Ο μύθος της "πανίσχυρης" MOSSAD: Αποκαλύπτουμε την πλήρη αποτυχία της να αποτρέψει την εκλογή του πατριάρχη Ειρηναίου το 2001! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Αγαπητά "ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ",
αποφάσισα να σου γράψω γιατί έχω βαρεθεί την εθνική μας μιζέρια και κακομοιριά που εκφράζεται με την "μαεστρία" της αυτο-αποενοχοποίησης και ταυτόχρονης καταγγελίας όλων των υπολοίπων ως υπευθύνων για τα χίλια κακά της μοίρας μας που όμως μόνοι μας δημιουργούμε και χειροτερεύουμε. Φταίνε οι Τούρκοι, οι μασόνοι, οι εβραίοι, η Μοσάντ, η CIA, κοκ πάντως ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ! Έτσι λοιπόν θα θέσω υπόψιν σας και υπόψη των αναγνωστών σας ένα συγκλονιστικό γεγονός που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα για τον τόπο αυτό είναι οι...έλληνες και όχι οι άλλοι.
Για όσους δεν το γνωρίζουν σας λέω λίγα πράγματα
εισαγωγικά:
Μετά το θάνατο του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διοδώρου το 2000 ξεκίνησε η διαδικασία για την εκλογή νέου Πατριάρχη. Για να μην κουράσω με λεπτομέρειες θα σας αφήσω να τη διαβάσετε όπως την περιγράφουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι από τις μυστικές υπηρεσίες και το κράτος του Ισραήλ με το έγγραφο που σας στέλνω.

Τα συμφέροντα που διακυβεύονται τεράστια λόγω του γεγονότος ότι η περιουσία του Πατριαρχείου είναι "ιλιγγιώδης", υπερβαίνει τα 3 δις ευρώ και το κυριότερο τεράστιας γεω-πολιτικής και στρατηγικής σημασίας ειδικά για το κράτος του Ισραήλ και τους Παλαιστινίους. Εννοείται ότι Ρώσοι, Βατικανό, Αρμένιοι και Μουσουλμάνοι καιροφυλαχτούν.
Απ' την αρχή φάνηκε ότι η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη. Επί μήνες η λίστα των υποψηφίων για το αξίωμα "χάθηκε" ανάμεσα στους διαδρόμους του Παλατιού της Ιορδανίας στο Αμμάν και του Ισραήλ σε ανώτατο επίπεδο. Οκτώ μήνες μετά η λίστα αυτή επεστράφη με διαγεγραμμένα 5 ονόματα υποψηφίων από την μεριά του Ισραήλ ανάμεσα στα οποία και αυτά των 2 επικρατεστέρων υποψηφίων του κ. Τιμοθέου και του κ. Ειρηναίου (που τελικά εξελέγη...)
Πως φτάσαμε ως εκεί;
Η Ελλάδα ανεπισήμως-επισήμως υποστήριζε τον κ. Κορνήλιο Ροδουσάκη, συγγενή του πρέσβη Ροδουσάκη από την Διεύθυνση Εκκλησιών του ΥΠ.ΕΞ. Περιέργως; τον ίδιο υποστήριζε και ο κ. Μητσοτάκης! Η Ελλάδα παρενέβη με όλους τους τρόπους έτσι ώστε να διαγραφεί ο ενοχλητικός κ. Ειρηναίος από το Ισραήλ. Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος συναντήθηκε τότε με τον ΥΠ.ΕΞ κ. Σιμόν Πέρες, νυν Πρόεδρο του Ισραήλ λίγες μέρες πριν την διαγραφή. Η διαγραφή Τιμοθέου ήταν..."για τα μάτια". Στόχος υπήρξε ο κ. Ειρηναίος με την δικαιολογία από μεριάς Ισραήλ ότι έχει πολύ στενές σχέσεις με ακραία στοιχεία στην Παλαιστινιακή πλευρά. Τώρα πως κατόρθωσε ο επί 20 χρόνια έξαρχος στην Ελλάδα να έχει σχέσεις με ακραία στοιχεία, (μέχρι για σχέσεις με τρομοκράτες τον κατηγόρησαν!), είναι άλλο ζήτημα.
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο υποστήριζε...όποιον δεν υποστήριζε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλους. Βλέπετε η "κόντρα" μεταξύ τους μόλις άρχιζε. Έτσι αρχικά πρότεινε τον Ελβετίας κ. Δαμασκηνό που όμως έπαθε...εγκεφαλικό και στη συνέχεια τον κ. Κορνήλιο που σπούδασε στη Χάλκη.
Οι Παλαιστίνιοι υποστήριζαν όποιον θα τους έδινε τα περισσότερα πάντως δεν αντιτάχτηκαν σε καμιά υποψηφιότητα.
Οι Ιορδανοί καθυστέρησαν την επιστροφή της εγκεκριμένης λίστας επί 7 μήνες υπό άγριο παρασκήνιο της πλευράς Κορνηλίου και εν τέλει και αυτοί δεν αντιτάχτηκαν σε κανέναν.
