ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ.


Η "πλάκα" με το όνομα Μακεδονία άρχισε να γίνεται ανυπόφορη και "ανυπόφορο", όταν αναφερόμαστε σε λαούς και συμπεριφορές κρατών, σημαίνει επικίνδυνο. Αποκαλύφθηκε με στοιχεία πλέον αυτό το οποίο φωνάζουμε εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει ούτε αμερικανικό σχέδιο εις βάρος της Μακεδονίας ούτε κάποια ανιστόρητη Κοντολίζα Ράις, η οποία θέλει να "επιλύσει" τα κρίσιμα θέματα. Οι Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι κρύβονται πίσω από αυτές τις μεθοδεύσεις. Αυτοί μεθοδεύουν τα πάντα εις βάρος των προαιώνιων εχθρών τους και όχι Αμερικανοί. Η περίφημη Κοντολίζα Ράις δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια μαύρη "βιτρίνα" της νεοταξιτικής λογικής, η οποία αναζητά συμβολισμούς, για να δείξει ένα politically correct προσωπείο.
Είναι ένα άβουλο "ανδρείκελο", που, αντί να τη βάλουν να μαζεύει βαμβάκι στην Αλαμπάμα, όπως κάνουν με τα εκατομμύρια των ομόφυλών της, την έβαλαν να παριστάνει την υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ.
Την αμερικανική πολιτική και ειδικά την πολιτική στη Μακεδονία τη σχεδιάζει και την υλοποιεί το εβραϊκό "ιερατείο" της Ουάσιγκτον. Ένα ιερατείο, το οποίο μισεί θανάσιμα τους Μακεδόνες, εξαιτίας του Αντιόχου του Επιφανούς και νομίζει ότι μετά από δύο χιλιάδες χρόνια μπορεί να τον εκδικηθεί, "βιάζοντας" την πατρίδα του. Αυτός είναι το αιώνιο πρόβλημα των Εβραίων.
 Ο Αντίοχος, ο οποίος ενσαρκώνει γι' αυτούς τον εθνικό τους "αντίχριστο". Αυτοί οι μισαλλόδοξοι Εβραίοι σχεδιάζουν την αμερικανική πολιτική στη Μακεδονία. Από τον Κίσινγκερ και την Ολντμπράιτ τα "σχέδια" πηγαίνουν κατευθείαν στα "όργανα" που θα την εφαρμόσουν. Δεν υπάρχει καμία αμερικανίδα Πρέσβης στα Σκόπια με το όνομα Μιλοβάνοβιτς. Υπάρχει η Εβραία Pesce, που —πρωτοφανές για μορφωμένη καριερίστρια— κρύβεται πίσω από το σλαβικό όνομα του συζύγου της. Αυτή η Εβραία συντονίζεται με τους Εβραίους της Ουάσιγκτον και δίνουν τις "δέσμες" ιδεών στον επίσης Εβραίο Νίμιτς.

Αυτοί κάνουν την "πλάκα" και οι "πλάκες", όταν αρχίσουν να ενοχλούν, φτάνουν στο τέλος τους. Σεβόμαστε απόλυτα τους Βούλγαρους, τους Σέρβους και τους Αλβανούς, που κατοικούν στο γειτονικό κράτος. Τους ανθρώπους, οι οποίοι κατανοούν καλύτερα από τον καθένα —και το έχουν κατά καιρούς εκφράσει— ότι δεν έχουν καμία σχέση με ένα όνομα, με το οποίο οι ίδιοι δεν έχει την παραμικρή σχέση ούτε πολιτισμικά ούτε γλωσσικά ούτε εθνικά. Οι άνθρωποι αυτοί επί αιώνες κατοικούσαν στο μέρος που οι ίδιοι περιέγραφαν με το όνομα Βαρδαρία. Το αν οι προκάτοχοί τους Έλληνες αυτό το μέρος το ονόμαζαν "Μακεδονία" και οι Αμερικανοί —αν το κατείχαν— θα το ονόμαζαν "Μινεσότα", είναι πράγματα τα οποία δεν τους αφορούν. Όλοι αυτοί στη Βαρδαρία γεννήθηκαν και αυτήν αντιλαμβάνονταν ως πατρίδα τους ανεξαρτήτως εθνικής προέλευσης. Την ελληνική λέξη "Μακεδονία" την έμαθαν στα σχολεία τους, όπως τη μαθαίνουν οι Γάλλοι, οι Ινδοί ή οι Ιάπωνες.

