Γερμανία: Νομικός "πολιτισμός" - Σκότωσε, έφαγε άνθρωπο και πήρε μόνο 4 χρόνια φυλακή!!!


Έκπληξη προκαλεί η καταδίκη από δικαστήριο του Βερολίνου μόλις σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, του 45χρονου Μάικλ Σνάιντερ ο οποίος στραγγάλισε τον 37χρονο τραπεζικό υπάλληλο Κάρστεν Σμιτ κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού.
 
Στη συνέχεια, τεμάχισε το πτώμα και μαγείρεψε το κεφάλι του θύματος μέσα σε κατσαρόλα. Επίσης, τμήματα από το πτώμα είχαν βρεθεί διάσπαρτα στο σπίτι του σύγχρονου κανίβαλου τυλιγμένα μέσα σε αλουμινόχαρτο ψησίματος και χαρτί.
 
Αν και έχουν περάσει δυόμισι χρόνια από το έγκλημα του 45χρονου πωλητή, η βρετανική Daily Mail αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ πως ακόμη η ιστορία προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό στη Γερμανία.
 
Ο αστυνομικός που είχε μπει στο σπίτι μετά το έγκλημα είχε περιγράψει το θέαμα ως «σόου τρόμου». Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οι δύο άνδρες γνωρίζονταν και ο Σνάιντερ είχε προσκαλέσει στο σπίτι του, τον Ιανουάριο του 2012, το θύμα, προκειμένου να έλθουν σε σεξουαλική επαφή. Τότε, σύμφωνα με την υπεράσπιση, κατά τη διάρκεια της επαφής ο Σμιτ πέθανε από ασφυξία «κατά λάθος», επειδή είχε δεχθεί να κλειστεί το στόμα του και η μύτη του με ταινία. Τότε, ο Σνάιντερ αποφάσισε να τεμαχίσει το πτώμα.
 
Το έγκλημα εξιχνιάστηκε σχεδόν αμέσως, όταν ο Σμιτ που είχε ανοιχτά εκδηλώσει τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές προτιμήσεις του, δεν πήγε σε gay πάρτι στο οποίο τον περίμενε ο φίλος του. Τότε, ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και έφτασε στα ίχνη του Σνάινερ ο οποίος όταν κατάλαβε ότι θα τον συλλάμβαναν επιχείρησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του.
 
Τελικά, το δικαστήριο δέχθηκε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης που ήθελε τον Σμιτ να πέθανε από λάθος και καταδίκασε τον Σνάιντερ μόνο για την πράξη του κανιβαλισμού και της κατακρεούργησης. Αντίθετα, η πρόταση του εισαγγελέα ήταν η καταδίκη του Σνάιντερ σε εννέα χρόνια και έξι μήνες για το ίδιο αδίκημα. Στην ποινή συμπεριλαμβάνεται και ο χρόνος προφυλάκισης.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια