Δωρεάν Online Generators Για Web Designers

Όλοι γνωρίζουν ότι μια γλώσσα κωδικοποίησης μπορεί να είναι δύσκολο να την μάθεις.  Το καλό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται με διάφορους  πόρους που θα σας βοηθήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης. Λίγοι από αυτούς τους πόρους είναι τέτοιοι ώστε να μην χρειάζεται να μάθετε το σύνολο της CSS ή CSS3 κωδικοποίησης. Επιπλέον, κάνουν τη δουλειά σας πολύ εύκολη.
Στην συγκεκριμένη λίστα θα βρείτε  περίπου σαράντα πέντε δωρεάν online generators για τους σχεδιαστές. Ελπίζουμε ότι ο κατάλογος αυτός θα αποδειχτεί χρήσιμος. Απολαύστε τον.

CSS3GEN

CSS3Gen
Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο, αν θέλετε να δημιουργήσετε  CSS3 snippets για box shadows, text shadows και border radius.. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετό χρόνο και είναι πολύ βολικό.

STYLIE

Stylie
Θέλετε να δημιουργήσετε animations σε CSS3 εύκολα; Δοκιμάστε το.

CSS2LESS

CSS2LESS
Όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο εργαλείο για τη μετατροπή από CSS σε LESS. Είναι εύκολο και απλό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε.

SPRITEPAD

SpritePad
θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε sprites, όπως υποδηλώνει το όνομα χρησιμοποιώντας μια drag and drop πλατφόρμα. Μπορείτε να έχετε τα sprites άμεσα διαθέσιμα ως PNG + CSS χωρίς την ανάγκη να πάτε στο Photoshop και χωρίς τα προβλήματα της εξαγωγής.

ON/OFF FLIPSWITCH

OnOff FlipSwitch
Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο εργαλείο μπορείτε εύκολα και αποτελεσματικά να δημιουργήσετε on /off διακόπτη χρησιμοποιώντας CSS3. Μην ανησυχείτε δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς η γλώσσα λειτουργεί. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε animated transitions.

STRIPEMANIA

StripeMania
Αυτό είναι ένα online εργαλείο βασισμένο στο web 2.0. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τέλεια διαγώνιες ρίγες στα σχέδιά σας. Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και να ρυθμίστε την απόσταση μεταξύ των δύο λωρίδων, να προσθέσετε χρώμα και gradient effects στην κορυφή.

COLOROTATE

ColoRotate
Πρόκειται για ένα εργαλείο που μπορείτε να δημιουργήσετε χρώματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μερικά κλικ και είναι σε θέση να αναλύσει τα χρώματα και τη σύνθεση τους, μπορείτε να εξάγετε και να προσαρμόζει τα χρώματα ανάλογα με τις ανάγκες σας, ακόμα και να τις μοιραστείτε.

TABS GENERATOR

Tabs Generator
Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο να δημιουργήσετε καρτέλες, το tabs generator είναι για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος, το ύψος και το πλάτος, τα χρώματα, γωνίες, ακόμη και τη στρογγυλοποίηση τους, το χρώμα των συνόρων  να συμπληρώσετε το χρώμα και να δημιουργήσετε την καρτέλα. Χρησιμοποιήστε τον κώδικα στο CSS σας.

 CSS3 GRADIENT GENERATOR V2.0

CSS3 Gradient Generator v2.0
Είστε σε θέση να δημιουργήσετε κλίσεις με το συγκεκριμένο εργαλείο. Είναι εφοδιασμένο με ένα εύκολο στη χρήση γραφικό περιβάλλον και θα πρέπει να μπορείτε να δείτε την κλίση σας σε πραγματικό χρόνο

CSS3 GENERATOR

CSS3 Generator
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Generator για μινιμαλιστικό σχεδιασμό CSS3.  Επίσης, λειτουργεί σε παλαιότερα προγράμματα περιήγησης, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναβάθμιση.

STRIPED BACKGROUNDS

Striped Backgrounds
Αυτό είναι ένα άλλο εργαλείο για την κατασκευή stripes. Αν θέλετε ρίγες σε φόντο, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε αλλού. Δημιουργεί επίσης striped backgrounds

BGPATTERNS

BgPatterns
Αν ψάχνετε ένα εργαλείο για να δημιουργήσετε γρήγορα patterns για το background σας, τότε αυτό είναι για σας. Είναι εύκολο στη χρήση και πολύ γρήγορο.