Απλά πράγματα, τα οποία, όσοι κάνουν πως δεν τα καταλαβαίνουν, το κάνουν εκ του πονηρού. Το γεγονός ότι ο όρος "Μακεδονία" περιγράφει τον ίδιο ακριβώς χώρο με τον όρο "Βαρδαρία", δεν σημαίνει ότι κάποιοι από τους μη Έλληνες κατοίκους του χώρου νομιμοποιούνται να τον διεκδικούν. Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοφανές και ως εκ τούτου δύσκολο να γίνει αντιληπτό. Συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις. Η αναφορέ σε ένα κοινό αντικείμενο δεν νομιμοποιεί "δανεισμούς" και διεκδικήσεις. Σε κοινό αντικείμενο αναφερόμαστε κι όταν συζητάμε για το "ψωμί". Αυτό όμως δεν τους ώθησε να διεκδικήσουν την ελληνική λέξη που το περιγράφει. "Λεπ" το ονομάζουν και αδιαφορούν για την ελληνική γλώσσα. Άρα, για να το κάνουν αυτό σε μια ομοειδή περίπτωση, δεν το κάνουν από γεωγραφική "ευαισθησία", επειδή σέβονται τους γεωγραφικούς όρους. Όταν το κάνουν αυτό, είναι ύποπτοι και οριακά εγκληματίες. Όταν, ως σλαβόφωνος, λες ότι είσαι ο κύριος των "λεπ", απευθύνεσαι σε συγκεκριμένους ανθρώπους και άρα προσδιορίζεις και τον χώρο σου. Όταν λες ότι είσαι ο κύριος των "ψωμιών", προσβλέπεις και στο "τραπέζι" των διπλανών σου, εφόσον ο δικός σου όρος έτσι κι αλλιώς ισχύει.

Κατά τη γνώμη μας ο λαός της FYROM είναι παντελώς αμέτοχος σ' αυτήν την κατάσταση. Το "παιχνίδι" το παίζουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή σχέση μ' αυτούς. Καμία σχέση, ούτε εθνικά ούτε πολιτισμικά. Οι Εβραίοι σχεδόν με τη βία έχουν "φορτώσει" στο γειτονικό κράτος μια ηγεσία χαφιέδων και το έχουν παραδώσει στη διαχείριση κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι μισούν την Ελλάδα. Μόνον αυτοί παριστάνουν τους "Μακεδόνες", γιατί έχουν τους λόγους τους. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ευχαριστημένοι και περήφανοι ως Βούλγαροι, ως Αλβανοί ή Σέρβοι, όσο ευχαριστημένος και περήφανος είναι κάποιος με τον εαυτό του.

Αυτοί, που παίζουν το "παιχνίδι", είναι πολλοί συγκεκριμένοι άνθρωποι. Δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι πρώην "δικοί" μας άνθρωποι. Είναι οι πραγματικοί εγκληματίες του ελληνικού εμφυλίου. Είναι αυτοί οι οποίοι πραγματικά ήθελαν να κάνουν κακό στους Έλληνες και απέτυχαν. Είναι αυτοί οι οποίοι δεν τα κατάφεραν τότε και νομίζουν ότι έχουν σήμερα ξανά μια ευκαιρία να εκδικηθούν αυτούς που κάποτε τους νίκησαν και τους ταπείνωσαν. Αυτοί οι εγκληματίες είναι που παριστάνουν τους "Μακεδόνες" και παρασέρνουν τους υπόλοιπους, είτε αυτοί είναι Βούλγαροι είτε Αλβανοί είτε Σέρβοι. "Παρασέρνουν", δηλαδή, τρόπος του λέγειν. Υπάρχει βία και εκβιασμός της δοτής εξουσίας των ξένων απέναντι στον πληθυσμό της γειτονικής χώρας. "Παρασυρμός", από σταλινικούς δολοφόνους και χαφιέδες, είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και το οποίο δεν έχει την παραμικρή σχέση με την έννοια της "επιχειρηματολογίας".

