Ακολουθήστε μας στο Google News
Συνεχής Ενημέρωση: ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΡΑΣΙΝΑ" ΑΛΟΓΑ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΟ ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ, Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


 Μας είπαν -και έχουμε λόγο να το πιστέψουμε- ότι μαζί με τον Νίκο Παπανδρέου κάτω από τις ανεμογεννήτριες της Μάνης, καθόταν και ένας παλιός γνώριμος της οικογένειας Παπανδρέου. Ο κ. Πέτρος Συναδινός, πρώην διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής του 2004, της κ. Γιάννας που επί των ημερών της κάποιοι έφαγαν έναν σκασμό λεφτά τινάζοντας στον αέρα την εθνική οικονομία.


Συναδινός και «αδερφόθεος» Νίκος, που πάντα προσπαθούσαν να χώνονται σε «πράσινες» και όχι και τόσο αεριτζίδικες δουλειές, έχουν ανοίξει στο παρελθόν χοντρά «πάρε-δώσε» με άλλα γνωστά συνεταιράκια των green μπίζνες από τις οποίες κάποιοι ήδη ματσώθηκαν και κατοικοεδρεύουν σε βίλες 500 και 600 τετραγωνικών στα Βόρεια της Αττικής.


Πριν από 3 χρόνια στο εστιατόριο «Αλάτσι»(του ευνοούμενου της πρώην πασοκικής κυβέρνησης δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη)είχε παρουσιαστεί-για όσους έχουν καλή μνήμη- στους δημοσιογράφους το Green Τank, ένα θινκ τανκ με αντικείμενο την Πράσινη Ανάπτυξη και το Περιβάλλον. Το Green Τank προετοίμασε τον «πράσινο φάκελο», τον οποίο είχε πάει στην Κοπεγχάγη ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που μας παρέδωσε στους τοκογλύφους.

Δύο από τα ιδρυτικά μέλη του Green Τank ήταν ο Νίκος Παπανδρέου και ο πρώην υφυπουργός Δημοσίας Τάξεως Σπύρος Βούγιας.


Μέλη του κολοσσιαίου τολμήματος είναι οι: Γιώργος Αγραφιώτης, Γιώργος Γανωτής, Γιώργος Κουρμούζης, Χρήστος Κούρτης, Γιώργος Πανταγιάς(βλέπε σκάνδαλο Νταλάρα και θέματα με την MΙΖΕΝΣ), Γιάννης Ρουμπάτης, Πέτρος Συναδινός, Στάθης Ταυρίδης, Δημήτρης Τζιώτης.


Παρουσιάζοντας τότε τον πράσινο φάκελο «Ελλάδα 2020», ο Γ. Πανταγιάς, πρώην σύμβουλος Τύπου του Κ. Σημίτη, είχε τονίσει ότι «η πράσινη ανάπτυξη είναι για τη χώρα μας η μεγάλη πρόκληση, στην οποία οφείλουμε να ανταποκριθούμε με νέες ιδέες, με σύγχρονες προσεγγίσεις, με τεκμηριωμένες προτάσεις»
Μάλιστα. Μια τρύπα στο νερό από τον επίσης νεροκουβαλητή Πανταγιά.


pantagias


Το «πράσινο» βιολί και τα «πράσινα» άλογα


Ο περί πολλών ασχολούμενος Δ. Τζιώτης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δημοσίων σχέσεων, Cleverbank, πρόεδρος της οποία είναι ο «άνθρωπος» της Γιάννας Αγγελοπούλου, Μιχάλης Ζαχαράτος. Στην ίδια κολιγιά ανήκει και ο άλλος επικοινωνιολόγος της Χαρ. Τρικούπη, ο Γιάννης Ρουμπάτης . Εκεί λέγεται ότι εργάζεται επίσης και η κόρη του Κώστα Λαλιώτη.

Ο Τζιώτης ήταν υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στην Βουλιαγμένη το 2006 με αντίπαλο τον Κασιδόκωστα.

Ο Τζιώτης είσης ήταν θαμώνας μέλος της Χαριλάου Τρικούπη προεκλογικά και στενός συνεργάτης του Κ. Λαλιώτη.

Ο Τζιώτης συνεργαζόταν στενά με τον Αλ. Ζορμπά, στενό συνεργάτη για θέματα επικοινωνίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου.


Για τις αγαθοεργίες του κ. Τζιώτη (μορφονιού των νοτίων προαστίων)είχε δημοσιοποιήσει πολλά ο βουλευτής της Ν.Δ Αργύρης Ντινόπουλος. Ο κ.Ντινόπουλος είχε αναρωτηθεί(πριν από έναν χρόνο, τότε που υπήρχε ακόμα αντιπολίτευση)πώς ήταν δυνατόν σειρά διαφημιστικών εταιρειών να έχει αναλάβει τις καμπάνιες του οργανισμού του ΟΠΑΠ με μηνιαία αμοιβή μόλις 500 ευρώ! Μάλιστα είχε ρωτήσει τον αρμόδιο για τον ΟΠΑΠ υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, πώς είναι δυνατόν οι εν λόγω εταιρείες(και του φίλου του κ.Νίκου μας)να καλύπτουν έστω και τα έξοδά τους και τι κρύβεται πίσω από την όλη υπόθεση. Αναλυτικά, ο κ. Ντινόπουλος είχε δηλώσει:


«Εντύπωση προκαλεί η διαφημιστική πολιτική του ΟΠΑΠ. Αυτή ασκείται από τις διαφημιστικές εταιρίες Cleverbank και Leo Βurnett (διαφήμιση των αριθμό-λαχείων), Fortune (διαφήμιση των Πάμε Στοίχημα και Προπό Γκολ) και Politics (για την Εταιρική Προβολή).
 Παράγοντες της αγοράς αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν οι διαφημιστικές αυτές εταιρίες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΟΠΑΠ έναντι αμοιβής... 500 ευρώ (!) τον μήνα και με ποιόν τρόπο καλύπτουν τα έξοδά τους. Ιδιοκτήτης της διαφημιστικής εταιρίας Cleverbank είναι ο Δημήτρης Τζιώτης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που τον Νοέμβριο του 2007 εφέρετο και ως υποψήφιος για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις τότε εσωκομματικές εκλογές.

Ο Δημήτρης Τζιώτης ανήρτησε πρόσφατα τον ιστότοπο Green Tank στον οποίο προσφέρει συμβουλές για επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη. Στον ίδιο ιστότοπο προσφέρει τις πράσινες επενδυτικές συμβουλές του και ο Γιώργος Γανωτής. Το εκτενές βιογραφικό του Γιώργου Γανωτή, όμως, στον ιστότοπο Green Tank, δεν αναφέρει πουθενά την σημερινή εργασία του (!) .

Δηλαδή ότι είναι νομικός σύμβουλος του ΟΠΑΠ. Το ίδιο συμβαίνει και με το βιογραφικό του Δημήτρη Τζιώτη που επίσης υπάρχει στον ιστότοπο Green Tank. Αμφότεροι αποκρύβουν την εργασιακή σχέση τους με τον ΟΠΑΠ. Παρόλα αυτά στον συγκεκριμένο ιστότοπο (Green Tank) κυριαρχεί διαφημιστικό μήνυμα του ΟΠΑΠ. Τελικώς ο κρατικός τζόγος διαπλέκεται και με την πράσινη ανάπτυξη».

πηγή : makeleio.gr
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη