Που χάθηκε το TCG ÇUBUKLU σήμερα ; Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ είπε για πλοία στη θάλασσα ;


09

Τελικά  μόνο λόγια είναι ή Τούρκικη κουτοπονηριά ;  Πουθενά το TGG GUBUKLY  (A594) ! Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ έγραψε για πλοία στη θάλασσα;

Πουθενά σήμερα το Τούρκικο  που θα έκανε τις έρευνες ακόμη και σε Ελληνική Υφαλοκρηπίδα …Σύμφωνα με την αναγγελία του τουρκικού σταθμού Σμύρνης (NAVTEX 664/13)

Τώρα τι έφταιξε   και δεν έφτασε στην Κάλυμνο δεν ξέρω ,αν και απο ότι φαίνεται θα ζήσουμε και άλλες στιγμές  !

Αστραπιαία η έξοδος του στόλου με τις Φρεγάτες μας  να βγαίνουν στα πελάγη ανα  ζεύγη και να κλείνουν τα περάσματα σαν ”Τανάλια ΄΄απο το τρίγωνο μέχρι το Βορρά  , με αποτέλεσμα και στον αέρα  μόνο ένα CN-235 Ναυτικής συνεργασίας να τολμήσει να βγεί στο FIR Αθηνών, αλλά γρήγορα και αυτό  να την κοπανήσει μόλις φάνηκαν στον ορίζοντα τα Μιράζ τα γνωστά δίλιτρα ”2000-5”

Πάντως ο Συναγερμός στο Ναύσταθμο ακούστηκε μέχρι την Σμύρνη και έφερε πανικό στο κουτσουρεμένο Τούρκικο Ναυτικό που μετράει καθημερινές παραιτήσεις Ανωτάτων Αξιωματικών !

Πολλές και οι βροντές στον Αέρα στη θάλασσα αλλά και στη Ξηρά εφέτος ,γιατί από Αστραπές θα έχουμε πολλές …Νύχτα και Μέρα ,ακούστε με που σας λέω !

Ίσως αυτό να έκανε τον Α/ΓΕΕΘΑ να γράψει στο twitter

Michalis Kostarakos ‏@Kostarakos 

Μετά απο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ & ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ μια ακόμα ΑΣΤΡΑΠΗ του Στόλου στο Αιγαίο μας.Μπραβο παιδιά.Έχουμε γη και πατρίδα οσο έχουμε πλοία στη θάλασσα

veteranos.gr

Σχόλια