Εβραίοι και πρώην Έλληνες κομμουνιστοσυμμορίτες έχουν συνθέσει την απόλυτη συμμορία στη γειτονική χώρα. Μια επικίνδυνη και δολοφονική συμμορία, η οποία με τις "πλάτες" των Αμερικανών τρομοκρατεί τους πάντες και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε. Μια συμμορία, που κλείνει στόματα, ακόμα κι όταν αυτά είναι του μεγέθους ενός πρώην προέδρου της χώρας, όπως ο Γκλιγκόροφ, ο οποίος πλέον δεν τολμάει να εκφράσει δημοσίως τις απόψεις του. Όλοι αυτοί από κοινού —και ο καθένας για τους δικούς του λόγους— μισούν τους Έλληνες και έχουν δημιουργήσει ένα αδιάσπαστο μπλοκ. Αυτοί οι κομμουνιστοσυμμορίτες έχουν τώρα επενδύσει στους Εβραίους, οι οποίοι χρηματοδοτούν και στηρίζουν με όλα τα —αμερικανικά— μέσα τις παλιές ανθελληνικές φιλοδοξίες τους. Αμετανόητοι προδότες, που μόνον κακό θέλουν να κάνουν. Τέτοιος προδότης είναι και ο Γκρουέφσκι. Ο μισαλλόδοξος Ανθέλληνας με την καταγωγή από την Αχλάδα της Φλώρινας.

Γνωρίζοντας κάποιος ποιοι βρίσκονται πίσω από τις ανθελληνικές κινήσεις, ευνόητο είναι ότι γνωρίζει και ποιος μπορεί να "καθαρίσει" το όλο ζήτημα. Ποιος είναι αυτός; Το ΚΚΕ, αν το θελήσει, μπορεί να καθαρίσει το θέμα μέσα σε λίγες μέρες. Επιφανή στελέχη του ήταν όλοι αυτοί. "Χρωστάει" το ΚΚΕ στους Έλληνες και πρέπει κάποτε να τους "ξεπληρώσει". Τώρα έχει τη μοναδική και ίσως την τελευταία του ευκαιρία να προσφέρει μια θετική υπηρεσία σ' αυτόν τον λαό. Ας παραδώσει τους κομματικούς φακέλους αυτών των "Μακεδόνων" στο ελληνικό κράτος. Τους φακέλους ανθρώπων, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί στη FYROM από ολόκληρο το πάλαι ποτέ Ανατολικό Μπλοκ και "πυροβολάνε" την Ελλάδα. Τους φακέλους ανθρώπων, οι οποίοι, εκτός από τα εγκλήματα εντός της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του εμφυλίου, έχουν ανάλογα τέτοια και ως σταλινικοί χαφιέδες εις βάρος όλων των εκτοπισθέντων εκείνης της εποχής. Ανθρώπων, οι οποίοι έχουν πλέον επαναπατριστεί και είναι Έλληνες πολίτες. Τον ρόλο όλων αυτών των ανθρώπων τον γνωρίζει απόλυτα το ΚΚΕ.

Τα στοιχεία αυτών των ανθρώπων πρέπει το ΚΚΕ να παραδώσει στο κράτος και στον ελληνικό λαό. Να δώσει το νομικό δικαίωμα στο κράτος να τους καταδιώξει στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εφόσον πρόκειται για εγκλήματα τα οποία διαπράχθηκαν εις βάρος σημερινών Ελλήνων πολιτών. Επιπλέον είναι μια ευκαιρία να μάθουν όλοι οι Έλληνες περί τίνος πρόκειται. Να "θαυμάσουν" όλοι τους διαβόητους εγκληματίες με τις όψιμες "ευαισθησίες". Να δούνε ποιοι είναι αυτοί που παραχωρούσαν κάποτε την πατρίδα τους στους "Στάλιν" και σήμερα αγωνίζονται για το δικαίωμα να έχουν πατρίδα. Να μάθουν όλοι τα έργα τους εις βάρος του ελληνικού λαού στη διάρκεια του εμφυλίου και εις βάρος των Ελλήνων εκτοπισθέντων στη διάρκεια του εφαρμοσμένου σταλινικού "παραδείσου". Όχι περιουσιακές απαιτήσεις δεν μπορούν να έχουν, αλλά ούτε ως τουρίστες δεν δικαιούνται να περάσουν από την Ελλάδα. Με τη σημερινή τακτική τους όχι μόνον από τον εαυτό τους στερούν το δικαίωμα επιστροφής στην Ελλάδα, αλλά "χτίζουν" τείχος και για τα παιδιά τους.

