Φράγκος: Τώρα και δήμαρχος! Θα είναι αντίπαλος του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη;


FRAGOS-630x383

Είναι γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι για κανέναν άλλο στρατιωτικό και μάλιστα πρώην Αρχηγό Γενικού Ειτελείου δεν έχουν γραφτεί τόσα σενάρια .

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος με κάποιο τρόπο κατορθωνει κάθε τόσο να εμφανίζεται ως ιδανικός υποψήφιος για κάτι!

Μπορεί να μην το επιδιώκει ο ίδιος φαίνεται όμως ότι κάποιοι θέλουν να το κρατήσουν “ζωντανό” στο πολιτικό σκηνικό που είναι έτσι κι αλλιώς ρευστό. Από Πρόεδρος της Δημοκρατίας -υπήρχε σχετική σελίδα υποστήριξης στο facebook- φθάσαμε σήμερα να παρουσιάζεται ως ιδανικός αντίπαλος του Γιάννη Μπουτάρη για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Πικραμμένου, Φραγκούλης Φράγκος είναι το πρόσωπο που ενδεχομένως θα υποστηριχτεί από τη Νέα Δημοκρατία για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, απέναντι στο Γιάννη Μπουτάρη.

Από Πρόεδρος της Δημοκρατίας -υπήρχε σχετική σελίδα υποστήριξης στο facebook- φθάσαμε σήμερα να παρουσιάζεται ως ιδανικός αντίπαλος του Γιάννη Μπουτάρη για το δήμο Θεσσαλονίκης

Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη ότι μια τέτοια υποψηφιότητα είχε τη στήριξη του προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, του ομογενούς επιχειρηματία ο οποίος επενδύει τους τελευταίους μήνες σε διάφορους τομείς της οικονομίας. Να δούμε ποια θα είναι η επόμενη υποψηφιότητα Φράγκου
.
www.onalert.gr

Σχόλια