Πώς να αυξήσετε τη φήμη σας σαν web designer




Διαβάστε παρακάτω 9 συμβουλές για αυτό το σκοπό.
1. Βγάλτε μπροστά τον καλό σας εαυτό
Αυτό σημαίνει να έχετε καλή εμφάνιση, να είστε ευγενείς και θετικοί και να μιλάτε σε όλους όμορφα. Ποτέ δεν ξέρεις ποιός μπορεί να σε βλέπει.
2. Κρατάτε τις υποσχέσεις σας
Εαν λέτε κάτι, κάντε το . Εαν κάποιο πρόβλημα σας εμποδίζει δώστε την δουλειά σε κάποιον συνεργάτη σας.Μάλλον, δεν θέλετε οι πελάτες σας να σας κολλήσουν την ταμπέλα του φαφλατά.
3. Επικοινωνείτε πολύ
Κρατάτε συνέχεια επαφή. Ακόμα και εαν δεν έχετε προχωρήσει το project του πελάτη σας στείλτε του ενα μήνυμα. Έτσι, οι πελάτες ή οι αγοραστές σας δεν θα ανησυχούν ότι τους ξεχάσατε. Φυσικά, δεν χρειάζεται να στέλνετε μήνυμα κάθε μια ώρα.
4. Βελτιώστε την ιστοσελίδα σας
Οι πελάτες σας θέλουν να γνωρίζουν για εσάς. Φτιάχνοντας μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας κάνετε ενα βήμα για την διαδικτυακή φήμη σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι καλοσχεδιασμένο, ότι ενημερώνει για εσάς και τις υπηρεσίες σας και ότι οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.
5. Χρησιμοποιήστε την κοινωνική δικτύωση
Φτιάξτε σελίδα στο facebook, λογαριασμό twitter και σελίδα στο Linkedin. Οι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν πολύ τα social media για να επικοινωνήσουν με μια επιχείριση ή να μάθουν λεπτομέρειες για αυτή.
6. Μην σπαμάρετε
Το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ σημαντικό εαν έχετε λίστα e-mail των πελατών σας. 1 e-mail την εβδομάδα αρκεί για να μην γίνεται ενοχλητικοί.
7. Ζητήστε αξιολόγηση
Το να ρωτήσετε τους πελάτες σας πως βλέπουν εσάς και τις υπηρεσίες σας είναι ενα τρόπος να τους δείξετε ότι η γνώμη τους μετράει. Ενθαρρύνετε τους στην αξιολόγηση και την κριτική.

8. Απαντήστε στην αξιολόγηση

Ευχαριστήστε τους πελάτες με την θετική αξιολόγηση. Δουλέψτε με όσους έχουν παράπονο.H κατασκευή ιστοσελίδων είμαι αμφίδρομη διαδικασία μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό όπως και κάθε συνεργασία εξάλλου. Στα παράπονα που αφορούν εσάς ή τις υπηρεσίες σας αναρωτηθείτε εαν όντως είναι αληθινά. Εαν ναί, εργαστείτε για να ξεπεράσετε το πρόβλημα. Για να κερδίσετε πόντους ζητήστε την γνώμη του πελάτη για το πως πιστεύει ότι πρέπει να βελτιώσετε το πρόβλημα .
9. Παρακολουθείτε τη φήμη σας
Ένας απο τους λόγους που η φήμη μιας επιχείρησης μπορεί να πέσει είναι γιατί δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί άμεσα και σωστά σε κάποιο πρόβλημα που προέκυψε. Εφόσον έχετε ξεκινήσει, το να παρακολουθείτε τη φήμη σας δεν είναι δύσκολο.Καθώς η επιχείρησή σας και η δημοτικότητα της αυξάνει, η ανάγκη αυτή είναι πιο επιτακτική.Εαν δεν μπορείτε να το κάνετε οι ίδιοι, αναθέστε το σε μια εταιρεία. Συνήθως όσοι ασχολούνται με προώθηση ιστοσελίδων αναλαμβάνουν και την υπεράσπιση της δικτυακής σας φήμης. Αξίζει τα λεφτά.Δεν μπορείτε να είστε τέλειοι 100% πάντα. Με τα παραπάνω βήματα όμως μπορείτε να περάσετε εύκολα αυτή την εικόνα.

ΠΗΓΗ

Σχόλια