Η κατάσταση οδηγείται πλέον σε κορύφωση και δεν υπάρχει γυρισμός. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι τόσο στους Έλληνες όσο και στην ιστορία τους. Αυτές οι ευθύνες βαρύνουν κυρίως τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Ένα είναι πλέον βέβαιο. Όποιος Έλληνας πολιτικός τολμήσει να υπογράψει οτιδήποτε, που θα παραδίδει με τον οποιονδήποτε τρόπο και για τον οποιονδήποτε λόγο το όνομα Μακεδονία στους γείτονες, ας γνωρίζει από τώρα ότι θα έχει το τέλος αυτών που πρόδωσαν τη Μικρά Ασία. Μάλιστα, τα πράγματα εδώ είναι εξαιρετικά χειρότερα απ' ό,τι στη μικρασιατική καταστροφή. Γιατί; Γιατί είναι διαφορετικό πράγμα ο ελληνισμός να χάσει έδαφος και διαφορετικό πράγμα να χάσει "ουσία". Αυτό, επειδή δεν είναι κατανοητό σε όλο του το βάθος, θα χρησιμοποιήσουμε όρους της οικονομίας, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι εννοούμε.

Είναι άλλου επιπέδου "ζημιά" για μια εταιρεία να χάσει μία αγορά, είτε μικρή είτε μεγάλη και άλλο πράγμα να χάσει μέρος της ιδιοκτησίας του ίδιου του κεφαλαίου της. Έστω, για παράδειγμα, ότι οι Ιρανοί βρίσκονται —λόγω ιδεολογίας— σε σύγκρουση με την Coca-Cola. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης είναι να εκδιώξουν την Coca-Cola από την αγορά τους. Με τον τρόπο αυτόν της προκαλούν ζημιά, αλλά δεν αλλοιώνουν το κεφάλαιό της. Η Coca-Cola θα παραμείνει τέτοια για την παγκόσμια αγορά, έστω κι αν δεν έχει παρουσία στο Ιράν. Φαντάζεται κάποιος οι Ιρανοί να βρίσκονταν ξαφνικά σε θέση να διεκδικούν μέρος της ιδιοκτησίας της συνταγής και άρα του κεφαλαίου, που έκανε την εταιρεία παγκοσμίως γνωστή; Σ' αυτήν την περίπτωση δεν θα μιλάμε πλέον για ζημιά, αλλά για καταστροφή. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ της μικρασιατικής καταστροφής και του μακεδονικού ζητήματος.

Στη μικρασιατική καταστροφή ο ελληνισμός έχασε έδαφος. Έχασε μέρος της επικράτειάς του. Ο ίδιος ο ελληνισμός όμως δεν αλλοιώθηκε. Υποχώρησε από έναν χώρο, διατηρώντας όμως όλα του τα συστατικά στοιχεία. Το μακεδονικό ζήτημα αυτά τα συστατικά στοιχεία απειλεί. Η Μακεδονία είναι μέρος της "ουσίας" του ελληνισμού. Ο ελληνισμός χωρίς τη Μακεδονία είναι ένα αδειανό "πουκάμισο" και η Μακεδονία χωρίς τον ελληνισμό είναι "γυμνή". Το απόλυτο όραμα του Κίσινγκερ και των υπολοίπων Εβραίων. Ο απόλυτος "αφοπλισμός" της μισητής γι' αυτούς Μακεδονίας. Αυτός είναι ο προαιώνιος στόχος τους. Να χτυπήσουν την Ελλάδα στη γλώσσα και τον πολιτισμό της. Να καταστρέψουν τον εθνικό εχθρό τους μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Να καταφέρουν και το ισχυρότερο ελληνικό σύστημα της ιστορίας, να το κάνουν σλαβόφωνο. Να καταφέρουν και τον "στρατηγό-αυτοκράτορα" των Ελλήνων, να τον ταυτίσουν με τους κοινούς "Ταμερλάνους" και "Αττίλες". Να καταφέρουν να βάλουν τον ελληνισμό να κυνηγάει στο άπειρο την "ουρά" του.