STRIPE GENERATOR 2.0

Stripe Generator 2.0
Όπως υποδηλώνει το όνομα,  είναι ένα ακόμα εργαλείο για τη δημιουργία stripes. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το αρχείο που δημιουργείται στο Photoshop αν θέλετε. Δημιουργήστε stripes με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

TYPETESTER

TypeTester
Μπορείτε να εμφανίσετε πολλές γραμματοσειρές ταυτόχρονα στην οθόνη σας χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε μια καθαρή και σαφές σύγκριση. Αρκετά βολικό.

FAARY

Faary
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Faary για να δημιουργήσετε απεριόριστα forms μέσα σε λίγα λεπτά.

PATTERNIFY

Patternify
Πρόκριτε για ένα pattern generating tool. Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι δεν χρειάζεστε αρχείο εικόνας. Ο κωδικός είναι όλα όσα θα χρειαστείτε.

COLOR SCHEME DESIGNER

Color Scheme Designer
Το συγκεκριμένο εργαλείο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τους συνδυασμούς χρωμάτων.

COPASO

Copaso
Εάν βρίσκεστε σε σύγχυση σχετικά με τα χρώματα το  COPASO θα σας βοηθήσει.

FRESHGENERATOR

FreshGenerator
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσετε γραφικά στοιχεία. Μπορείτε να δημιουργήσετε κουτιά και να κάνετε πολλές αλλαγές, όπως μπορεί να δει κανείς στην παραπάνω εικόνα.

FAVICON

Favicon
Αυτό το εργαλείο είναι για τους σκοπούς που υποδηλώνει το όνομά του. Μπορείτε να δημιουργήσετε ή να κατεβάστε από μια βάση δεδομένων πολλά διαφορετικά εικονίδια favicon.ico. Αυτά είναι τα εικονίδια που εμφανίζονται στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης.

CSS3 BUTTON GENERATOR

CSS3 Button Generator
Το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε κουμπιά ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε με διάφορες ρυθμίσεις προσαρμογής.

ULTIMATE CSS GRADIENT GENERATOR

Ultimate CSS Gradient Generator
Το εργαλείο προέρχεται από το ColorZilla και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία CSS gradients καθώς επίσης και να τις επεξεργαστείτε.

BORDER IMAGE GENERATOR

Border Image Generator
Θέλετε να πετύχετε τη δίπλωση του κειμένου σας σε μια εικόνα η μοτίβο σαν boarder; Λοιπόν, το συγκεκριμένο εργαλείο θα σας βοηθήσει να πετύχετε ακριβώς αυτό.

DOTTER

Dotter
Πρόκειται για ένα web 2.0 εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε backgrounds με dots.

CSS TYPE SET

CSS Type Set
Είναι ένα εργαλείο τυπογραφίας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε το στυλ του περιεχομένου σας. Μπορείτε να συγκρίνετε και να δείτε τι φαίνεται καλό και τι όχι.

PHP FORM

PHP Form
Έχετε προβλήματα στο να δημιουργήσετε forms ή δεν έχετε αρκετό χρόνο για να γράψω ολόκληρο τον κώδικα  Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια φόρμα HTML σε λίγα λεπτά.

CSS TRICKS

CSS Tricks
Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσετε κουμπιά και να τους δώσετε rounded effect που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. Προσθέστε χρώματα και κάντε αλλαγή του χρώματος του κειμένου και πολλά άλλα customizations.

AJAX LOADING GIF GENERATOR

AJAX Loading GIF Generator
Αν θέλετε να δημιουργήσετε το εικονίδιο του  AJAX loader, τότε μην ψάχνετε περαιτέρω. Αυτό το εργαλείο είναι τέλειο.

COLOR COMBOS

Color Combos
Ποιοι συνδυασμοί χρωμάτων είναι οι καλύτεροι για την ιστοσελίδα σας; Τοποθετήστε πολλά χρώματα μαζί και ελέγξτε τα το για τον εαυτό σας.

