Το πριόνι του Ησαΐα - ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Ένα απειλητικό και σιχαμερό πριόνι που δεν μπορεί να μας πείσει για της επάλξεις του τείχους του Κρεμλίνου. Τι σχέση έχει άλλωστε το Κρεμλίνο με την Θεσσαλονίκη;
Το απεχθές αυτό πριόνι τοποθετήθηκε στην μαρτυρική χώρα μας για να υπενθυμίσει πως είναι όργανο βασανιστηρίων. Τα βασανιστήρια που ζεί εδώ και 3 χρόνια ο Ελληνικός λαός.
14 Τότε θύμωσε πολύ ο βασιλιάς Μανασσής με αυτά τα πικρά λόγια καιδιέταξε αμέσως να πριονίσουν τον Ησαΐα με σιδερένιο πριόνι.
15 Και έτσι έγινε αμέσως, αλλά τον πριόνιζαν για πολλές ώρες και ο σίδηρος δεν τον άγγιζε καθόλου.
16 Τότε είπε ο άγιος Ησαΐας ο προφήτης στο Μανασσή: “Βασιλιά, μάθε πως εγώ κληρώθηκα να πριονιστώ με ξύλινο πριόνι και δε γίνεται να συμβεί κάτι διαφορετικό”. Τότε ο βασιλιάς Μανασσής διέταξε να τον πριονίσουν με ξύλινο πριόνι.
17 Και ενώ τον πριόνιζαν ο Μελχίας ο ψευδοπροφήτης τον πλησίασε και του είπε: “Πες ότι δεν τα προφήτευσες αυτά για την Ιερουσαλήμ και θα σταματήσει αυτό το βάσανο”.
18 Και του είπε ο Ησαΐας: “Αναθεμά σε, Μελχία ψευδοπροφήτη, διάβολε! Ζει ο Κύριος ο Θεός μου και το Πνεύμα του που μιλάει μέσα μου! Η Ιερουσαλήμ, αυτή η μεγάλη και τεράστια πόλη, τελείως θα ερημωθεί και ο Μανασσής και τα παιδιά του και η γυναίκα του και οι άρχοντές του και ο λαός της πόλης αυτής θα οδηγηθούν αιχμάλωτοι στη Βαβυλώνα”.
19 Και αφού τα είπε αυτά ο μακάριος ο Ησαΐας, τον πριόνισαν στα δύο με ξύλινο πριόνι.
ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΠΩΣ:
Ο Ψυχογονικός κύβος του Πυθαγόρα
Κύβος πάνω σε πυραμίδα.
Η ΔΙΠΛΗ ΠΥΛΗ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΓΚΕΗΤ
Όπως και στο σήμα των ΜcDonalds
Το αντεστραμμένο τρίγωνο.
Που έχει σήμα η ΧΑΝΘ που βρίσκεται στην περιοχή.
Και πολλοί οβελίσκοι διαφόρων μορφών:
Σχόλια