Ο όρος "Βαρδαρία" είναι ο μόνος δίκαιος γι' αυτό το πολυεθνικό κράτος. Οποιαδήποτε άλλη διεκδίκησή τους έρχεται σε σύγκρουση με την ελληνική "ιδιοκτησία". Εδώ ακριβώς βρίσκεται και το όλο το μυστικό του θέματος. Η Ελλάδα, ως "ιδιοκτήτης", είναι ο απόλυτος ρυθμιστής των πάντων. Μόνον η Ελλάδα μπορεί να τους εντάξει ως "Μακεδόνες" αρχικά στον ελληνικό κόσμο και στη συνέχεια στην παγκόσμια κοινωνία. Καμία αναγνώριση κανενός άλλου κράτους δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αν για την Ελλάδα είναι "Μακεδονία", τέτοια θα μείνει για πάντα. Αν για την Ελλάδα είναι "Βαρδαρία", τέτοια θα μείνει επίσης για πάντα. Η Ελλάδα όμως δεν θα "αυτοκτονήσει", για να ικανοποιήσει αστοιχείωτους προδότες και χαφιέδες της εμφυλιακής και μετεμφυλιακής περιόδου. Η Ελλάδα δεν θα παγιδευτεί από τους Εβραίους.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αν αυτοί μπορούσαν αυθαίρετα να οικειοποιηθούν το όνομα, θα το είχαν κάνει και δεν θα πίεζαν την Ελλάδα να διαπραγματευτεί. Γνωρίζουν όμως ότι, αν δεν τους αναγνωρίσει η Ελλάδα σαν "Μακεδονία", δεν θα αναγνωριστούν ποτέ σαν τέτοιοι. Ας πάνε μετά να πείσουν τους Σενεγαλέζους και τους Κινέζους ότι είναι "Μακεδόνες" και ας τους εξηγήσουν τον λόγο που δεν μιλάνε ελληνικά και γιατί η Ελλάδα δεν τους αναγνωρίζει σαν τέτοιους. Ας πάνε να παραστήσουν τους "Μακεδόνες" και όταν οι λαοί θα εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τον ελληνικό πολιτισμό και τα επιτεύγματα του "στρατηγού-αυτοκράτορα" των Ελλήνων, αυτοί ας απαντάνε "σπολάιτι", κοιτάζοντας τα πατώματα. Θα παραμείνουν για πάντα θλιβεροί κλέφτες, που μέσα στην "παράγκα" τους έβαλαν έναν ανδριάντα του Αλεξάνδρου και παριστάνουν τους υιούς του. Υιοί, που δεν θα γνωρίζουν τη γλώσσα του και δεν θα είναι καν σε θέση να ερμηνεύσουν το όνομά του …Το τσίρκο Μεντράνο με τους χαφιέδες στον ρόλο των ταχυδακτυλουργών και "ατραξιόν" τους Πακιστανούς "πρίγκιπες".