COLOR PALETTE

Color Palette
Επιλέξτε ένα βασικό χρώμα και το συγκεκριμένο εργαλείο θα δημιουργήσει 10 διαφορετικές αποχρώσεις του χρώματος για σας. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ωραία παλέτα εάν εργάζεστε με παρόμοια χρώματα.

CREATE GRAPH

Create Graph
Το φοβερό στα διαγράμματα είναι ότι έχουν την οπτική επίδραση που οι λέξεις δεν μπορούν να έχουν. Εξάλλου, προσθέτουν αυθεντικότητα. Τα Γραφήματα χρησιμοποιούνται συχνά, όταν πρόκειται για στατιστικές και πολλά άλλα πράγματα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα για την ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αυτό.

CSS LAYOUT GENERATOR

CSS Layout Generator
Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τη δομή της ιστοσελίδας σας. Χρησιμοποιεί HTML και CSS. Είναι πολύ προσαρμόσιμο. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαγράμματα με έως και τρεις στήλες όπως κεφαλίδες και υποσέλιδα. Δεν θα βρείτε ευκολότερο από αυτό.

EMAIL ICON AND SIGNATURE GENERATOR

Email Icon and Signature Generator
Κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα πάρα πολύ εύκολα. Θα τα έχετε όλα έτοιμα στο άψε σβήσε.

GRADIENT MAKER

Gradient Maker
Χρησιμοποιήστε αυτόν τον δικτυακό τόπο, προκειμένου να δημιουργήσετε gradients.

GRADIENT IMAGE MAKER

Gradient Image Maker
Ένα ακόμη εργαλείο για gradients, αλλά σε σύγκριση με τα άλλα αυτό προσφέρει πολύ μεγαλύτερη προσαρμογή. Μπορείτε επίσης να κάνετε ρίγες και να προσθέσετε gradient effect σε 3D.

COLORSCHEMER ONLINE V2

ColorSchemer Online V2
Εργαλείο για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τους συνδυασμούς χρωμάτων σας.

VARIABLE GRID SYSTEM

Variable Grid System
Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσετε το CSS grid του site σας. Το παραγόμενο αρχείο είναι βασισμένο στο 960 Grid System.

CSS3 GENERATOR V1.6

CSS3 Generator V1.6
Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε τα μικρότερα συστατικά της ιστοσελίδας σας. Κυρίως έχει να κάνει με boxes, κείμενο και gradients.

CSS3.0 MAKER

CSS3.0 Maker
Εάν είστε πρόθυμοι να το πειραματιστείτε με τις ιδιότητες CSS σας θέλετε να μάθετε τα αποτελέσματα, αυτό το εργαλείο είναι για εσάς. Είσαστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα απλό στυλ CSS χρησιμοποιώντας το.

BGMAKER

BgMaker
Εργαλείο για τη δημιουργία backgrounds. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε pixel art, αν είστε εξοικειωμένοι. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα  tiled background και στη συνέχεια να κατεβάσετε το αρχείο για να το χρησιμοποιήσετε περαιτέρω.

COLOR SCHEME GENERATOR

Color Scheme Generator
Κάντε Mix και ταιριάξτε color schemes.

COLOR PALETTE GENERATOR

Color Palette Generator
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε το background και θα δημιουργήσει την κατάλληλη παλέτα για σας.

YAML BUILDER

YAML Builder
Εδώ μπορείτε να δείτε πως αναπτύχθηκε από το YAML, διάταξη βασισμένη σε CSS.

BLUEPRINT GRID CSS GENERATOR

Blueprint Grid CSS Generator
Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να παράγετε περισσότερο ευέλικτες εκδόσεις των grid.css και compressed.css, Blueprint και αρχεία grid.png.
Προτιμάτε 8, 10,16 ή 24 στήλες στο σχεδιασμό σας; αυτή η γεννήτρια σας δίνει τη δυνατότητα μέσω Blueprint ».

WORDPRESS THEME GENERATOR

Wordpress Theme Generator
Η πιο σημαντική πτυχή του blog σας, είναι το theme. Αυτή η γεννήτρια θα δημιουργήσει το δικό σας προσωπικό WordPress θέμα. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε HTML, JavaScript, CSS και PHP για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο.

Σχόλια