Οι Ισραηλινοί εξ' αρχής έδειξαν τις προθέσεις τους με απίστευτη κόντρα και συμπεριφορά που ήταν στα όρια της δημιουργίας διπλωματικού επεισοδίου με τη στάση τους απέναντι στον κάτοχο πλήρους Διπλωματικού Διαβατηρίου κ. Ειρηναίο, υποστηρίζοντας τον κ. Τιμόθεο που όμως τον φοβούνταν και λίγο λόγω της πολύ καλής σχέσης του με το Πατριαρχείο της Μόσχας και τελικά στηρίζοντας τον κ. Κορνήλιο.
Επειδή όμως σε αντίθεση με τις γελοιότητες που διαβάζω περί σιωνιστικής διείσδυσης ή ακόμη χειρότερα πλήρους ομοιογένειας της Ισραηλινής κοινωνίας, το Ισραήλ εξακολουθεί να είναι η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ και μάλιστα με εκλογικό νόμο ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ, που οι θεσμοί λειτουργούν...με την ανακοίνωση των διαγραφών το επιτελείο του κ. Ειρηναίου προσέλαβε τον έγκριτο νομικό και καθηγητή της Νομικής Σχολής κ. Γιαακώβ Νεεμάν, (που ειρήσθω εν παρόδω είναι βαθύτατα θρησκευόμενος Εβραίος) ο οποίος σε ελάχιστο χρόνο και παρά την σαφή αντίδραση του προσωπικού του φίλου και πολιτικώς ομογάλακτου κ. Αριέλ Σαρόν, κατόρθωσε να υποχρεώσει την Ισραηλινή Κυβέρνηση να αλλάξει άποψη!!! και να επιστρέψει τον κατάλογο των υποψηφίων στο Πατριαρχείο αναλλοίωτο χωρίς δηλαδή καμιά διαγραφή.
Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή: Ο κ. Ειρηναίος εξελέγη στις 13-08-2001 ως ο 140ος Πατριάρχης της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και Πάσης Παλαιστίνης και ενθρονίστηκε με κάθε τιμή στις 15-09-2001 με λαμπρότητα αυτοκρατορική παρόντων όλων και προεξαρχόντων όλων εκείνων που τον πολέμησαν με λύσσα.
Δυστυχώς για τον ίδιο και το Πατριαρχείο δεν κατόρθωσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την κατά πολλούς ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ καθαίρεσή του τόσο από το Πατριαρχικό Αξίωμα, (πρώτη φορά στην δισχιλιετή ιστορία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων), όσο και από κάθε βαθμό ιερωσύνης στις τάξεις των μοναχών και την αντικατάστασή του από τον κ. Θεόφιλο Γ' εκλεκτό όλων αυτή τη φορά που μάλιστα εξελέγη ομοφώνως. Η επιλογή ύποπτης προέλευσης συνεργατών όπως ο Νίκος Παπαδήμας που εξαφανίστηκε με ένα τεράστιο ποσό, προϊόν της πώλησης δύο στρατηγικής σημασίας ακινήτων στην είσοδο της παλιάς Ιερουσαλήμ, η απομάκρυνσή του από τον Μακαριστό Χριστόδουλο και τέλος η επιμονή του να απομακρύνει όσους τον βοήθησαν, τον οδήγησε να είναι σήμερα περιορισμένος-φυλακισμένος σε ένα μικρό διαμέρισμα στερούμενος στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Αν διαβάσετε τα δύο έγγραφα που παραθέτουμε εδώ θα καταλάβετε πολύ εύκολα πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΟΣΣΑΝΤ ή κάποια άλλη μυστική υπηρεσία που οδήγησε το Πατριαρχείο σ' αυτή την κατάσταση, http://greeknation.blogspot.com/2009/09/e_18.html , αλλά η μέχρι προδοσίας ανυπαρξία εθνικής πολιτικής και ορθόδοξης ομοψυχίας από τη μεριά των ελλήνων και του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ο ίδιος ο Βαρθολομαίος υποδέχτηκε τον Ειρηναίο στο Φανάρι και τον προσφωνούσε λέγοντας: "ως ευ παρέστητε Άγιε αδελφέ μετά της τιμίας συνοδείας σας, (που αποτελούταν και από τον καταχραστή Παπαδήμα)", ο ίδιος ο Βαρθολομαίος τον αποκαλούσε "αρχηγό σχίσματος" και τον καθαιρούσε λίγο καιρό αργότερα...
Το πρώτο έγγραφο είναι ένα ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο που διέρρευσε πιθανόν και από τους ίδιους τους Ισραηλινούς μερικούς μήνες μετά την σύνταξή του σε μια προσπάθεια να φοβηθούν οι υποστηρικτές Ειρηναίου και να τον εγκαταλείψουν. Διαβάστε το και θα καταλάβετε γιατί ο εχθρός είναι ανάμεσά μας και όχι απέναντί μας, γιατί τελικά υπεύθυνοι για τα δεινά που μας βρίσκουν είμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι οι Εβραίοι, οι Μασώνοι, οι Σιωνιστές, οι Αμερικάνοι, οι Καθολικοί, οι Οικουμενιστές. Με τέτοια κόντρα που θα καταλάβετε διαβάζοντάς το ΚΑΙ ΟΜΩΣ ο Ειρηναίος έγινε Πατριάρχης. Ηττήθηκε κατά κράτος η πανίσχυρη ΜΟΣΣΑΝΤ!!!

συνέχεια  ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ
Σχόλια