Συνιστούμε σε όλους αυτούς να εκλογικευτούν, γιατί η αμερικανική "αυτοκρατορία" βρίσκεται υπό κατάρρευση και αν συμβεί αυτό, πολλά θ' αλλάξουν. Με εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ που ξεπερνάει τα δέκα τρις δολάρια και με έναν Dow Jown να χαράζει καθημερινά τα "πλακάκια" της Wall Street, σύντομα οι Αμερικανοί όχι να τους προστατεύσουν δεν θα μπορέσουν, αλλά ούτε τη φαραωνικού μεγέθους πρεσβεία στα Σκόπια δεν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν. Αυτό πρέπει να προσέξουν για το δικό τους καλό. Οι Αμερικάνοι "φεύγουν", αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα παραμείνουμε εδώ. Ας γνωρίζουν οι Εβραίοι και οι κάθε λογής Γκρουέφσκι ότι ο ελληνισμός είναι αθάνατος και κανέναν δεν συμφέρει να έχει εχθρούς με τέτοια χαρακτηριστικά. Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν οι ίδιοι καλύτερα από κάθε άλλον. "Πλάκα" δεν κάνεις στη "μήτρα" που γεννά τους "Αντιόχους". Θα βρεθείς προ εκπλήξεων και αυτό δεν θα σ' αρέσει.

Το χειρότερο γι' αυτούς θα είναι όταν θ' αποκαλυφθεί ο ρόλος τους στους ίδιους τους πολίτες της γειτονικής χώρας. Η Ελλάδα είναι εύκολο να πείσει αυτόν τον λαό ότι έχει συμπλέοντα συμφέροντα μ' αυτήν. Η Βαρδαρία έχει θέση τόσο στον ΟΗΕ και στην Ε.Ε.. Οι λαοί εύκολα συνεννοούνται, όταν δεν υπάρχουν "ενδιάμεσοι" να δημιουργούν προβλήματα. Όταν πάψει να υπάρχει η αμερικανική προστασία, οι Αλβανοί, οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι πολίτες των Σκοπίων θα τους σφάξουν τους σημερινούς προδότες, που κυβερνούν την πατρίδα τους. Θα σφάξουν τους ξένους, οι οποίοι υπηρετούν ξένα συμφέροντα εις βάρος τους. Αυτούς, που την πατρίδα τους την έφεραν σε ρήξη με ένα γειτονικό κράτος και τους καθήλωσαν στη φτώχεια, την ώρα που φούσκωναν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς με χρήματα των διαφόρων Εβραίων "Σόρος". Κάποτε ο κατά τα άλλα άεργος Γκρουέφσκι θα κληθεί να εξηγήσει στους ξένους προς αυτόν Σκοπιανούς το πώς ο γιος μιας θεόφτωχης κομμουνιστοσυμμορίτισσας έγινε πλούσιος.

Σύντομα θ' αποδειχθεί για όλους αυτούς ότι σε λάθος μέρος, τη λάθος ώρα βάζουν τα "χέρια" τους και αυτό το λάθος δεν θα διαρκέσει πολύ. Επειδή ζούμε σε ύποπτες εποχές, θεωρούμε χρέος μας να προειδοποιήσουμε τους πάντες. Τους πάντες, είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός συνόρων. Ενθυμούμενοι το πρόσφατο συμβάν με τον πρώην Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα, συνιστούμε στους Εβραίους, που βρίσκονται στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους όσο είναι καιρός. Τώρα που μπορούν να το κάνουν, γιατί αργότερα ίσως να μην μπορούν και αυτό μπορεί να είναι ανθυγιεινό. Εξόχως ανθυγιεινό.

Η ιστορία πάντα τιμωρεί αυτούς που δεν τη σέβονται. Η ιστορία γράφεται με αίμα και δεν παραγράφεται με παζάρια γύφτων, οι οποίοι δήθεν "δυσανασχετούν" με τις δικές τους προτάσεις, για να δώσουν το "άλλοθι" σε κάποιους άλλους συνενόχους να εμφανίζονται "ικανοποιημένοι". Το στημένο "παιχνίδι" των Εβραίων σύντομα θ' αποκαλυφθεί. Σύντομα θ' αποκαλυφθεί τι συμβαίνει σε Αθήνα και Σκόπια. Ο "Αντίοχος" μπορεί να είναι πιο ζωντανός απ' όσο κάποιοι θέλουν να πιστεύουν. Με τις ηλιθιότητές τους κινδυνεύουν να δώσουν μόνοι τους σάρκα και οστά στους δικούς τους εφιάλτες.
Τραϊανού Παναγιώτης
Πρόεδρος του ΕΑΜ β’

Σχόλια