Μετρητές ρεύματος και ηλεκτρονική παρακολούθηση. Αρθρο και εκπομπή... "Τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων"

                         
                                       ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 
                            ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ


    Έξυπνοι μετρητές από τον Ιούλιο του 2014;
   Αναρωτηθήκατε ποτέ τι μπορεί να αλλάξει στην ζωή μας με την εγκατάσταση των μετρητών της προσωπικής μας ζωής;
Και τι είναι ο έξυπνος μετρητής ρεύματος; Έξυπνος μετρητής είναι αυτός που δείχνει πολλά περισσότερα πράγματα από το πόσο ρεύμα ξοδεύεται… οι έξυπνοι μετρητές θα μας παρακολουθούν και θα ξέρουν τι συμβαίνει στο σπίτι μας 24 ώρες το 24ωρο!!! Θα αισθάνονται τι συμβαίνει στον ιδιωτικό χώρο του σπιτιού μας. Θα ξέρουν πότε ανοίγουμε ή κλείνουμε μια συσκευή, οποιαδήποτε συσκευή στο σπίτι, θα ξέρουν τι ώρα ξυπνάμε, τι ώρα κοιμόμαστε, θα βλέπουν με πόσα watt πάλλεται η οδοντόβουρτσά σας, πότε ανάβουμε ή κλείνουμε μια συσκευή, πότε ανάβουμε τα φώτα, τι ώρα πίνουμε καφέ, πότε έχουμε επισκέπτες, τι ώρα τρώμε, και όλα αυτά τα καθημερινά γεγονότα, θα στέλνονται θα συλλέγονται πρώτα σε μια βάση δεδομένων που θα υπάρχει αρχείο όλης της προσωπικής σας ζωής! Και όχι μόνο. Ακόμα και λεπτομέρειες που δεν φαντάζεστε.
   Αποθηκευμένες σε έναν κεντρικό υπολογιστή στον οποίον φυσικά εσείς δεν θα έχετε καμία πρόσβαση. Θα βλέπουν όλη την προσωπική μας ζωή χωρίς εμείς να έχουμε πρόσβαση. Δεν θα ξέουμε τι υπάρχει σ αυτή την βάση δεδομένων. Θα ξέρουν λοιπόν πότε θα είστε σπίτι, πότε κοιμάστε, πότε είστε σε διακοπές, πότε ανάβετε το φώτα, πότε χρησιμοποιείτε εργαλεία, αν πήρατε και άλλους υπολογιστές… και από μηχανές γραφείου (Fax και άλλα), θα ξέρουν αν λειτουργείτε εργασία από το σπίτι.
   Θα σχηματίζει το προφίλ του προτύπου ζωής σας και θα ξέρει, αν ήσασταν σπίτι την νύχτα του φόνου…!!!
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!
Είναι καθαρή κατασκοπεία και καταπάτηση της ελευθερίας μας και των προσωπικών μας δεδομένων. Είναι έρευνα χωρίς ένταλμα… είναι η ιδιωτική μας προσωπική ζωή που γίνετε αμέσως γνωστή πρώτα στην ΔΕΗ μετά στις βάσεις δεδομένων της κυβέρνησης, της αστυνομίας, στις ασφαλιστικές εταιρείες, για τις συνήθειές μας, και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για κάποιο λόγο να μάθει και έχει πρόσβαση κατόπιν συμφωνίας με την ΔΕΗ, και θέλει να μάθει λεπτομέρειες της προσωπικής μας ζωής.
   Μήπως είναι ακόμη χειρότερα;
Ακόμα και αυτός που δεν έχει συμφωνία με την ΔΕΗ  θα μπορεί να λάβει δεδομένα ασύρματα, έξω από το σπίτι σας. Θα μπορεί να λάβει σήματα έξω από το σπίτι σας από τον μετρητή σας. Ήδη η αστυνομία στο Οχάιο χρησιμοποιεί τους ραδιοπομπούς των μετρητών ρεύματος για να εντοπίσει που μεγαλώνουν φυτά μαριχουάνας.
Στην συνέχεια τις εκπομπής μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά τα hertz που εκπέμπει ο εγκέφαλος μας, και σε ποια hertz λειτουργεί ανάλογα… δηλαδή όταν είμαστε χαρούμενοι.. λυπημένοι… και σε κατάσταση οργής..
Όλη η κλίμακα και με ποιόν τρόπο μπορούν να ελέγξουν από μακριά τα hertz που θα λειτουργεί ο εγκέφαλός μας.
Σας φαίνετε τρομακτικό;; Και που να δείτε πως θα σας φανεί αν σας πω πως συσκευές που έχουμε βάλει μέσα στο σπίτι μας μπορούν να κάνουν αυτό ακριβώς το πράγμα.
ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Ζαφείρα Γαία
Δείτε την εκπομπή…
Σχόλια