτι μου μέχρι την αίθουσα επειγόντων περιστατικών του VA, σταθμεύοντας μάλιστα αυτόνομα κατά την άφιξη επιτρέποντας μου να αναζητήσω άμεση ιατρική φροντίδα”, λέει ο Franklin.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η διαδικτυακή κοινότητα της Tesla έχει ξεσηκωθεί με διθυραμβικές κριτικές για την τελευταία ενημέρωση λογισμικού FSD της Tesla (Έκδοση 12.3.3) που υποδηλώνει ότι οι μηχανικοί της Tesla έχουν κάνει μια σημαντική πρόοδο με την τεχνολογία.

Ιστορίες όπως αυτή του Maxpaul Franklin μας υπενθυμίζουν ότι τα οφέλη του FSD εκτείνονται πολύ πέρα από τις καθημερινές μετακινήσεις. Τα αυτόνομα ταξί θα δώσουν τη δυνατότητα σε άτομα με ιατρικές παθήσεις, καθώς και σε άτομα με αναπηρία να περιηγηθούν από σημείο σε σημείο στις πόλεις.

zougla.gr
Σχόλια