Δυνατότητα για να εγγραφείτε με την προσθήκη του e-mail

Η κορυφαία πρόκληση για τους περισσότερους bloggers είναι να μετατρέψει τους επισκέπτες τους σε πιστούς αναγνώστες καθημερινά. Ο επισκέπτης, όταν γης στο blog σας παρατηρεί την ποιότητα του blog και τη διάταξη του blog σας Δεύτερον, Roomates μπορεί να προσελκύσει την προσοχή του στην πραγματικότητα, αν το blog σας με επαγγελματική εμφάνιση. Έχοντας επαγγελματική widgets και σχεδιαγράμματα εγκατασταθεί και να τους τοποθετηθεί στο σωστό σημείο είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα του περιεχομένου γραφής για το blog σας. Εμείς στο Blogger Συμβουλές μου έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για να σας παρέχουμε παιδιά κορυφή πόρους blogging. Σε αυτό το tutorial εγώ θα σας δείξει πώς τα παιδιά για να προσθέσετε αυτό το widget ελκυστική συνδρομή email για τα blogs σας, ακριβώς κάτω από το blog σας, σίγουρα θα Roomates αύξηση του δείκτη καθημερινά τις συνδρομές σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πάρει αυτό το widget επαγγελματική συνδρομή email εγκατασταθεί


Βήμα 1: Κάντε λήψη των αρχείων!

Θα χρειαστεί να κατεβάσετε τα αρχεία για να φτάσετε στο βήμα 2.
Βάλτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω και να κατεβάσετε. Θα ήθελα να σας ζητηθεί να εγγραφείτε, αφού έχετε εγγραφεί, στείλτε μου e-mail σας στο πλαίσιο σχόλιο παρακάτω και θα σας στείλω τα αρχεία αμέσως.





Βήμα 2: Προσθέστε το e-mail Φόρμα Εγγραφής Κάτω θέσεις Blog σας!

Αφού έχετε κατεβάσει τα αρχεία ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το widget.
Μετάβαση στο Blogger Template >> >> Επεξεργασία HTML.
Ανάπτυξη Widgets Πρότυπα και βρείτε]]> </ b: skin>
Βάλτε το περιεχόμενο στο αρχείο στυλ ακριβώς πάνω από αυτό.
Στο αρχείο Zip που έχετε κατεβάσει, θα βρείτε ένα αρχείο κειμένου που ονομάζεται "HTML". Σε αυτό το αρχείο βρει "mybloggertips" και να αντικαταστήσει ότι με τη δική σας ταυτότητα FeedBurner. (Φαίνεται δύο φορές)
Τώρα κοιτάξτε για <data:post.body/>
Τοποθετήστε τα περιεχόμενα του αρχείου HTML, ακριβώς κάτω από αυτό.
Αποθήκευση προτύπου σας!
Τώρα ελέγξτε το blog σας και να δείτε την επαγγελματική συνδρομή widget e-mail που σχεδιάστηκε από Συμβουλές Blogger μου σε δράση! Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, post'em παρακάτω! Περισσότερα Έκπληξη πράγματα είναι στο δρόμο του, Μείνετε συντονισμένοι!

Μετάφραση Google


Σχόλια